...ja nisam bio zadovoljan dok nisam našao ekran sa kojim sam bio zadovoljan, jedan je imao dead pixel, 2 su imala dosta izraženi ips glow. Nisu to defektni ekrani, samo ekrani sa izraženijim ips glow'om koji varira od primjerka do primjera. Dali ti ekrani idu u daljnju prodaju, ko zna, možda sljedečem nekom prosječnom korisniku to neće smetati, tu nemam iskustva. Netko će reć wow, netko neće.
jedini wow je reakcija na tvoju preporuku očitog govna od televizora
prekopao si pola skladišta da bi našao primjerak s onolikim isijavanjem koje se vidi na fotki čak i uz upaljeni ambipur
što je tek onda s onima koje si vratio ili izbjegao...
super preporuka za televizor, imaš 25% šanse za dobiti primjerak s očitim isijavanjem i 75% šanse da ga prilikom prvog paljenja baciš kroz prozor
wow
Opet prosječan korisnik koji više brine kako poklopiti nekoga nego o svom zdravlju, ja u životu nisam vidio većeg loncopoklopaša nego picajzla, nema gdje ga nema, osjetljiv na sve riječi, nema koga ne ispravlja, podsjeetimo se nedavno tema nvidia i gigabajti rama na grafi, . Tvrdoglav do bibera, nedo bog da kažeš da je 4060 odron od grafičke, odma te ispravlja kako nije bla bla bla bla. Ima 100-120 kila, puši, kako kaže loče alkohol, kako kaže ždere sve šta stigne. Kandidat za dijabetes i aterosklerozu sa 50 godina. Kako sam ti već rekao treba pripaziti na aterosklerozu, idealan si kandidat za moždani udar, ne kažem da će doć do toga, samo kažem da si kandidat.
Mani se foruma i televizora čiji je bolji i kreni na kardio vježbe, prestani pušiti i lokati, prijeđi na zdraviju prehranu, nađi neki sport, nešto, pusti forume i živciranja. Ja naprimjer igram tenis svaki dan. I preporuka, odličan zabavan sport gdje kroz igru brineš o svom zdravlju. Da provodiš vijeme koje provodiš na forumu uz sport i aktivnosti ti bi možda sad bio zdrav čovjek a ne kandidat.
Koja je razlika mene koji sam vratio nešto, uzeo drugo i korisnik koji naruci nesto preko interneta, nakon 14 dana ima pravo povrata, vrati, uzme drugi, možda isti drugi model, drugu grafičku, drugu vešmašinu? Oni ne prekopavaju pola skladišta? Jeli meni to zabranjeno po tvom sudu a drugima nije ili šta pokušavaš reći?
Da nisam offtopic. Eo daj par svojih riječi o ovim slikama.