Koji iptv izabrati?

poruka: 369
|
čitano: 96.685
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 mjeseci
Koji iptv izabrati?

pozz...koristim na samsung tv iptv aplikaciju smart iptv i u zadnje vrijeme je jako jako počela štekati, sama aplikacija..učitava se dosta dugo, dok se učita dobro sve radi ali je postala jako jako spora a neznam zašto...ima netko možda ili zna razlog tome ili možda preporučiti neku drugu app za samsung tv, znamo da tizen ima ograničen broj takvih aplikacija, vidim da ima neka net iptv, pa royal iptv i sl...hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koji iptv izabrati?
Suha kobasica kaže...

pozz...koristim na samsung tv iptv aplikaciju smart iptv i u zadnje vrijeme je jako jako počela štekati, sama aplikacija..učitava se dosta dugo, dok se učita dobro sve radi ali je postala jako jako spora a neznam zašto...ima netko možda ili zna razlog tome ili možda preporučiti neku drugu app za samsung tv, znamo da tizen ima ograničen broj takvih aplikacija, vidim da ima neka net iptv, pa royal iptv i sl...hvala

bob player skini za tizen

10 godina
Koji iptv izabrati?

Zanima me IPTV za nogomet, uglavnom Engleska i LP. Koliko vidim, postoje nekakvi jeftini Kinezi s alibabe. Jel to bude osjetno bolje od onih besplatnih streamova na Internetu, ili isto tako šteka stalno?

Od ovih naših, čini se da ima tvviet i neki blackstar, ali sajt od ovog drugog trenutno niti ne radi, nisu ga valjda uhapsili.

0 0 hvala 0
14 godina
DoctorEvil kaže...

Zanima me IPTV za nogomet, uglavnom Engleska i LP. Koliko vidim, postoje nekakvi jeftini Kinezi s alibabe. Jel to bude osjetno bolje od onih besplatnih streamova na Internetu, ili isto tako šteka stalno?

Od ovih naših, čini se da ima tvviet i neki blackstar, ali sajt od ovog drugog trenutno niti ne radi, nisu ga valjda uhapsili.

Ne šteka i slika je dobra, dok radi. Ali je problem što vikendom milijuni ljudi se spajaju na te liste i onda padaju i ne rade.

Što se tiče blackstara nemam pojma što je sa stranicom ali lista radi. Evo ja danas koristio za rukomet.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2025 21:58 (antimadridista).
3 mjeseca
Ima li koja pouzdana iptv lista ali da ima svoju aplikaciju i da nude bar 1 dan probe?

0 0 hvala 0
6 godina
Koji iptv izabrati?

ja u zadnje vrijeme koristim futbol libre za nogomet , jedini minus je sto je na spanjolskom jeziku iako sam vidio da nesto imaju i na engleskom

0 0 hvala 0
14 godina
Tvviet ti ima svoju aplikaciju, ali ne znam gdje je sve dostupna. Na Google Play je ima, ali Tizen, WebOS itd nemam pojma.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Koji iptv izabrati?

Preporuka za besplatnu app. za uklanjanje oglasa u Eva IpTv apl.  koristio sam jedno vrijeme Blokada 5 ali više ne radi jer traži upgrade na novu a ta se plaća . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 20:07 (MUĆAK).

0 0 hvala 0
12 godina
PCNjubara kaže...

jel netko ima neki dobar IPTV player za Win11 za preopuricit,sve kaj nadjem je blagi uzas...

Windows IPTV Player LINK

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice