Bi ste li mi preporučili LCD od 32" do 6500kn maks. 7300
32" LCD do 6500 kn
- poruka: 18
- |
- čitano: 3.428
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra je
Evo kupio sam za dnevni boravak plazmu (ne onu od 32" nego jednu Philips novu ('09 god) 42"). Sada bi mi trebala za sobu mala od 20 - 26" sa što boljom kvalitetom slike (panela) i da što manje bude osjetljiva na kut gledanja. Inače bi volio Philips ili Sony model. Još mi je važno da ima VGA ili barem HDMI za spojiti komp.
EDIT: za oko mi je zapela ova
Plazmu od Philipsa? Jesi siguran?
LCD znam, ali je li ovaj OK (26")
Ne funkcioniše ti link. Se može znat koju si 42'' LCD kupija.
Dobar ti je taj 42'' LCD, ali moga si proć jeftinije da jednom dugom tehnologijom i daleko boljom slikom.
Taj 26'' ti u Technomaxa podjednako dođe i u 32''. Tog 32'' imam i sam i nisam ni oduševljen ni razočaran. Još je uvik bolji moj stari Panasonic 32LX70P.
Da ovaj tip mi je rekao da je panel loš, pa ako je moguće idem na 32". Sutra malo izmjerim pa javim.
Inače ovaj LCD 42" sa 5m ga gledam i ima savršeno jasnu sliku i bez trzanja i dobar kut gledanja ima.
Da ovaj tip mi je rekao da je panel loš, pa ako je moguće idem na 32". Sutra malo izmjerim pa javim.
Inače ovaj LCD 42" sa 5m ga gledam i ima savršeno jasnu sliku i bez trzanja i dobar kut gledanja ima.
Ma bitno da sam ja zadovoljan sa tom plazmom (LCD-om ustvari). Nego idem sutra izmjeriti malo prostor pa javim ako stane 32" tamo (ako stane da uzmem neku Full HD?)
Ma bitno da sam ja zadovoljan sa tom plazmom (LCD-om ustvari). Nego idem sutra izmjeriti malo prostor pa javim ako stane 32" tamo (ako stane da uzmem neku Full HD?)
Da onako ako budem bolestan . OK vidjeti ću malo koja ima za 100Hz
Evo izmjerih i mogao bi metnuti 32" LCD. Inače ću spajati komp na njega, pa sada jel bolje Full HD ili 100Hz