Android TV Box, molim preporuku izdvojena tema

poruka: 2.616
|
čitano: 1.780.684
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Kodi Addonsi
16 godina
Re: Android TV Box, molim preporuku
85€
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android TV Box, molim preporuku

Danas vidis da je izašao Xiaomi TV Box S (3. generacije)

Dal je netko imao prilike usporediti ga s TV Box S (2. generacije)

0 0 hvala 0
7 mjeseci
Gale92 kaže...

Danas vidis da je izašao Xiaomi TV Box S (3. generacije)

Dal je netko imao prilike usporediti ga s TV Box S (2. generacije)

Malo jaci procesor (25%) i nešto jaci gpu (130%) , ali i dalje nema smisla kada ima samo 2gb rama i nisu stavili ethernet port.

13 godina
Android TV Box, molim preporuku

Ali sve radi dobro i ljudima realno većinom više niti ne treba. Što ima od konkurencije dobro za tu cijenu? Nisam neko vrijeme pratio to, jer sve i dalje dobro radi. Izuzev Amazonovih stickova, koji mi također dobro rade.

Pucaaaajjjj :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2025 13:05 (bNeo).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Kokodix kaže...

Malo jaci procesor (25%) i nešto jaci gpu (130%) , ali i dalje nema smisla kada ima samo 2gb rama i nisu stavili ethernet port.

Držim se ja druge generacije do daljnjeg... 

7 mjeseci
bNeo kaže...

Ali sve radi dobro i ljudima realno većinom više niti ne treba. Što ima od konkurencije dobro za tu cijenu? Nisam neko vrijeme pratio to, jer sve i dalje dobro radi. Izuzev Amazonovih stickova.

Slažem se ali mislim da bi bilo bolje da su samo digli rame na 4gb i dodali ethernet port jer ljudima ionako samo sluzi za streming a nekada zna biti malo usporen radi memorije. Uglavnom gen2 je sasvim solidan i nema potrebe za upgrejd jer se neće osjetiti neka razlika.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Kodi Addonsi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice