Android TV Box, molim preporuku
- poruka: 2.621
- |
- čitano: 1.911.935
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat

Danas vidis da je izašao Xiaomi TV Box S (3. generacije)
Dal je netko imao prilike usporediti ga s TV Box S (2. generacije)
Danas vidis da je izašao Xiaomi TV Box S (3. generacije)
Dal je netko imao prilike usporediti ga s TV Box S (2. generacije)
Malo jaci procesor (25%) i nešto jaci gpu (130%) , ali i dalje nema smisla kada ima samo 2gb rama i nisu stavili ethernet port.
Ali sve radi dobro i ljudima realno većinom više niti ne treba. Što ima od konkurencije dobro za tu cijenu? Nisam neko vrijeme pratio to, jer sve i dalje dobro radi. Izuzev Amazonovih stickova, koji mi također dobro rade.
Malo jaci procesor (25%) i nešto jaci gpu (130%) , ali i dalje nema smisla kada ima samo 2gb rama i nisu stavili ethernet port.
Držim se ja druge generacije do daljnjeg...
Ali sve radi dobro i ljudima realno većinom više niti ne treba. Što ima od konkurencije dobro za tu cijenu? Nisam neko vrijeme pratio to, jer sve i dalje dobro radi. Izuzev Amazonovih stickova.
Slažem se ali mislim da bi bilo bolje da su samo digli rame na 4gb i dodali ethernet port jer ljudima ionako samo sluzi za streming a nekada zna biti malo usporen radi memorije. Uglavnom gen2 je sasvim solidan i nema potrebe za upgrejd jer se neće osjetiti neka razlika.
Pozdrav svima,
Vec par godina imam neki 2/16GB box i uvijek je bio "dobar" za potrebe, ali i prije par godina kad sam ga kupio, vec ga je vrijeme bilo pregazilo, eh sada bih si uzeo neki box koji ce svoje zadatke odraditi bez trzanja, bez resetiranja, iskljucivanja iz struje itd... Ne trebam nista puno, ali da li je moguce naci dobar box izmedu 50-100 eura. Meni je najvaznije da je fluidan, ne igram igre niti ista na njemu, gledam filmove i sport. Sto god da kupujem gledam omjer ulozeno/dobiveno, naravno sto skuplje to je bolje, ali se uvijek nađe neki gem ;) Znaci sto bolji procesor i predpostavljam 4GB minimalno, sto se tice pohrane, to mi nije toliko bitno.
Hvala svima unaprijed!
Ja sam nedavno kupio google streamer 4k tv sa amazon de, za moje potrebe (i potrebe roditelja) je više nego dovoljan. 105€, Navodno su bolje specifikacije pa se nadam da će i dulje trajati.
Pozdrav
Imam neko staro smece od Pioneer TV-a spojenog sa HDMI na receiver. U potrazi sam za jednostavnim boxom sa: HDMI, USB3, Ethernet port, minimalisticki remote (nervira me previse gumbica :D ).
Sto mislite o Thomson 270?
Hvala unaprijed!
Pozdrav svima,
Vec par godina imam neki 2/16GB box i uvijek je bio "dobar" za potrebe, ali i prije par godina kad sam ga kupio, vec ga je vrijeme bilo pregazilo, eh sada bih si uzeo neki box koji ce svoje zadatke odraditi bez trzanja, bez resetiranja, iskljucivanja iz struje itd... Ne trebam nista puno, ali da li je moguce naci dobar box izmedu 50-100 eura. Meni je najvaznije da je fluidan, ne igram igre niti ista na njemu, gledam filmove i sport. Sto god da kupujem gledam omjer ulozeno/dobiveno, naravno sto skuplje to je bolje, ali se uvijek nađe neki gem ;) Znaci sto bolji procesor i predpostavljam 4GB minimalno, sto se tice pohrane, to mi nije toliko bitno.
Hvala svima unaprijed!
?