kupio sam ovaj usisavac prije nesto vise od godinu dana,sada jedva usisava dlake od psa...Ocistim filter i sve ostalo,mrvicu je bolje i onda nakon prvog tog usisavanja jedva vuce.
Ima li ista u ovom cijenovnom rangu 200e a da je ok? Prednost mi imaju usisavaci bez vrecice bas zbog dlaka psa lakse mi je za prazniti
Imamo ga kod kuće nekoliko godina. Veoma jako vuče i ima nastavak sa rotirajućom četkom koji odlično skuplja dlake (od ljubimaca imam suprugu ). Mana je što se dlake obmotavaju o tu rotirajuću četku, pa ih s vremena na vreme makazicama isečemo i tako skinemo (nije neophodno posle svakog čišćenja).
Prilično sam siguran i da smo ga tada našli na nekoj black friday akciji pa je bio i povoljniji nego tu, no svakako se uklapa u budžet koji si naveo.
EDIT: Ipak nije taj. Izgledaju identično, oznaka modela je gotovo ista, no ovaj ima znatno nižu deklarisanu snagu. Moguće da je u pitanju efikasniji EU model, ovaj naš ima deklarisanu potrošnju od 2300W i snagu usisavanja od 350W.
Sere mi se kad vidim ovakve jedinice... za potrošnju da, ali šta je snaga usisavanja u W? Kao ona "mjera jedinice" za snagu aktivnih zvučnika nekad davno... ne sjećam se kako se zvaše... al napucavali su W u tisućama