UEFA EURO 2012 - Poljska/Ukraina

poruka: 2.822
|
čitano: 208.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kad vidim ko igra u obrani katastrofa šindefeld koji je ismijavan u dinamu i mamić ga uvaljo nekom turskom klubu i ovi na liječničkom utvrdili da jedva vidi na jedno oko -.- i ovaj takvog škrbavog sljepca u repku i to u prvih 11, a kad su skuzili da su kupili sljepca odma ga uvalili dalje nekud.

Kad Biliću, Rise izroketa karu u dupe i kaze mu mrs govno jedno ti si neki trener,polupismeni kreten.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 21:09 (razer1911).
15 godina
neaktivan
Re: UEFA EURO 2012 - Poljska/Ukraina
sLim95 kaže...

da mi je vratit onu igru iz kvalifikacija za Euro 2008, pa svaki igrac je ginio na terenu, a ovi se vuku ko da imaju 50 godina 

Tad su bili:

14 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

na liječničkom utvrdili da jedva vidi na jedno oko -.- i ovaj takvog škrbavog sljepca u repku i to u prvih 11, a kad su skuzili da su kupili sljepca odma ga uvalili dalje nekud.

kralju najveci {#}

a sto se tekme tice, slabo, jako slabo. Nisam više niti mogao gledati koliko su jadno igrali, obrana ispada kao da nikada nisu igrali, neznam sta da kaze. Na mene je samo Dudu ostavio dojam, a Jelavic se nekako izgubio, nema ga nigdje.Dudu nam mora biti u prvih 11 jer zna iskoristiti priliku cim se ukaze, ne vjerujem da cemo biti puno bolji i sa Modrićem.

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan

Evo jedano video koji će, nadam se, malo podići amosferu uoči ovog EURA.. {#}  

Vrijeme je da napokon napravimo neki veliki rezultat... {#}

17 godina

Sinoć mi je najgora stvar bila "bezidejnost" kod naših napada. Nismo sastavili ni jedan pošteni napad osim onog prvog napada u drugom poluvremenu.

Nikako se nismo uspjevali približiti na 30-35 metara od gola, samo smo se dodavali oko centra kad bi imali loptu, i onda bi netko je nabio prema napadačima, ili bi irci izašli pa bi je onda vratili Pletikosi da je on izbije. Jadno i bjedno, očekivao sam da će bar Rakitić i Kranjčar, nešto napraviti, spustiti loptu na zemlju i neku akciju odraditi, ali od toga nije bilo ništa.

Forsirali smo igru sa dva napadača, iako je bilo jasno da lopta do njih nikako nemože doći. Norvežani su imali žestoku premoć na sredini terena. Trebali smo izvesti jednog napadača i uvesti još jednog ofanzivnog veznog. Ili čak igrati s 3 obrambena, i 2 defanzivna vezna. Nekako mi se čini da su cijelu utakmicu odigrali "preko k*rca".

Šteta, mislim u ovakvim se utakmicama treba steći samopouzdanje, i u ovakvim se utakmicama pokazuje veličina trenera. Bilić realno nije zadovoljio sinoć, a nekako m i se čini da ćemo još gore proći na euru. Šteta što uz ovakve igrače kakve imamo, stalno forsiramo trenere koje se prektički na repki "uče svom zanatu". Sad kad dođe štimac bit će potpuno ista situacija...

Zašto za Boga miloga ne stavimo provjerenog trenera na klupu, da iskoristimo ove igrače koje imamo za 4 godine večina njih će biti na izmaku snaga, tko zna šta će tad biti sa repkom....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

jel treba neko karte za euro ? imam 2 za utakmicu Hrvatska - Irska.   ko je zainteresiran nek se javi na pm.

Cvky
16 godina
neaktivan

Nemam šta ići gledat.

16 godina
neaktivan

Meni samo nije jasno zasto Eduardo nije u prvih 11, treba Bilica uštrojit.

14 godina
razer1911 kaže...

Meni samo nije jasno zasto Eduardo nije u prvih 11, treba Bilica uštrojit.

Navodno ne moze izdrzati cjelu utakmicu.

Ma ova prijateljska utakmica ne govori NISTA!Ocito mazanje ociju,samo se ne sekirajte.

Mislim da je sto se tice Bilica,da jos nije prebolio svađu sa Pranjicem i zato mu daje malu minutazu.Pranjic je zaista odlican i trebao bi igrati cjelu utakmicu.

Eduardo je idealan za "trecu povucenu špicu" u sredini iza Jelavica i Olica-PA ZAR JA TO JEDINI VIDIM?Dudu mozda nema kondiciju,ali djeli lopte ko zmaj,puno bolje nego sto to radi,nazalost Kranjcar.

No opet Niko je vazan igrac za repku,jedini koji ima muda opaliti izvan 16 m.

E sada,mnogi ce me popljuvati,ali Srna je OK,no godine su ga stigle i trebao bi svoje mjesto prepustiti nekome mlađem,jer mi se cini da je "rupa" u obrani.

14 godina
neaktivan

Fali nam igrača sa nacionalnim ponosom i trener željan velikih rezultata.

14 godina
Praetorian1 kaže...

Nemam šta ići gledat.

Tocno to ja neznam isto dal cu opce gleati na TV jer cu se samo  zivcirati jer sa pokazanim do sada

mada ne samo sad nego vec u zadnje 2-3 godine ovo je katastrofa , mi nemamo nikakvu (pass) igru

pa sad ovu zadnju utakmicu nisu mogli 3 dodavanja spojiti pa rofl ako ce tako igrati na euro samo ce mo se debelo osramotiti

twice the pride double the fall
13 godina

Sad ih blatite, a kad naprave nešto dobro onda bravo Biliću, bravo ovo, bravo ono.
Jasno se vidilo da su se čuvali za utakmicu protiv Irske!
Zašto bi se sad istrošili, i nedaj Bože polomili, i onda da nemamo pola igrača na EURO-u! 

17 godina

Ta utkamica ništa ne znači, ja sam uvijek optimist što se nogometa tiče i vjerujem da ćemo protiv Irske i društva pokazati za što smo sposobni. Isto tako mislim da je Norveška bila više test za obranu i njeno uigravanje, ipak je gol pao iz jedne smislene akcije. Budite pozitivni, glupo je govoriti da nismo željni velikih rezultata, što smo mi to napravili posljednjih godina da nemamo motiva dati sve od sebe na EURO-u?

EDIT: Više navijat, manje srat :DD

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 10:46 (Dodinho).
15 godina
neaktivan

Slažem se ja s vama, ali meni je malo smiješna Kranjčareva reakcija kada smo primili gol, izgledalo je ko da nije bio zadužen za ništa, ukopan na mjestu, samo se nadam da je to više iz neznanja nego iz volje....

www.youtube.com/watch?v=cDEQD2HsH6g#t=02m53s

Edit: nemoš postavit link na određenu minutu.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 11:59 (vgetik).
15 godina

ja neznam zašto ste vi preozbiljno shvatili ovu utakmicu sa Norveškom, pa valjda znate da su te prijateljske utakmice glupost i nisu nikakvo mjerilo, pogotovo kad su u pitanju reprezentacije, to se igra čisto da se odradi utakmica, pa ako ste gledali ovih dana bilo koju prijateljsku utakmicu osim Hvatske mogli ste vidjeti istu stvar, svi igraju preko k*rca te utakmice, sinoć Španjolska jedva pobijedila Kinu, i to ih je Casillas spasio da ne izgube.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Đapa club kaže...

A jeste ga pretjerali sa ovim strijelicama {#}..

Pa nek trče malo, kolko bi onda Barca trebala imati strelica s obzirom kak se sve kreću po terenu??! {#}

15 godina
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

Evo idealne ekipe, iz moje perspektive:

http://lineupbuilder.com/?sk=4h1

S tim da Kranjčara mogu mijenjati Perišić ili Rakitić kao jokeri, Perišić ofenzivni, Rakitić defenzivni.

15 godina
neaktivan

I mojih 11.. {#}

17 godina

Evo moje idealne postave, eventulano bi mogao Rakitić umjesto Kranjičara.

Postava je s jednim pravim napadačom zbog toga što se vidjelo u posljednjih par utakmica da nemamo ideje u sredini da da smo tu uglavnom tanki tijekom igre kad je lopta u nas.

http://lineupbuilder.com/?sk=4h5

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 14:39 (rooswelt1991).
17 godina
14 godina
neaktivan

eto može nas tješiti ni da Irci nisu briljirali.....ako kojim slučajem ne znate Mađarska : Irska 0:0

16 godina
neaktivan

Bilićevo vrijeme je prošlo, imo je svojih prilika...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan

vidit ćemo kako će proći ovaj euro što se tiče njega......zamjeram mu jedino što se nije uspija sa reprezentacijom plasirati na SP u Južnoj Africi.....

13 godina

Treba dovesti stranog stručnjaka, dosta je ovih "šegrta" kako je netko ranije rekao.

Siguran sam da HNS mafijaši mogu platiti kvalitetnog trenera, samo da je malo više volje {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
neaktivan

ne znam, nekako sam skeptičan prema strancima.......vidili smo kako je proša Hiddink sa turcima a platili su ga masno......a i taj stranac kada bi ga angažirali to bi treba biti baš onda stručnjak a ne neki Katanec ili njemu slični.......a bojim se da ipak nema toliko novaca za bacanje okolo (čak i bez ove stare garde koja je trenutno na vrhu).....

15 godina
Ostali smo i bez Iličevića za Euro, vratit će se Vrsaljko u sastav umjesto njega.
15 godina
antimadridista kaže...
Ostali smo i bez Iličevića za Euro, vratit će se Vrsaljko u sastav umjesto njega.

A ista je stvar, nit bi Iličević nešto igrao nit će Vrsaljko igrat.

15 godina
neaktivan

Kako je krenulo bit će dobro ako još tko ne otpadne.. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice