Ova zastava xD, to sam ja na treningu uvjek radio, baš moćno xD.
P.S. pogledaj ovo pčelinja pelud ili bee polen, to ti je najbolje za zdravlje, energiju, i mišiće, ugl. progoogleaj.
Savjeti za mršavljenje,vježbe
- poruka: 298
- |
- čitano: 115.468
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Koristim AAS, to sam i naveo u mom postu.. Ali ako te bas zanima ovaj posljednji cutting cycle je odradjen samo s 30mg winnya sto je smijesno, doza za zenu. Tek toliko da mi cuva misice od katabolizma jer sam radio i do 5h kardia dnevno ;)
Koristim AAS, to sam i naveo u mom postu.. Ali ako te bas zanima ovaj posljednji cutting cycle je odradjen samo s 30mg winnya sto je smijesno, doza za zenu. Tek toliko da mi cuva misice od katabolizma jer sam radio i do 5h kardia dnevno ;)
Katabolizam ne možeš spriječiti jednako kao ni anabolizam jer su to dvije sastavnice metabolizma. Vidim da si dosta informiran o tematici, ali ipak ofrlje, no dovoljno za ono čime se baviš. Samo da ispravim tezu da se razgradnja masti i izgradnja mišića ne mogu odvijati istovremeno. To je u biti netočno, no u praksi ljudi različito interpretiraju rezultate jer tijelu treba prilagodba na novi režim prehrane i vježbanja. Dakle uklonite ono na što je organizam navikao i iako unosite dovoljno on se osjeća kao da mu nije dosta pa zbog toga počinje razgrađivati dodatne zalihe i gubi se masno tkivo. Ako pritom i vježbate masti se još više tope, ali se istodobno razvija i radna hipertrofija mišića (rast mišića zbog povećanja veličine stanica). Tako da su zapravo ova dva procesa istodobno moguća samo ljudi krivo interpretiraju početni gubitak težine. Mišićima treba neko vrijeme da vježbe postanu vidljive, ali puno je tu faza dok se ne dođe do onog poznatog "iscrtanog" izgleda.
Pardoncek, nisam vidio taj post, zapeo mi je za oko samo onaj "Pokazite slike pa da vidimo..." pa odlucih reagirati ;-)
5h cardia dnevno? Sta si ti radio, covjece????
Moj average running pace za distance running je 5:20, u sat i pol istrcim oko 15-17km i UMIREM. Da bi trcao 5 sati bez prestanka, trebao bi drzati srce u razini low-pace treninga, a to ne smatram osobito korisnim (ovo je naravno cisto subjektivni dojam, ne argument).
Arpopos anabolika... jasno mi je da zelis istesati se lijepo, mlad si, zelis impresionirati zene, ali... jasne su ti sve moguce posljedice koristenja anabolika? Od najbanalnijih bitch-tits, preko kidanja misica, pa sve do srcanog infarkta? I ono sto sam komentirao za neisklesane noge - zglobovi ce ti nastradat od silne tezine koju si nabio u kratko vrijeme, pa dodaj nesto vjezbi za noge, nije tesko a i posluzit ce ti... stvarno izgleda neujednaceno ovako...
I da... jasno ti je da ako prekines s treningom - svi ti misici ce se objesit dok kazes keks :-\
No - nadam se da sam dokazao da je itekako moguce gubiti salo i dobivati misice u isto vrijeme. Nije lagano niti brzo, pogotovu ako ne koristis supplemente, ali je moguce.
F**** tell me about it :-D Nema vise 'sala', ali ima se jos masti ispod koze, dok se to zalijepi za trbuh kao decku, potrajat ce moj trening jos brat bratu pola godine....
F**** tell me about it :-D Nema vise 'sala', ali ima se jos masti ispod koze, dok se to zalijepi za trbuh kao decku, potrajat ce moj trening jos brat bratu pola godine....
Samo pazite dečki, korisno je imati i nešto potkožnog masnog tkiva. Iako se posljedice manjka najviše očituju kod žena ni vi se ne biste trebali dovesti do takvog stanja jer sjetimo se da su profesionalni bilderi kategorija sportaša i imaju čitav tim iza sebe. Ne treba pretjerivati.
Pogledala sam ove slike o kojima se raspravlja i vjerujte mi da koliko god impresivno izgledaju ti mišići ne bi izdržali dan na mješalici (ako shvaćate što hoću reći)
Moji razlozi su sasvim drugaciji. Kao sto sam dosta puta vec spomenuo, izgled me ne interesira previse, a nikad me ni nije interesirao - vec sposobnosti (a sad sam i starac pa je i beskorisno :-D)
No, poanta - manje sala = manja tezina. Manja tezina jednako
- jednostavniji, bezopasniji skok s vecih visina u punom trku
- laksi shimmy
- laksi muscleup
Bez stvarno jakih nogu, te isklesanih kostiju (magnezij, vitamin D, kalcij) i zglobova (omega3), cak i ovaj maleni skok na kraju je _opasan_, neovisno o tome koliko dobar roll ublazuje pad.
Summa summarum, lakse sve sto ima veze s tjelesnom tezinom...
Atleti (i ninji) od visoke koristi. Uostalom, vec sam nazivciran zbog ovih beskorisnih bicepsa, daju mi kilazu a ne trebaju mi previse ni za sto... zato trcim ko manijak da to malo pomalo uklonim :-D
5h kardia dnevno??
cemu lagat sebe i nas...
pa neki od nas dobro znaju da ne bi imao krzlju od nozica da si trcao 5 sati dnevno cak ni za kardio...
a ti misica na nogama NEMAS...
ubiti stari, unistio si se, a ne znam zasto i koje ciljeve imas....
k.... mozes i sa manjim misicima od tih koliko hooces...
ne podrzavam to sta si napravio od sebe, ali ne sudim jer mi puca...
ali zdravlje, izgled i ostalo nisu vrijedni toga svega
5h kardia dnevno??
cemu lagat sebe i nas...
pa neki od nas dobro znaju da ne bi imao krzlju od nozica da si trcao 5 sati dnevno cak ni za kardio...
a ti misica na nogama NEMAS...
ubiti stari, unistio si se, a ne znam zasto i koje ciljeve imas....
k.... mozes i sa manjim misicima od tih koliko hooces...
ne podrzavam to sta si napravio od sebe, ali ne sudim jer mi puca...
ali zdravlje, izgled i ostalo nisu vrijedni toga svega
2h bicikla izjutra, 1h brzog hodanja popodne, biciklom do teretane cca. 45 min, trening tegova + 1h steppera, biciklom nazad kuci. Tako je izgledao cutting posljednje 4 nedelje. Pusa.
vi veliki bodybuilderi zivite od izmisljanja...
za mene je rasprava sa tobom gotova...
pricaj ovima sta pojma nemaju od nutricionizmu, treningu i funkcioniranju i reakciji tijela...
ja sam ipak malo duze u tome da bi bio naivan...
i tebi pusa isto...
motiku u ruke i na njivu ...
Na prvi pogled, korektan savjet. No, moji imaju vikendicu na brdima i od malena sam prekapao vinograd i povrtnjak.
To je sve samo ne zdrav i koristan "workout". Kičma užasno trpi, mišići i tetive u gču, ponavljajuje radnje vrlo
uskog radijusa kretanja zglobova, koji uzgred trpe i udarce. Naravno, uz to, 80% je i vještina, pa oni sa znanjem
u biti ne troše osobito energije (za razliiku od mene koji mlatim i psujem kad štihača/motika zapne u korijen i travu)
Slično je i sa ručnom košnjom uz pomoć kose. Ništa me ne ubije kao to. Usput znam spolomit alat. Jednostavno, nemam
vještine, i mlatim kao u boksu, ali pokreti su limitirani alatom i samo su za jednu stranu tijela, nema simetrije opterećenja.
Oni koji pak znaju posao, rade bez velikog napora. Moj stari gotovo da se nije oznojio.
Dakle, nama rekreativcima - ok za potrošit 2 litre znoja u sat vremena, ali poslije.... jao.
Uglavnom, valja paziti sa ponavljajućim vježbama.
Meni je kroz desetljaća korištenja od bicikla "otišlo" lijevo koljeno i desni kuk.
vi veliki bodybuilderi zivite od izmisljanja...
za mene je rasprava sa tobom gotova...
pricaj ovima sta pojma nemaju od nutricionizmu, treningu i funkcioniranju i reakciji tijela...
ja sam ipak malo duze u tome da bi bio naivan...
i tebi pusa isto...
http://www.hatersgoingtohate.com/wp-content/uploads/2010/09/haters-gonna-hate-im-on-a-boat.jpg
bas si dijete...
sa malim, zakrzljalim i nerazvijenim nogama
zelim ti pomoc i nesto reci, ali ti ne zelis cut...
pa kad si najpametniji (kao svi bb mulci) go fore it...
dok jedan dan ne pukne koljeno zbog prerazvijenosti gornjeg tijela ciji razvitak donji nije mogao pratit...
Evo svi koji razmišljaju o steroidima, kako se nakljukati legalno i jeftino:
http://www.24sata.hr/zdravlje/da-bi-bili-snazni-poput-popaja-treba-jesti-senf-a-ne-spinat-237730
;)
Pusa.
i tebi pusa isto...
Morao sam xD
motiku u ruke i na njivu ...
Na prvi pogled, korektan savjet. No, moji imaju vikendicu na brdima i od malena sam prekapao vinograd i povrtnjak.
To je sve samo ne zdrav i koristan "workout". Kičma užasno trpi, mišići i tetive u gču, ponavljajuje radnje vrlo
uskog radijusa kretanja zglobova, koji uzgred trpe i udarce. Naravno, uz to, 80% je i vještina, pa oni sa znanjem
u biti ne troše osobito energije (za razliiku od mene koji mlatim i psujem kad štihača/motika zapne u korijen i travu)
Slično je i sa ručnom košnjom uz pomoć kose. Ništa me ne ubije kao to. Usput znam spolomit alat. Jednostavno, nemam
vještine, i mlatim kao u boksu, ali pokreti su limitirani alatom i samo su za jednu stranu tijela, nema simetrije opterećenja.
Oni koji pak znaju posao, rade bez velikog napora. Moj stari gotovo da se nije oznojio.
Dakle, nama rekreativcima - ok za potrošit 2 litre znoja u sat vremena, ali poslije.... jao.
Uglavnom, valja paziti sa ponavljajućim vježbama.
Meni je kroz desetljaća korištenja od bicikla "otišlo" lijevo koljeno i desni kuk.
Da al gle, vještina je važna, nije boks lupanje po vreći, već isto što i kopanje njive.
Ja sam baš kosio s kosom ručno, rađe nego s mašinom, i baš mi je bio super trening, trebaš znati pametno iskoristit to, vjezbao sam s tim i trbušne, i ruke i leđa.
Ehh kad pričam ovako obožavam japance i one njihove lude vještine :)
Da al gle, vještina je važna, nije boks lupanje po vreći, već isto što i kopanje njive.
Ja sam baš kosio s kosom ručno, rađe nego s mašinom, i baš mi je bio super trening, trebaš znati pametno iskoristit to, vjezbao sam s tim i trbušne, i ruke i leđa.
Ehh kad pričam ovako obožavam japance i one njihove lude vještine :)
Ma prekosim ja u cca 3 sata s odmorima za oštrenje cijelo brdo - da neznam dosad još uvijek kosit, bio bih debil. I brže je i tiše nego trimerom.
Ali, ako nemaš i lijevu i desnu kosu da mijenjaš rutinu - opterećuješ se neravnomjerno.
Provjereno se kosa nemože okrenut "naopako" ;)
bas si dijete...
sa malim, zakrzljalim i nerazvijenim nogama
zelim ti pomoc i nesto reci, ali ti ne zelis cut...
pa kad si najpametniji (kao svi bb mulci) go fore it...
dok jedan dan ne pukne koljeno zbog prerazvijenosti gornjeg tijela ciji razvitak donji nije mogao pratit...
Kao da veličina ima veze, može imati on male noge, ali dalje jake pošto je veća snaga samo efikasnije korištenje mišića od strane živčanog sustava.
Svi pitaju za savete oko mrsanja, skidanja sala, medjutim mene interesuje obrnut proces-debljanje. Visok sam 181cm, tezak 67kg. Pre svega me interesuje kako da prosirim stomak (ne ne mislim na onaj pivski stomak, ilitiga onaj kao kod trudnice) vec kako da se prosirim u sirinu?
Poželite mi sreču. Sutra krečem sa dijetom, i fizičkim vježbama.
Visina : 182 cm
Težina : 90 kg
Plan mi je riješiti se viška sala, a onda polako klesati liniju.
Let`s play
Da se ukljucim u temu..
Sportom se bavim oduvijek. Najvise prostora uzeli su mi nogomet i rukomet, u djetinjstvu, a zadnjih skoro deset godina bavim se fitnessom, raznim nacinima vjezbanja te borilackim vjestinama. Imam iza sebe i dva triatlona.
Radio sam kako asistent osobnog trenera, trener u fitness klubu, uskoro planiram poceti kao osobni trener, a u slobodno vrijeme sam trener Taekwondoa i kickboxa za djecu do deset godina i instruktor samoobrane..
Pa eto, ima li bilo kakvih pitanja ili bilo sta gdje bih mogao pomoci, pitajte :)
Let`s play
Izračunaj si bazalni metabolizam,na to dodaj dnevne aktivnosti i od toga oduzmi 500kcal.Na taj način bi trebao mršavjeti 0.5kg tjedno.Obroke podjeli na 5-6 tokom dana te obratu pozornost na unos proteina i probaj izbaciti rafinirane ugljikohidrate i alkohol.(1 gram alkohola =7kcal a nikakve energetske vrijednosti.Obilno doručkuj i pij zeleni čaj,vježbaj svaku mišičnu skupini jednom tjedno radi održavanje mišića.Za topljenje sala je najbolji kardio način treninga,najbolje ga je izvoditi ujtro nataše kad su prazne energetske zalihe.
Mršavljenje je stvar karaktera,budi uporan i uspjet češ ! Nemoj se uspoređivati s drugima i zavidit im kako oni mogu svašta jesti i ne debljati se,jer češ tako pogriješiti,već ti to mora biti dodatan poticaj.Ja ti želim sreću i nadam se da češ uspijeti.
Tako sam ja radio kao što si opisao otprilike, ali sam ove godine prva smjena, jbg.
Let`s play
Izračunaj si bazalni metabolizam,na to dodaj dnevne aktivnosti i od toga oduzmi 500kcal.Na taj način bi trebao mršavjeti 0.5kg tjedno.Obroke podjeli na 5-6 tokom dana te obratu pozornost na unos proteina i probaj izbaciti rafinirane ugljikohidrate i alkohol.(1 gram alkohola =7kcal a nikakve energetske vrijednosti.Obilno doručkuj i pij zeleni čaj,vježbaj svaku mišičnu skupini jednom tjedno radi održavanje mišića.Za topljenje sala je najbolji kardio način treninga,najbolje ga je izvoditi ujtro nataše kad su prazne energetske zalihe.
Mršavljenje je stvar karaktera,budi uporan i uspjet češ ! Nemoj se uspoređivati s drugima i zavidit im kako oni mogu svašta jesti i ne debljati se,jer češ tako pogriješiti,već ti to mora biti dodatan poticaj.Ja ti želim sreću i nadam se da češ uspijeti.
ako tek kreče s vježbanjem onda mu je bolje da radi cjelo tjelo svaki drugi dan.
Najbolji programi na internetu:
http://www.askscooby.com/excellent-postings/21-workout-routines-37958/
Svi pitaju za savete oko mrsanja, skidanja sala, medjutim mene interesuje obrnut proces-debljanje. Visok sam 181cm, tezak 67kg. Pre svega me interesuje kako da prosirim stomak (ne ne mislim na onaj pivski stomak, ilitiga onaj kao kod trudnice) vec kako da se prosirim u sirinu?
Jednostavno, radi suprotno, nastavi jesti zdravo ako već jedeš, ako ne pomalo se prebacuj na to, i povećaj malo unos prehrane, malo po malo.
Btw konzumiraj pčelinju pelud, odlična je u takve svrhe, kod mršavosti podiže apetit, kod debljine smanjiva.
... krepavat od glavi, bit premoren i shebat zeludac
Zanima me ma li itko dobar plan zagrijavanja i istezanja tijela tako da obuhvati sve mišićne skupine tako da spriječi ozlijede.
Isto tako bilo bi dobro da ne traju više od 15 (zagrijavanje) i 10 (istezanje) minuta.
Sa zagrijavanjem nisam baš zadovoljan, ne "zagriju" se sve mišićne skupine podjednako, a za istezanje nisam pogotovo zadovoljan (kao da se ne istežem, nema nikakvog efekta., vjerovatno nepravilno radim ).
Idem u teretanu (ako išta pomaže ta informacija ).
Unaprijed se zahvaljujem .
Danas su me na trčanju jako boljeli gležnjevi. Jel to možda ima neke veze što uvijek trčim po betonu ili što je bilo hladno?
Nemoj po betonu trčati, otić će ti sve nakon nekog vremena, posebno ako nemaš neke kvalitetne tenisice (barem je meni).
Nemoj po betonu trčati, otić će ti sve nakon nekog vremena, posebno ako nemaš neke kvalitetne tenisice (barem je meni).
Imam patike za nogomet... a kad do promenade imam 100 metara a baš prava staza za trčanje je 5km od mene
Za nogomet, one s tankim đonom? Tek su me u tome boljeli gležnjevi, dok nisam uzeo neke za trčanje.