NK Osijek izdvojena tema

poruka: 106
|
čitano: 46.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
NK Osijek

Da. S obzirom kakav mu je način rada.Dolazi igračima j.... mater

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
12 godina
Re: NK Osijek
Zaporožac kaže...

Dolazi li Zekić, Osječani ?

3 godine
NK Osijek

Nije Zeko ništa bolji trebner od Tomasa, no tu se uvijek ide na psihološki moment, promjena trenera, malo drukčiji pristup, promjena svijesti u igračima, malo psihološke promjene i to je sve.

To je dokazano u slučaju "velikog" trenera Jakirovića koji je smijenio tzv nesposobnog Bišćana.

Rijeka gazi i bez jakirovića. 

合氣道 Tražim novu žđevojku..ma, daaaleko biiilo.
15 godina
NK Osijek

Ne poznam nikog tko je uspio kupiti kartu za utakmicu reprezentacije. Moji prijatelji i poznanici ne znaju nikog tko je kupio ulaznicu za utakmicu.

Ja sam cijeli dan online čekao i praktički isti tren kad su pustili ulaznice u prodaju sam upisao podatke i nisam uspio kupit jer su ulaznice bile "prodane" u dvije minute.

Pun grad nam je bosančerosa,hercegovca i zagrepčana. Iskreno sve mi se zgadilo.

4 godine
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Ne poznam nikog tko je uspio kupiti kartu za utakmicu reprezentacije. Moji prijatelji i poznanici ne znaju nikog tko je kupio ulaznicu za utakmicu.

Ja sam cijeli dan online čekao i praktički isti tren kad su pustili ulaznice u prodaju sam upisao podatke i nisam uspio kupit jer su ulaznice bile "prodane" u dvije minute.

Pun grad nam je bosančerosa,hercegovca i zagrepčana. Iskreno sve mi se zgadilo.

Ista stvar je bila i u Rijeci na zadnjoj utakmice ,karte idu preko ove uhljebarske udruge "uvijek vjerni" , sponzora i ostalih parazita. Sramota je da grad domaćin nema makar 30-40 posto kapaciteta u slobodnoj prodaji. 

15 godina
NK Osijek

ja kao veliki naviječ cijeli život sada prvi put navijam protiv i ne mogu ni sam vjerovati

9 godina
neaktivan
NK Osijek
umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
15 godina
Cijeli grad pikira na istu ekipu.
10 godina
NK Osijek

Ne mogu reći da znam bilo što o tim događajima, ali prvi je definitivno organizirala ozbiljna ekipa i cilj je sigurno bila neka poruka, a ovaj napad od sinoć mi više djeluje kao nasumična situacija, neka balavurdija nasrnula na nekog, igrom slučaja je taj neki iz NK Osijeka

12 godina
NK Osijek

Šteta što ovakav pristup i želja nisu na svakoj utakmici, da je sad bi se ekipa borila za naslov a ne za 4. mjesto.

10 godina
ibme74 kaže...

Šteta što ovakav pristup i želja nisu na svakoj utakmici, da je sad bi se ekipa borila za naslov a ne za 4. mjesto.

klasični sindrom "male" ekipe, nabrijani do jaja protiv velikih i postignu dobar rezultat pa onda spuše tri tekme zaredom protiv fenjeraša.

I to govorim kao simpatizer NK Osijeka, a ne iz zlobe, jednostavno postoji taj problem i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 18:54 (Cansee).
12 godina

Pa to i ja mislim, baš sada čitom komentare ispod članaka većine kako se bezveze pljuvalo po Coppitelliju i Boti i kako se Osijek diže u formi a mišljenja sam da već protiv Gorice u idućem kolu to neće biti ni na približnoj razini i mogli bi se prosuti bodovi.

14 godina
NK Osijek

Osijek se jako digao nakon vrlo lošeg početka.
U zadnjih 6 prvenstvenih utakmica, 5 pobjeda i 1 poraz (Istra: Osijek 2:1)

3 godine
NK Osijek

Ubio ih Osijek taktički, ubio. 

sve čestitke treneru i dečkima.

合氣道
3 godine
Zaporožac kaže...

Ubio ih Osijek taktički, ubio. 

sve čestitke treneru i dečkima.

Ponavljam post. 

合氣道
7 godina
NK Osijek

Puni Osječe bandu nesposobnu lopovsku. Ajmo!!!

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice