FIA je odradila stvarno traljav posao jučer. Nejdem u analize odluka, samo da su bili spori i da se opet rade presedani koji zbunjuju sve.
Mercedes bi za boga miloga mogao popraviti komunikaciju.
Max je u kvalifikacijama bio na korak do božanstva, dok nije dokazao da je još napuhanac i po ko zna koji put zaj... situaciju. I u utrci eto njega sa standardnim glupostima. Lewis, penzić, dok ipak ima mozga povremeno se povući iz borbe, ne treba izgovor da napravi (i vrati) istom mjerom. Čovjek se pita kaj mu to treba.
Jučer je RB prodao utrku sa medium gumama. Bez obzira što mi mislili o pojedinim situacijama, RB je zeznuo. Lewis je mogao otplesati oko njega zadnjih par krugova sa polomljenim autom. Max se branio mrvicu više nego što bi ostali u njegovim situacijama, ali baš kako smo to tolerirali Senni, Schumacheru, Lewisu, Alonsu... eto i ja se moram smiriti i prestati biti prestrog. Ni ko čovjek ni ko vozač mi nije drag, ali moram razumijeti da bi iduće sezone George mogao raditi i gore. Lando s bržim autom... Charles je poznato po prgavosti... Max samo ima više vidljivosti.
Mercedes je kao momčad pokazala mrvicu više i vjerujem da će dobiti prvenstvo. Dok RB može izvući brži krug i radili su čuda na medium gumama, Mercedes je bolji auto.
A za vozače, kako si srede tako im bude. Glupo mi je samo što vanjski faktori stavljaju ulje na vatru. Nitko ne vjeruje da Hamilton ne bi roknuo Maxa u zadnjoj utrci da je na njegovoj poziciji, pa zašto bi bilo čudno da to Max napravi. Senni to još dan danas opravdavam jer je Prost bio seronja. Ja se samo nadam da će ova dvojica biti bolji od toga.