I evo upravo se Vettel prometnuo u jednog od, a možda i najvećeg favorita za pobjedu u utrci.
Danas ga voli SC. Ali nebi ga ni sreća išla da je nije nečime zaslužio.
I evo upravo se Vettel prometnuo u jednog od, a možda i najvećeg favorita za pobjedu u utrci.
Danas ga voli SC. Ali nebi ga ni sreća išla da je nije nečime zaslužio.
Prilika života za vječnu slavu!
Krastavac može dobiti sa 24. mjesta, a dosad samo jednom pobijedio s 3. mjesta, sve ostalo iz prvog reda, ako se ne varam...
Navijam da uspije, ako da, kapa do poda.
Kimi LoL
Kimi je zakon
ovi kimi je krajnje najluđi vozač ikad, ahahaha
opet ima sreće....
mislim dobro je odvozio danas i prešao sve bolide ali to je samo njegov bolid dobar jer nije napravio nijedan potez vrijedan ponavljanja nego je sve prošao uz DRS
a taktika je bila savršena i još se mu sve poklopilo (SC)
nije fer
Kimi je BOG!!!
KIMI JE JE8ENI CAR!!
opet ima sreće....
mislim dobro je odvozio danas i prešao sve bolide ali to je samo njegov bolid dobar jer nije napravio nijedan potez vrijedan ponavljanja nego je sve prošao uz DRS
nije fer
oprostite na rijecniku, al ajde molim te ne seri
YES YES YES hahahaha
kakav car
vettel lucker, gadi mi se, al kimi je stvarno carčina, heheh
opet ima sreće....
nije fer
oprostite na rijecniku, al ajde molim te ne seri
someone's a fanboy
A dmanz, fakat ga seruckaš, pola Vettelovih pretjecanja nismo ni vidjeli danas... ali ti znaš da je sve nevrijedno spomena.
Ja se nadam da će Kimi pobijediti, a Vettelu kapa dole!
someone's a fanboy
navijam za Kimija te za razliku od tebe samo sam realan
ovi kimi je krajnje najluđi vozač ikad, ahahaha
Tipovi iz boksa nekaj savjetuju, a Kimi ih ne šljivi previše fučkaj ga pustite vi mene na miru znam ja kaj delam.
fanboys detected :-) ako želite biti realni da nije bilo safety car-a, vettel nebi bio ni blizu ove pozicije na kojoj se nalazi... a kimi zaslužuje definitivno pobjedu, mada ne navijam za njega...
fanboys detected :-) ako želite biti realni da nije bilo safety car-a, vettel nebi bio ni blizu ove pozicije na kojoj se nalazi... a kimi zaslužuje definitivno pobjedu, mada ne navijam za njega...
Vettel je na istoj poziciji na kojoj je bio prije SC-a. doh
Ajde da vidimo Kimija kako se smije prvi put u sezoni :D
Kimi mora izdržati...
KIMI!!! Bravo care!
Vettelu svaka čast, podij sa zadnjeg mjesta... respekt!
KIIMMMIIII, <3 <3
Kimi, Alonso, Seb....kapa do poda
Mucka djubrad i Button i Kimi
Ovaj alonso 0.8 ))= falilo mu 9 stotinki damo do DRS-a
bravo kimiiii (slusati komunikaciju kimija i boxa neprocjenjivo)
vettel odlicnooooooo
Vrlo glupa i potencijalno skupa greška Red Bulla.
Ali možda i veliki test/prilika za Vettela, ako uspije završiti u top 7, nitko razuman ne može reći da ne zaslužuje i treći naslov...
Webber FTW!
Ja očekujem Vettela na 5. mjestu sutra... :D
Ispred Kamui Kobayashia, Paula Di Resta i Romaina Grosjana, NO WAY, NIKAKO !!!!
Sorry frende, ali moram... Kamu Koji? Di Tko? Grošta? ;)
Da SC nije bio kraj,pogrjesio sam jos nesto,a to da ce razlika izmedju prvog i drugog biti veca od 5 sekundi.Zato danas neka ode cijela F1 kvragu i jos mi se Massica izvrtio.
koliko je massa ima nesrice toliko je vettel ima srice... 2 puta safety car..-.-'''