Vettel starta zadnji!
Vettel ide s kraja poretka.
Kako, zašto, što je Wetel učinio lošega !?!?
Si gledao kvale?
Stao je na kraju Q3 + nije bilo dvoljno benzina za FIA-inu provjeru (imali su 850 mL, a treba 1L). Sječeš se Barceone i Hamiltona?
Vettel starta zadnji!
Si gledao kvale?
Stao je na kraju Q3 + nije bilo dvoljno benzina za FIA-inu provjeru (imali su 850 mL, a treba 1L). Sječeš se Barceone i Hamiltona?
Vettel starta zadnji!
Si gledao kvale?
Da ne bi ispalo da sam mrzitelj nekoga i nečega, nisam, samo navijam za Alonsa, Ferarri i malo za Kimia, ostali su mi vozači dragi, ali ne obožavam ih niti navijam za njih, a ovo što se dogodilo Fetelu, to je po mojem nekakvo prokletstvo, jer koliko moraš biti bedast da u ovakvoj situaciji ne uzmeš u obzir količinu goriva, pritome govoreć o težini u kilama, ma da su stavili 250 grama više goriva, ne bi bilo nikakvog problema!!
Ovako, Alonso će dati sve od sebe da završi makar na trećem mjestu, koje će mu donijeti makar 15 bodova, o onda, u zadnje dvije utrke, ko koga, potrga do skočnog zgloba!!
Ajmooo Fernando sada fino u top 3 u trci
Bez obzira na sve, mislim da je ovo prvenstvo Vettelovo... Al bit će zanimljivo gledati kako FA pokušava izvesti neizvedivo
Ma neka Alonso meni preporuči tu babu vračaru koju koristi ili način kako zaplesati oko vatre da probam taj sistem na lotu ili bingu...
A ako dobijem kakve milione neka naslov osviji i Glock....
Ma samo da Maldonado izbaci Hamiltona u prvom zavoju i ja sretan
Anyway bit ce jako zanimljiva trka sutra, Vettel s kraja se probija, Alonso bjezi od Groznog i hvata top 3, Kimi ima lijepe sanse za postolje...
Sutrašnja utrka je odlična, a možda i jedina šansa da se Ferrari uključi u borbu za naslov. Race-pace im je odličan, top-speedd od vodečih momčadi najjači i izgledi su dobri. I Alonso to zna.
Vettel će imati veliki problem. S RedBullom je teško pretjecati. Top-speed im je najlošiji.
Sve u svemu - sutrašnja utrka na najdosadnijoj stazi u kalendaru bi se mogla pretvoriti u najuzbudljiviju.
Jedva čekam!!!!
EDIT:
http://img853.imageshack.us/img853/4411/66539736042840738346114.jpg
Vrlo glupa i potencijalno skupa greška Red Bulla.
Ali možda i veliki test/prilika za Vettela, ako uspije završiti u top 7, nitko razuman ne može reći da ne zaslužuje i treći naslov...
Webber FTW!
Ali možda i veliki test/prilika za Vettela, ako uspije završiti u top 7, nitko razuman ne može reći da ne zaslužuje i treći naslov...
Webber FTW!
Ja očekujem Vettela na 5. mjestu sutra... :D
Webber FTW!
Ja očekujem Vettela na 5. mjestu sutra... :D
Ispred Kamui Kobayashia, Paula Di Resta i Romaina Grosjana, NO WAY, NIKAKO !!!!
moja prognoza za sutra
1.Hamilton (nemogu ga vidit ni nacrtana)
2.Kimi Raikkonen :D ( legenda samo za njega navijam)
3.Webber(nako nije los, pomalo mrzovoljan tip)
4.Alonso(trenutno jedan od najboljih vozaca ako ne i najbolji u trenutku)
moja prognoza za sutra
1.Hamilton (nemogu ga vidit ni nacrtana)
2.Kimi Raikkonen :D ( legenda samo za njega navijam)
3.Webber(nako nije los, pomalo mrzovoljan tip)
4.Alonso(trenutno jedan od najboljih vozaca ako ne i najbolji u trenutku)
Hvala na prognozi, a još više hvala na detaljnim opisima.
Čitam malo komentare na GP1 o Vettelu.... 800 komentara, a od toga 90% sranja... Koliko retarda, izgubljene djece i slično tamo piše to je strašno.....
Čitam malo komentare na GP1 o Vettelu.... 800 komentara, a od toga 90% sranja... Koliko retarda, izgubljene djece i slično tamo piše to je strašno.....
Ja sam baš htio napisati da će doći do 1000.
GP1?????
Za mene bivši forum. Kad sam malo pregledao temu od ovom GP vikendu... Pao mi je mrak na oči. Vettel, Vettel, Vettel. Vettel e pobjednik, osvojit će ovaj, i ne samo taj, i sljedeče godine će osvojiti. A najveća ironija je da su ti svi ljudi ljetos Alonsa dizali u nebesa, a sad je samo vozač.
Ukratko. Najobičniji forum na kojem pišu djeca koja o F1 nemaju pojma.
Ako nebu neki sudar Vettel ce doci do bodova. Alonsu treba dobar start. U utrci se moze nosit sa svakim to je pokazao i u prosloj sa slabijim autom.
Nadam se drugom mjestu jer ce LH odjurit.
Ako nebu neki sudar Vettel ce doci do bodova. Alonsu treba dobar start. U utrci se moze nosit sa svakim to je pokazao i u prosloj sa slabijim autom.
Vjerovatnost postoji da će Hamilton odjurit... Ipak je prvi, sam........ Ali forma Mclarena u zadnje dvije utrke mi ne djeluje tako dobra da baš odjuri napred... A i poznavajući njihovu box "povusi - potegni" taktiku... sve je moguće...
Alonsu je ovo samo takva prilka i uopće ne sumnjam da će ju probat maksimalno iskoristit... Naravno ako Grozni ne umiješa svoje umijeće...
Nezadovoljan kvalama, kao i kolega, nadam se da je to neka pobjednička taktika crvenih, tj više si umišljam, jer nema baš nekih šansi puno za to.
A što se tiče natpisa kako FIA pokušava učiniti nemoguće i slične stvari - po meni je to obična glupost. Pa nije FIA natjerala RedBullovce da Vettelu stave premalo goriva u tank. DOk s druge strane FIA je imala nelogičnih odluka u korist RBR-a ove sezone (tip: podnica)
I to ne samo 250ml premalo, negu puno premalo, jer treba se sa kvala vratiti sam u boks, i onda još imati 1L goriva u tanku. A on se nije ni sam vratio, nit u tom trenutku imao litru u tanku. I to je vjerojatno razlog i što su pokušali provući foru sa nekim "kvarom".
Bilo kako bilo mislim da mu to neće zasmetati da se dovuče do bodova, i to lako moguće čak i do nekog cca 5og mjesta.
Vjerovatnost postoji da će Hamilton odjurit... Ipak je prvi, sam........ Ali forma Mclarena u zadnje dvije utrke mi ne djeluje tako dobra da baš odjuri napred... A i poznavajući njihovu box "povusi - potegni" taktiku... sve je moguće...
Alonsu je ovo samo takva prilka i uopće ne sumnjam da će ju probat maksimalno iskoristit... Naravno ako Grozni ne umiješa svoje umijeće...
Danas je njegov dan. Sigurno ce odjurit. Mada ja ocekujem nesto ne predvidjeno i pobjedu Alonsa..
Ja sam stavio na kladionici da ce prednost biti veca od 6 sekundi izmedu prvog i drugog.SC nisam siguran,staza je dosadna,a opet ako se nakupi u zavoju onda ce bit kontakata.
SC ce izaci danas:
4 | Da |
---|---|
15 | Ne |
GP1 i F1racing, majko mila kakvih tamo ima komentara... Obično na GP1 napišem neko kratko, neutralno razmišljanje i nastojim što manje čitati druge jer imam osjećaj da mi IQ opada. Više se držim stranice Mladena Jergovića
GP1 i F1racing, majko mila kakvih tamo ima komentara... Obično na GP1 napišem neko kratko, neutralno razmišljanje i nastojim što manje čitati druge jer imam osjećaj da mi IQ opada. Više se držim stranice Mladena Jergovića
F1racing...to žutilo NE ČITAM. Tekstovi su im puni bahatosti, omalovažavanja i svega drugog. Najrađe bi Alonsa i Ferrari izbacili iz Formule 1 jer se njima ne sviđa Alonso... A osim toga 98% su copy/paste sa autosporta..
Žao mi je malo Vettela, ali ovo je odlično za formulu. Pogotovo ako Alonso iskoristi šansu. Ponovno će zadnja utrka odlučivati o prvaku, kamo bolje od toga.
Naravno, i još im ljudi spuste o tom žutilu i pumpanju protiv Ferrarija, pa brišu komentare, bahato vrijeđaju... Al ono, imam stranicu u F1 grupi jer s vremena na vrijeme bude nešto vrijedno čitanja.
Po meni je ova stranica dosta kvalitetna, imaju najnovije vijesti, i dobro im izgleda sve skupa.
f1fans.com.hr
Utrku prenose i Sky i BBC? :D Šta gledati? I'll go with BBC. xD
Gdje/kako gledaš BBC?
Gdje/kako gledaš BBC?
http://www.vipboxsports.eu/sports/formula-1.html
Imaš link za Sky sports i za BBC.
Kaže Horner da će biti uspjeh ako Vettel dođe do bodova. Kreće iz Boxa btw.
dal ima koji HD stream, da ne moram gledati od vipboxa
ja ću isto za koji tren se prikačit na vipbox, napokon sam doša doma
i iman net!!