- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
webber opet nezna startat.
Trka odlična zasad

SC vani
opaaaa
ivanoile falija si :)
Al je poletio. Ima srece da su svi zivi i zdravi ostali.
Rosberg je bas danas nasao letit po stazi
I tako ode mojih 60kn danas...
To ideemo Kimi
Ajmo Kimiiiiiiiiiiiii!!!!!
McLaren opet kiksa s bolidom, nevjerovatno.
e sad mi je stvarno žao Hamiltona, čovjek nema sreće nikako.

ma ima i pravo šta ide iz mclarena, ovo je neviđeno, sve se opet namišta Alonsu!!
GO KIMI!
Kimi: let me alone, I know what to do.
Go Kimi
kimi's team radio : Alonso is 5 sec behind you....
Kimi:leave me alone :D
car
Maldonado opet kosi haha

ma ima i pravo šta ide iz mclarena, ovo je neviđeno, sve se opet namišta Alonsu!!
Vidiš zbog ovakvih glu.ih komentara (balvaih) nitko više ne voli GP1 i F1Racing. Znaš ti koliko novaca se vrti u F1, i to ne samo onaj koji se dobije zbog poretka u prvenstvu? Nije ti ovo nekakav amaterski sport.
Kimi: let me alone, I know what to do.
Go Kimi
koji kralj
Huhu!!
Koliko akcije po stazi, utrka sezone :D
Vidiš zbog ovakvih glu.ih komentara (balvaih) nitko više ne voli GP1 i F1Racing. Znaš ti koliko novaca se vrti u F1, i to ne samo onaj koji se dobije zbog poretka u prvenstvu? Nije ti ovo nekakav amaterski sport.
sine o čemu pričaš, samo sam reka da ovo stvarno nije uredu šta se događa s Hamiltonom, a ti
ako to ne možeš skužit, krivi sebe jer si ograničen!! I naravno ovo na namišta
nisam misla na neke igrice, već ima sriće ove godine, a i to je potrebno da osvojiš prvenstvo!!!
Kimi kralj! Vettel isto car, tko sad kaze da ne zna vozit, nema pojma. Dva puta je kretao sa zacelja i evo ga opet u bodovima...
zanimljivo šta je je :)
Hamilton ima stvarno "je*enu" sreću. Ali svejedno mislim da nije trebao iz McL (pogotovo ako se dogodi ono kaj ja priželjkujem, Honda Turbo u McL).
Kimi je definitivno kralj nad kraljevima, nadam se da će pobjedit!!
dal ima koji HD stream, da ne moram gledati od vipboxa
Normalno da ima Sopcast kaj drugo, znači drugi Sopcast F1 link po redu na ovoj dole stranici(bivši SportLemonTV) i nema frke usput ajd Kimi zemi tu pobjedu.
Eto, uz ponešto sreće (ispadanje nekolicine bolida, SC koji mu je odlično došao za zamjenu guma da najmanje moguće vremena izgubi i istvoremeno se zbio cijeli grid, plus pirueta Masse i problemi Webbera) i nesumnjivo odlične vožnje Vettel si je osigurao minimalno 5o mjesto. A ni drugo nije nemoguće ako gume stvarno izdrže.
Samo ne znam što mu je trebala ona vika na Daniela, jer on tamo stvarno ništa nije bio kriv.
a ko je sve glasa da neće bit safetya danas
Eto odlične prilike za Caterham da vrati svoje 10o mjesto u ukupnom poretku.
akcija počinjeee :O

Mislio sam si da ce Vettela pozvati... na starim gumama je mogao izgubiti isto dva mjesta... sad ima friske gume i moze sve poloviti. + SC
Hebo safety car... Ode Kimijeva pobjeda bojim se sad kad se krastavac zbije.