Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.802
|
čitano: 4.151.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Armor kaže...
mislav_01 kaže...

Ako je mogo plakat i tuzakat okolo neka sada snosi posljedice i sam. Ko ga je*e umisljen je previše u zadnje vrijeme i duboko isfrustiran s time sto mu neide i sto ga Hamilton pere u poretku. Nigdje mu se ne svidja nista mu ne valja. Prekršio pravila, dobio kaznu, eod.

U baš ničem se ne slažem!

Još imam wall od bolida Kubice ali jednostavno obožavam temperamentne vozače, a to je upravo Alonso.

Da sam ja on, Bog zna kaj bi se dogodilo onom manselu ili kak već i njegovim defektnim sucima

+ hrt i prijenos očito izgubljenog meča - za kojeg se na vrijeme vidlo da je gotovo

Nemam nikaj protiv gostovanja velikog Šukera ali trebalo je prekunuti Davis i na F1 izravno

A Hamilton = Sve

Ja vas stvarno ne razumijem. Kukate zbog prijenosa svaki bozji puta, to je nevjerojatno. Potegli ste dvije stranice postova. Danas je bar pregrst mogucnosti za gledati sto god pozelis...

Ovako: MaxTV pretplata mjesecna je 65kn.

Imas Sport1 (bivsi DSF) koji prenosi sve petkom. Subotom imas kvali na nekim slovencima ako vec nema kod nas. I nedjeljom utrka. Ako nemaju slovenci ima HRT+ kao danas. Ako vec zelis slusati ove nase idiote...

I kao tocka na i toga svega, imas streamova koliko ti srce zeli + BBC-ev u HDu!

Ja sam danas gledao ovako: na SS2 na kompu RTL + jos na kompu live timing.

Na TV-u HRT+ kad ovi komercijalci odu na reklame (znaju potrajat) i BBC na streamu na laptopu...

Tako da mi puca qurac za Stankovica, Cilica, Sukera i neznam koga sve ne...

Ako u danasnje vrijeme vi sebi nemozete naci izravan prijenos utrke F1 onda neznam ono, zesca debilana...

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...

Plus HRT pretplata = 145 kn.

So fucking What.
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Slazem se, nesluzbeni treninzi su na DSF koji je prisutan na satelitu dzaba i u 95% kablovskih, IPTV... mreza u Hr, kao i RTL de koji prenosi sluzbene kvalifikacije i utrku (isto vrijedi i za njega). Na kraju krajeva, na HRT1 je utrka bila u 15.00 sto nije bas tako strasno. Mislim da je ok rjesenje HRT-a, mada ce me neki kamenovat. :)

16 godina
neaktivan

Otvoren put za Kimijev return!

Sto se tice prijenosa, Pudge, sve si rekao osim da je HRT najbolji izbor... :(

Ali da se moze, ma moze se bez beda...odavno sam prestao ovisiti o HRT-u i tako je najbolje...nikad neznas kad ce Blanka Vlasic skakati ili kad ce biti Davis Cup...neka ga...

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Ali da se moze, ma moze se bez beda...odavno sam prestao ovisiti o HRT-u i tako je najbolje...nikad neznas kad ce Blanka Vlasic skakati ili kad ce biti Davis Cup...neka ga...

hahha, nabavis cs i gledas na 47'' plazmi na skysportHD.de i odvrnes kino do daske da se kuca trese od buke motora.

17 godina

u onom zavoju nema nikakve razlike kao sa sikanom na izlazu iz tunela u monacu...

nisi presao koga si htio, prosao si po sikani i presao ga na taj nacin =  duzan si ga propustiti ispred sebe ili kazna

zar tu ima nesto nejasno??

teško vrijeme za matore
17 godina
Mike Litoris kaže...

Ma da, svi pucamo od para!

Ukoliko ne znaš, plaćamo pretplatu hrt-u i nek nam pruži barem malo kvalitetnog sporta...

Da ne velim kako smo lišeni NBA-a, NHL-a, a i za UFC su se pokazali kao "gadovi", jer Cro Cop više neće imati s njima posla.

Da ne idemo previše of, mogli su jednom nejdeljom u 2 staviti na 5.

A i 2. - to je bil izgubljeni meč i 2 i mi nemamo igrača boljeg od Dokovića.

Uz to, sramotila je nas je i neteniska publika.

Sve u u svemu - sramota

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

u onom zavoju nema nikakve razlike kao sa sikanom na izlazu iz tunela u monacu...

nisi presao koga si htio, prosao si po sikani i presao ga na taj nacin =  duzan si ga propustiti ispred sebe ili kazna

zar tu ima nesto nejasno??

To je istina, ali covjek je poslan na zadnju poziciju u utrci samo zbog drive trougha zbog kojeg bi trebao pasti mozda 5 pozicija a ne na zadnje mjesto.

17 godina
neaktivan

Evo slusam komentatora snimke utrke na BHT1 i kaze da volan bolida F1 ima 240 funkcija... Za nepovjerovat!!

17 godina

Trebali bi sad pitati Kubicu o tome.

Dal je Alonso imal izbora.

Ja sam uvjeren da ne, kao i da je bil brži.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Kubica je bio evidentno sporiji, i odustao je 3 kruga poslije...

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Mike Litoris kaže...

Ma da, svi pucamo od para!

Ukoliko ne znaš, plaćamo pretplatu hrt-u i nek nam pruži barem malo kvalitetnog sporta...

Da ne velim kako smo lišeni NBA-a, NHL-a, a i za UFC su se pokazali kao "gadovi", jer Cro Cop više neće imati s njima posla.

Sve u u svemu - sramota

Da, vasa (tvoja) sramota...

Ne kazem da pucas od para, ali ako nisi spreman izdvojiti 65 kuna mjesecno za ono sto volis onda nemamo dalje sto pricati...ako se ti i dalje uzdas u HRT i njihovi shemu onda si loser, sorry ali jesi...

A sve ovo sto si nabrojao imas na MaxTV-u...Sportklub, ESPN America...sve sve sve...i da ne spominjem, Motors TV...

Kad se samo sjetim da je stari na pocetku 90ih spiskao cijelu placu da sklopimo satelitsku i da mogu gledati F1 na Teleclubu i kasnije na RTL-u...

15 godina
neaktivan
Armor kaže...

evo sto je reko kubica

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/238770/alonso-should-have-yielded-kubica/

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan

eeee, ljudi moji dzaba nama ovdje razglabat kad ce se s*anja iz utrke u utrku nastaviti... jedva cekam da vidim sta ce izmislit za iducu utrku, a iduce se sezone uzasavam... :(

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
17 godina
Pudge kaže...
Mike Litoris kaže...

hahha, nabavis cs i gledas na 47'' plazmi na skysportHD.de i odvrnes kino do daske da se kuca trese od buke motora.

Taj sam - ljepota!!

15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...

Ne kazem da pucas od para, ali ako nisi spreman izdvojiti 65 kuna mjesecno za ono sto volis onda nemamo dalje sto pricati...ako se ti i dalje uzdas u HRT i njihovi shemu onda si loser, sorry ali jesi...

A sve ovo sto si nabrojao imas na MaxTV-u...Sportklub, ESPN America...sve sve sve...i da ne spominjem, Motors TV...

Kad se samo sjetim da je stari na pocetku 90ih spiskao cijelu placu da sklopimo satelitsku i da mogu gledati F1 na Teleclubu i kasnije na RTL-u...

Da prestanes prosipat pamet? NIJE 65 kuna vec 145. Pitaj tatu kolko placa. I nije nicija sramota sta nece placat nikakav MaxTV i slicno. Ali tebi tesko iz dupeta u glavu.

So fucking What.
15 godina
odjavljen
Pudge kaže...
Armor kaže...

Kubica je bio evidentno sporiji, i odustao je 3 kruga poslije...

Kakve to veze ima? Šta je na prethodnoj utrci Kovalainen trebao bježati od Webera? F1 je natjecanje, a vozač je tu da pokaze svoje umijeće i da zadrzi sporij bolid iza sebe. Šta je se trebao maknut na travu da Alonso prode? Nije ga prošao, bili su paralelno u zavoju, nije bilo mjesta i skrenuo je poprjeko, i umjesto da na iducem zavoju propusti kubicu jer ga je presao neposteno i uzeo je nepostenu prednost, on je nastavio voziti kao da se nista nije dogodilo. Nije posteno. Kazna je zasluzena. F1 je pretjecanje, ali ne pretjceanje na nacin koji je izveo alonso, da presjeces sikanu i tako predes.

Jedino alonsu moze biti krivo sto mu direktor utrke nije dozvolio da odradi kaznu za vrijeme safety cara, ostalo je sve po pravilima i sve je apsolutno ispravna odluka i sve je tocno.

Nikakve veze nema to sto je robert kasnije sparkirao bolid. To je naj nebitnije.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Kakve to veze ima? Šta je na prethodnoj utrci Kovalainen trebao bježati od Webera? F1 je natjecanje, a vozač je tu da pokaze svoje umijeće i da zadrzi sporij bolid iza sebe. Šta je se trebao maknut na travu da Alonso prode? Nije ga prošao, bili su paralelno u zavoju, nije bilo mjesta i skrenuo je poprjeko, i umjesto da na iducem zavoju propusti kubicu jer ga je presao neposteno i uzeo je nepostenu prednost, on je nastavio voziti kao da se nista nije dogodilo. Nije posteno. Kazna je zasluzena. F1 je pretjecanje, ali ne pretjceanje na nacin koji je izveo alonso, da presjeces sikanu i tako predes.

Jedino alonsu moze biti krivo sto mu direktor utrke nije dozvolio da odradi kaznu za vrijeme safety cara, ostalo je sve po pravilima i sve je apsolutno ispravna odluka i sve je tocno.

Nikakve veze nema to sto je robert kasnije sparkirao bolid. To je naj nebitnije.

E to ti ja i govorim, nije trebalo bit nikakve "dodatne" sankcije race controla, ovo sa Kubicom sam samo naveo kao "pokazatelj" da je kazna preokrutna.

17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Taj sam - ljepota!!

A uz malo truda ga besplatno postavis (0 kn).;)

17 godina

Ljudi moram reće da sam ljut, žalostan i frustriran situacijom mojega crvenoga tima...

Utrke su promjenjive, svašta se događa... jedino je Ferrari u banani bez obzira odakle vjetar puše. (Davno je bila najdraža nam 2004-a)

17 godina
Tallahasee kaže...
Mike Litoris kaže...

Da prestanes prosipat pamet? NIJE 65 kuna vec 145. Pitaj tatu kolko placa. I nije nicija sramota sta nece placat nikakav MaxTV i slicno. Ali tebi tesko iz dupeta u glavu.

Naknada za MaxTV je 65 kuna uz postojeći ADSL odnosno 100 kuna bez njega, ne znam kako si dosao do 145 kuna.

15 godina
protjeran
Kristyans kaže...

Naknada za MaxTV je 65 kuna uz postojeći ADSL odnosno 100 kuna bez njega, ne znam kako si dosao do 145 kuna.

OT: sorry sorry sorry. Gle, ne znam kolko su te pretplate. Ako je MaxTV 65 kuna, jos moras placat pristojbu HRTu 80 kn. Zbog TV prijemnika. Mozes odjavit TV kao ko fol nemas ga, a onda ces placat radio pristojbu. Jednostavno shvati to kao harac HRT-a. I na zalost normalnim putem to ne mozes izbjec.

So fucking What.
15 godina
neaktivan

Odlična utrka danas, Webber stvarno pokazao Vettelu i Vettel još uvijek zelen i nezaslužuje naslov nadam se da će Mclaren vratit formu te dostići Red Bull jer glupo mi je da stalno gledamo Red Bull na pole positionu što se tiče dvoboja Alonso, Kubica podržavam Alonsa jer me živciraju glupe odluke sudaca koji stalno nešto seruckaju no opet Alonso zna kolko su suci glupi pa je mogao vratit poziciju i napast ponovo. Što se tiče dvoboja u Red Bullu mislim da je najviše momčad kriva za to jer su mlada i još neiskusna momčad koja se nezna nositit sa trenutnom situacijom, a od te situacije zasada najviše profitira Hamilton koji napokon ima jednu zrelu sezonu bez puno glupih grešaka te pametno grabi Red Bullove bodove.

16 godina
neaktivan

Drago mi je zbog Webbera....Zasluzeno je pobjedio,nadam se da ce nastaviti tako i doci do naslova kad vec ne moze Ferrari,ne mogu da gledam ove McLaren-ovce na prvim mjestima...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
stevan94 kaže...

Drago mi je zbog Webbera....Zasluzeno je pobjedio,nadam se da ce nastaviti tako i doci do naslova kad vec ne moze Ferrari,ne mogu da gledam ove McLaren-ovce na prvim mjestima...

ja mogu...Belji se

Hamilton je danas odvozio odličnu utrku,a Button se odlično ugurao ma 4 mjesto.. 

McLaren Mercedes
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Mike Litoris kaže...

Nije prosipanje pameti nego ste vi cicije i snobovi ako ne mozete dati 65 kn za MaxTV i neometano uzivati u sportu koji volite (tu i je problem, povrsno pracenje).

Ja placam: naknada za ADSL 65kn

MaxTV 65kn

Flat 100kn

TV pretplata: 80kn

Eto, za 300injak kuna veselje...

To sto se ti (i drugi) nemozete snaci u 2010. godini (!!!) i ovisiti o Blazu i Novaku, opet velim, vas problem...

16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
stevan94 kaže...

ja mogu...Belji se

Hamilton je danas odvozio odličnu utrku,a Button se odlično ugurao ma 4 mjesto.. 

Meni je prije bio uzitak gledati Montoyu,odkada je on otisao, Formulu i ne pratim bas previse....

Ne volim ja ove takticare,ne napravi nijedan dobar potez,nista a svaku utruku zavrsava 3 ili 4.

Montoya bio car,ili ispadne ili pobjedi Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 23:49 (stevan94).
16 godina
stevan94 kaže...

Meni je prije bio uzitak gledati Montoyu,odkada je on otisao, Formulu i ne pratim bas previse....

Ne volim ja ove takticare,ne napravi nijedan dobar potez,nista a svaku utruku zavrsava 3 ili 4.

Montoya bio car,ili ispadne ili pobjedi Smijeh

Pa Hamilton i nije neki takticar vecinom ide koliko može 

McLaren Mercedes
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Nije prosipanje pameti nego ste vi cicije i snobovi ako ne mozete dati 65 kn za MaxTV i neometano uzivati u sportu koji volite (tu i je problem, povrsno pracenje).

Ja placam: naknada za ADSL 65kn

MaxTV 65kn

Flat 100kn

TV pretplata: 80kn

Eto, za 300injak kuna veselje...

To sto se ti (i drugi) nemozete snaci u 2010. godini (!!!) i ovisiti o Blazu i Novaku, opet velim, vas problem...

Slazem se s tobom u vecini, ali MaxTV nije rjesenje ako je sport u pitanju. Po pitanju sporta treba razmisliti o pretplati na neki inozemni paket (iako su isti katastrofalno skupi - pogotovo za nas standard). Ili se snaci... sve je u tome.Osmijeh

16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Pa Hamilton i nije neki takticar vecinom ide koliko može 

Nije Hamilton. Prosle sezone je onaj Nik Hajfild uvijek zavrsavao 4-5,a nikad ga nisam vidjao tokom utrke...

I Kimi je bio odlican vozac....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice