- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovdje netko live timing nek ubaci obavezno.
pošto nema f1 danas na htv2, ima li neki live stream za pogledat? hvala
Uh, sto je dobar prjenos... Čak ima i Full HD, prjenos...Joj sto cu se nagledat pretjecanja i uzbuđenja....
Nadam se da ce utrka barem malo biti uzbudljiva :)
Neko je spominjao kisu? Jesu je to najavili? Ehh to bi onda bila prava poslastica ...
Nema kiše danas. http://uk.weather.com/weather/today-Silverstone-UKXX1916
Uh, sto je dobar prjenos... Čak ima i Full HD, prjenos...Joj sto cu se nagledat pretjecanja i uzbuđenja....
Tražio si link za live timing.
Što onda nisi pitao link za live stream? Ivo ti je linkao ono što si tražio (live timing).
EDIT: kasnim...
gdje se može gledat utrka preko interneta? hoće li bit na ovoj službenoj stranici live timing?
Mike Klitoris, zbilja si dosadan. Ako netko nije u pravu, ti navedi činjenice, a nemoj se sra*i po svakom kome stigneš. Svaki treći komentar ti je flejm.
Čini mi se da McLaren se izgubio negdje s ovim poboljšavanjima. Ferrari nije loše izgledao na 3. treningu. Mercedes još hvata priključak, premda Rosberg izgleda dosta bolje od MS-a.
Ne trudi se, par puta sam se upustio u takvu raspravu. Tip je jednostavno neodgojen i arogantan šta ces, neki su mali tamo di ne treba pa ljece komplekse preko interneta. Naviknut ces se na njegov nacin komunikacije. Nema ti druge.
Nitko nije neodgojen niti arogantan niti nekulturan. Ako je netko tko je informaticki pismen jos uvijek gramaticki nepismen i pise kao da je jucer naucio pisati onda moram reagirati. "Svaka ćast" i "več napisao" je meni preocito za ne primjetiti. Uzas. Druga stvar, napisati izjavu tipa "ocito su Trulli i Senna otisli iz F1"!?!?!?!? Mislim stvarno...opet naglasavam, zao mi je sto kvaliteta "razgovora" na ovom podforumu nije na nekoj visoj razini jer ima stvarno pametnih ljudi koji se razumiju i znaju o cemu pisu kao npr. cro_blue, miki1981, redrum781...
Ili evo lik koji je trazio da mu se stavi link za live timing, F1-Ivo mu stavi i ovaj se kao buni "da, da super, HD, blablabla..." i svi su mu drugi krivi... Tko mu je kriv, sto nezna razliku izmedju live streama i live timinga? Masa je ljudi ovdje koji se mijesaju, a ne znaju neke osnove...toliko...
Evo recimo fascinantno kako nitko ne komentira cijelu zbrku oko "favoriziranja vozaca od strane RBR-a" o kojoj svi bruje, i vozaci i team principali, ali se zato 10 postova povlaci HRT i prijenos i Davis Cup...ma ono, komedija...
spojio sam se na UK 1 free,i na bbc one još nije počela formula...kad će to počet? trenutno je neka politička emisija
Imam i ja 2 pitanja što se tiče prenosa
imam hrt plus non stop pa me zanima da li će biti isti prijenos u 13,50 kao na HTV 2 u 15 (mislim na komentatore, Jergovića i sl)??
Imam i BBC NEWS - je li to program na kojem pratimo preko interneta (ono što je Armor postavio davno)? Jer imam 5-6 nakvih BBC kanala pa ne znam je li to to?
Hvala
Jos malo pa pocinje :)
jeli gledas na live streaming ili na tvu nekom drugom kanalu?
Super!!!! Samo sto nemam gdje gledat. Je.o ih davis cup, p....
nemate DVB-T MPEG4? ili satelit?
Imam glupi nytro box MPEG-2. Razbio bi ga sad najradije.
Imam glupi nytro box MPEG-2. Razbio bi ga sad najradije.
ako lovis austriju ORF1 prenosi od 2
Nazalost ne lovim (samo hrt 1 i 2, rtl i nova). Ah mislim da ce biti uskoro nova antena i prijemnik...
evo ja gledam na bbc preko interneta...napravite ono sa prve stranice
live streaming:
jeli gledas na live streaming ili na tvu nekom drugom kanalu?
Na tv-u,ja nisam u Hrv :)
Ja gledam ovdje http://atdhe.net/21116/watch-formula-1-british-grand-prix-race
vettel out
vettel out
Nije out nego je imao puncture...zbog glupog Hamiltona i njegove "agresivne" voznje...

Zanimljiv start utrke..... Valjda ce biti jos uzbudjenja :)
Nope...izglednije je da je dobio po straznjoj desnoj od krila McLarena...