Ako je mogo plakat i tuzakat okolo neka sada snosi posljedice i sam. Ko ga je*e umisljen je previše u zadnje vrijeme i duboko isfrustiran s time sto mu neide i sto ga Hamilton pere u poretku. Nigdje mu se ne svidja nista mu ne valja. Prekršio pravila, dobio kaznu, eod.
U baš ničem se ne slažem!
Još imam wall od bolida Kubice ali jednostavno obožavam temperamentne vozače, a to je upravo Alonso.
Da sam ja on, Bog zna kaj bi se dogodilo onom manselu ili kak već i njegovim defektnim sucima
+ hrt i prijenos očito izgubljenog meča - za kojeg se na vrijeme vidlo da je gotovo
Nemam nikaj protiv gostovanja velikog Šukera ali trebalo je prekunuti Davis i na F1 izravno
A Hamilton = Sve
Ja vas stvarno ne razumijem. Kukate zbog prijenosa svaki bozji puta, to je nevjerojatno. Potegli ste dvije stranice postova. Danas je bar pregrst mogucnosti za gledati sto god pozelis...
Ovako: MaxTV pretplata mjesecna je 65kn.
Imas Sport1 (bivsi DSF) koji prenosi sve petkom. Subotom imas kvali na nekim slovencima ako vec nema kod nas. I nedjeljom utrka. Ako nemaju slovenci ima HRT+ kao danas. Ako vec zelis slusati ove nase idiote...
I kao tocka na i toga svega, imas streamova koliko ti srce zeli + BBC-ev u HDu!
Ja sam danas gledao ovako: na SS2 na kompu RTL + jos na kompu live timing.
Na TV-u HRT+ kad ovi komercijalci odu na reklame (znaju potrajat) i BBC na streamu na laptopu...
Tako da mi puca qurac za Stankovica, Cilica, Sukera i neznam koga sve ne...
Ako u danasnje vrijeme vi sebi nemozete naci izravan prijenos utrke F1 onda neznam ono, zesca debilana...