gledao sam cijelu tekmu, split je trebao voditi 3-1 na kraju prvog poluvremena kakav penal, kakav gol, čisto zaleđe kakve veze ima mamić sa ovom tekmom hebe se mamiću za hajduk....
najjača mi je maleševa rečenica: to je osveta zato što će šimunić doći u hajduk a ne u dinamo. nudite mu stan u splitu i 200.000€ godišnje dok mu dinamo nudi 800.000€ godišnje al maleš kaže da će doći u hajduk zbog emocija... e maleš ne živi se od emocija neg od para....
Trebao je vodit Split ali nije zato šta su falili mrtve šanse a ne zato što im je sudac ukrao. Penal mislim da je bio, al kad se utakmica prenosi sa 3 kamere onda nikako ne možeš biti siguran.
A za zaleđe samo pogledaj sliku I briga se mamiću za hajduk, bolje mu je doći sad s 5 bodova prednosti na poljud i biti miran i razmišljati o LP i realu što mu dolazi par dana poslin, nego da dođe s 3 boda prednosti pa da mora obavezno pobjedit na poljudu da se nebi hajduk slučajno izjednačio na tablici.
Jači je dinamo daleko od hajduka i osvojit će prvenstvo sigurno al šta nebi bilo bolje da nam liga bude zanimljiva i izjednačena do zadnjeg kola a ne da se u 8 misecu već zna pobjednik
a dobro tu si u pravu zato tu :)
ali ova slika ljepo pokazuje da ovaj koji je ispucavao loptu se još nije bio namjestio i kad su bili pokazivali opet na snimci vidjelo se da je glavom bio u zaleđu :)
ne mrzim ja hajduk samo govorim kako je, svake godine dok sam na ljetu uredno odem na dvije utakmice 'ajduka :)