Hajduk 2011/12

poruka: 73
|
čitano: 12.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Hajduk 2011/12
CoKsA kaže...

Što im to znači?Vidio si kakva su ekipa danas.Da nisu imali takav ždrijeb nebi ni u EL upali.A i kad se razotkrije mafija u HNL-u izbacit će ih u 4. ligu ko Juventusa.I to im je Mamić samo će zlo napravit klubu iako se sad čini da je on junak.

Svakome se dogodi jedan loš dan. Nije niti Barcelona prošla Inter pretprošle sezone iako su imali igrača više polovicu susreta. Znači li to da je Barcelona tada bila loša momčad, lošija od Intera? Naravno da nije.

Da je Hajduk kojim slučajem išao u pretkola lige prvaka i imao ždrijeb kao Dinamo, misliš li da bi prošao? Da li bi Hajduk (s ovom ekipom, podrazumijeva se) pobijedio Malmo 4-1? Koju mafiju u hrvatskom nogometu? Siguran si da postoji? Javi se na sud i donesi dokaze i stvar je riješena.

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein
15 godina
dr.sc. kaže...
CoKsA kaže...

Što im to znači?Vidio si kakva su ekipa danas.Da nisu imali takav ždrijeb nebi ni u EL upali.A i kad se razotkrije mafija u HNL-u izbacit će ih u 4. ligu ko Juventusa.I to im je Mamić samo će zlo napravit klubu iako se sad čini da je on junak.

Svakome se dogodi jedan loš dan. Nije niti Barcelona prošla Inter pretprošle sezone iako su imali igrača više polovicu susreta. Znači li to da je Barcelona tada bila loša momčad, lošija od Intera? Naravno da nije.

Da je Hajduk kojim slučajem išao u pretkola lige prvaka i imao ždrijeb kao Dinamo, misliš li da bi prošao? Da li bi Hajduk (s ovom ekipom, podrazumijeva se) pobijedio Malmo 4-1? Koju mafiju u hrvatskom nogometu? Siguran si da postoji? Javi se na sud i donesi dokaze i stvar je riješena.

Pa i Josipović je govorio o mafiji u HNS-U ali je brzo zašutio.Siguran sam da postoji s onim bosancima Mamićem i Markovićem te ljigavcem Srebrićem na vlasti.Vi govorite kako je Hajduk ispao u prvom kolu protiv Stokea a tog Stokea nemoze ni Chelsea dobit.Btw. Štimac je probao svim pravnim putevima dokazat lopovluk ali je to nažalost u ovj državi još nemoguće

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 1:04 (CoKsA).
15 godina
Hajduk 2011/12
U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
protjeran
CoKsA kaže...

Pa i Josipović je govorio o mafiji u HNS-U ali je brzo zašutio.Siguran sam da postoji s onim bosancima Mamićem i Markovićem te ljigavcem Srebrićem na vlasti.Vi govorite kako je Hajduk ispao u prvom kolu protiv Stokea a tog Stokea nemoze ni Chelsea dobit.Btw. Štimac je probao svim pravnim putevima dokazat lopovluk ali je to nažalost u ovj državi još nemoguće

Da Josipović zna za mafiju, misliš li da on sam, kao predsjednik Republike Hrvatske i doktor prava ne bi mogao pravnim putevima riješiti taj problem? Predoči mi dokaze o kriminalnim radnjama za koje si siguran da postoje i ja ću ih tužiti , obećajem. A zašto se Štimac nije obratio FIFA-i?

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein
15 godina
Hajduk 2011/12

Ma neću ja s vama više raspravljat,svi ste nerazumni.

14 godina
protjeran
CoKsA kaže...

Može samo jedan argument?

16 godina
moderator
CoKsA kaže...

Ne,nego si ti večeras napaljen na dinamovce.

Prvo dođeš u temu o Dinamo i tamo provociraš,a sad i u ovoj temi o Hajduku govoriš kako su svi u Dinamu lopine,pa čak si počeo Josipovića i mafiju miješat u to.

I to bez jednog dokaza,to su sve neka tvoja nagađanja o lopovima i mafiji u HNS-u.I svi ti su protiv Hajduka,ma daj - glupost.

Smiri se malo,prestani provocirat u Dinamovoj temi,a i u ovoj temi prestani govorit o lopovima,mafiji i tome kako su svi protiv Hajduka jer nemaš nikakve dokaze.

سمندری ڈاکو
16 godina
protjeran
Hajduk 2011/12

Da, uplice politiku, a svi mi znamo da nogomet sluzi da se covjek malo opusti, zabavi, neki s foruma pogledaju malo ta muska tijela i to je to. Nista vazno.

A ti si upleo predsjednika?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
pirat kaže...
CoKsA kaže...

Ne,nego si ti večeras napaljen na dinamovce.

Prvo dođeš u temu o Dinamo i tamo provociraš,a sad i u ovoj temi o Hajduku govoriš kako su svi u Dinamu lopine,pa čak si počeo Josipovića i mafiju miješat u to.

I to bez jednog dokaza,to su sve neka tvoja nagađanja o lopovima i mafiji u HNS-u.I svi ti su protiv Hajduka,ma daj - glupost.

Smiri se malo,prestani provocirat u Dinamovoj temi,a i u ovoj temi prestani govorit o lopovima,mafiji i tome kako su svi protiv Hajduka jer nemaš nikakve dokaze.

Joj i moderatori su Dinamovci,što ne znači da ne možete bit realni.Kad se sve razotkrije  šutit će te ko zaliveni.Dok ne zatvore Mamića Dinamu želim svo zlo ovog svijeta,gadi mi se gledat ovaj HNL.Ja imam argumente,pogledajte koliko je Hajduk oštećen od početka HNL-a.Prije bi rekao da vi nemate argumente i slijepo govorite jedno te isto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 18:41 (CoKsA).
14 godina
protjeran
CoKsA kaže...

Joj i moderatori su Dinamovci,što ne znači da ne možete bit realni.Kad se sve razotkrije  šutit će te ko zaliveni

..nisu, moj prika Drago je Supermoderator i glavni na forumu poslije admina Roksandića a "naš" je, ajdukovac {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 18:42 (Provjeren).
16 godina
neaktivan
dr.sc. kaže...
CoKsA kaže...

Da Josipović zna za mafiju, misliš li da on sam, kao predsjednik Republike Hrvatske i doktor prava ne bi mogao pravnim putevima riješiti taj problem? Predoči mi dokaze o kriminalnim radnjama za koje si siguran da postoje i ja ću ih tužiti , obećajem. A zašto se Štimac nije obratio FIFA-i?

Josipovic je fikus...toliko o njemu.

Zelis dokaze za mafiju u hrvatskom nogometu, evo ti jedan koji se krsi vec godinama. Zdravko Mamic izvrsni dopredsjednik (ili sta je sad...promjenjia je poziciju) je u sukobu interesa jer mu je sin vlasnik menadzerske agencije. Eto da sam ti jedan prijmer molim te da ga prijavis.

U vezi utakmice, atmosfera odlicna, navijanje odlicno...2 puta su ljude pregledavali i zastitari i policajci nije mi jos uvik jasno odakle onoliko pirotehnike, koreografija vrhunska. Sad na sportski dio, u prvom poluvremenu Hajduk bolji konkretniji, dva zuta Brkljaci...smatram da je moga zatvorit oci kod drugog zutog jer ipak je to nenamjerno usa u protivnika, Ananas opet los. Drugo poluvrjeme Dinamo bolji sto je i ocekivano sa igracem vise, fali im pravi golgeter i malo su previse forsirali dodavanja. Sve u svemu nista posebno, opet su navijaci bili najbolji dio vjecitog derbija.

15 godina
Hajduk 2011/12

Evo vam vašeg Mamića pa on se također već javno prijetio novinarima,skidao se gol..Za to bi mu Europi zabranili djelovanje u sportu a zbog prijetnji bi i u zatvor. A njemu ništa..To vam je isto dokaz koju on ima moć u ovoj državi.Neću ni spominjat namještanje utakmica,ubojstvo Pokrovca(kojeg je vrlo lako Mamić naručio) i još sigurno mnogo stvari koje se ni neznaju

14 godina
protjeran
JackD kaže...

Zelis dokaze za mafiju u hrvatskom nogometu, evo ti jedan koji se krsi vec godinama. Zdravko Mamic izvrsni dopredsjednik (ili sta je sad...promjenjia je poziciju) je u sukobu interesa jer mu je sin vlasnik menadzerske agencije. Eto da sam ti jedan prijmer molim te da ga prijavis.

http://www.sukobinteresa.hr/posi/ws.nsf/wi?OpenForm&1 Prijavio. Vjerojatno nisam prvi. I vjerojatno će povjerenstvo za odluku odbiti prijavu. S razlogom. Nitko nije kriv sve dok mu krivnja nije dosuđena.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice