Hajduk 2011/12

poruka: 73
|
čitano: 12.759
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hajduk 2011/2012

Imali smo temu prosle sezone o Hajduku, pa zasto ne i ove.

Vidija sam da se opet pljuje po Hajduku u dinamovoj temi, pa sto vi mislite jel Hajduk moze osvojit prvenstvo ove sezone, jesu li dovoljno jaki da prekinu ovaj dinamov niz ?
Osobno smatram da vlada odlicna atmosfera oko cijele organizacije, i da je se napokon nesto pokrenulo, prvenstveno mislim na akciju Nas Hajduk koja nam bar garantira strucne ljude u NO-u.

Europa nam je nazalost izmakla ove godine, steta jer smo mogli proci Stoke, a u jednu ruku mozda je i bolje da nisu izborili plasman u grupnu fazu jer se sad mogu koncentrirati na prvenstvo i kup.

Pojacanja su po meni na mjestu, osobito mi se svida Lima koji se pokazuje kao odlicno pojacanje, Giga Vukovic takoder pokazuje znakove zivota, a meni posebno se svida mladi Nikola Saric nije puno igra ali ono sta je pokaza mi se svidjelo, o Inohi netreba puno rijeci trosit ipak je momak reprezentativac Japana. Jedino me u oci bode Ljubo Milicevic nije mi jasno kako je on zavrsijo u Hajduku, ali eto nadam se da ce se i on pokazat kao klavitetno pojacanje.

Krasimir Balakov, vrijeme ce reci koliko je dobar ili los.

15 godina
Re: Hajduk 2011/2012
JackD kaže...

Vidija sam da se opet pljuje po Hajduku u dinamovoj temi, pa sto vi mislite jel Hajduk moze osvojit prvenstvo ove sezone, jesu li dovoljno jaki da prekinu ovaj dinamov niz ?

Vjerojatno hajduk neće ništa napravit, bit će 3. čak mislin da bi ove godine split moga bit drugi.

A balakov... što da kažem kad će ga za mjesec - dva smijenit.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
Hajduk 2011/2012

Tesko da ce Hajduk i ove godine do titule. Momcad se treba stvarati a ne kupovati nasumicno. Scouting je nikakav i umjesto da se kupuju potrebni igraci kupuju se dobri igraci bez razmisljanja o njihovoj poziciji. Hajduk se je pojacao u odnosu na proslu godinu ali Dinamo se pojacao jos i vise a vec su po kvaliteti bili daleko ispred. Uzmemo li u obzir da u ligi imamo 4-5 dinamovih satelita, da je cijeli HNS Mamicevo vlasnistvo - nema teorije.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
JackD kaže...

Vjerojatno hajduk neće ništa napravit, bit će 3. čak mislin da bi ove godine split moga bit drugi.

A balakov... što da kažem kad će ga za mjesec - dva smijenit.

Nevirujem ni ja da ce osvojit, jer je Dinamo ipak prejak, ali 3. nema teorije, Split ce se mucit ove sezone, nevirujem da ce ponovit uspjeh od prosle sezone.

A slusaj nadam se da ga nece smijenit, treba napokon nekome dat vremena da radi sa igracima duze vrijeme.

15 godina
neaktivan
Hajduk 2011/2012

Nije ovo engleska liga da treneri budu po 10 godina u klubu

14 godina
JackD kaže...

Osobno smatram da vlada odlicna atmosfera oko cijele organizacije, i da je se napokon nesto pokrenulo, prvenstveno mislim na akciju Nas Hajduk koja nam bar garantira strucne ljude u NO-u.

Europa nam je nazalost izmakla ove godine, steta jer smo mogli proci Stoke, a u jednu ruku mozda je i bolje da nisu izborili plasman u grupnu fazu jer se sad mogu koncentrirati na prvenstvo i kup.

Pojacanja su po meni na mjestu, osobito mi se svida Lima koji se pokazuje kao odlicno pojacanje, Giga Vukovic takoder pokazuje znakove zivota, a meni posebno se svida mladi Nikola Saric nije puno igra ali ono sta je pokaza mi se svidjelo, o Inohi netreba puno rijeci trosit ipak je momak reprezentativac Japana. Jedino me u oci bode Ljubo Milicevic nije mi jasno kako je on zavrsijo u Hajduku, ali eto nadam se da ce se i on pokazat kao klavitetno pojacanje.

Od srca ti dajem svaku pohvalu osim u jednom detalju, zašto tema 2011/2012, zašto jednostavno ne nasloviš temu "HNK Hajduk Split" i.??!!{#}

Ako se slažeš sa mojim prijedlogom, zamoli moderatore naka poduzmu korake te naka samo preimenuju temu iz nečega sa početkom i krajem u nešto "što će živjeti vječno"{#}  {#}    {#}!!!!

Apropo tome; "Kada umrem umotan u bilo" i Veliki čovjek Vinko Coce;

ili možda ova;

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LkwXGHc2QFc

Naprijed BILI TIĆI {#}!!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

A eto bas radi toga sto je prosle godine bila tema Hajduk 2010/2011...ali u pravu si moga bi se konzultirati s moderatorima da promjene ime teme ;)

14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Tesko da ce Hajduk i ove godine do titule. Momcad se treba stvarati a ne kupovati nasumicno. Scouting je nikakav i umjesto da se kupuju potrebni igraci kupuju se dobri igraci bez razmisljanja o njihovoj poziciji. Hajduk se je pojacao u odnosu na proslu godinu ali Dinamo se pojacao jos i vise a vec su po kvaliteti bili daleko ispred. Uzmemo li u obzir da u ligi imamo 4-5 dinamovih satelita, da je cijeli HNS Mamicevo vlasnistvo - nema teorije.

opet iskompleksirani hajdukovac, nije vam mamić ništa kriv, jel on možda kriv šta vas je izbacio stoke?? sigurno je potplatio suce da sude za njih, trener karlovca je jasno rekao dinamo je za 3 klase bolji od bilo kojeg kluba u hr, sigurno je i njega mamić potplatio da to kaže?!

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
14 godina
timmyzg kaže...
BlueMax kaže...

opet iskompleksirani hajdukovac, nije vam mamić ništa kriv, jel on možda kriv šta vas je izbacio stoke?? sigurno je potplatio suce da sude za njih, trener karlovca je jasno rekao dinamo je za 3 klase bolji od bilo kojeg kluba u hr, sigurno je i njega mamić potplatio da to kaže?!

Mladiću, ovo je tema o HNK Hjduk, a ne o Dinamu, Karlovcu petom, desetom, molim te, bez hejtanja, trolanja i nametanja stavova o kojima sigurno nema previše podataka, barem ne koliko ih imam ja iz Karlovca.

OT pardon, ali morao sam;

Ono što je Pamić od 2008 pa do kraja prošle sezone napravio za Karlovac, to neće 12 trulih političara, debeloguzaca i džabalebaroša moći napraviti nikada pa niti tada. Kada sam jednog lika na kavici prijepodnevna šihta upitao ima li grad i županija karlovačka čime pratiti i platiti klub koji je iz 3 prešau u tada 2 ligu, očekivao sam odgovor, bilo kakav osim "da ga za NK Karlovac zaboli zubac", taj je lik inače rodijak ministar bivšeg MO-a Branka Vukelića, a zna se što je Hrvatska vojska radila za NK karlovac, da ne spominjem koliko dečki nisu dobili dugo plaće, tuga i jad, a i po izboru "mladića" Vlatka Markovića, vidi se tko i kako u hrvatskom nogometu vuče i konce i konope, živjeli  {#}!!

ATJ Lučko
17 godina
Hajduk 2011/2012

Ja san Splicanin, ali kako vas nije sram otvorit ovu temu? Hajduku bi bilo bolje da je preskocija ovu sezonu s obzirom kako igraju. Uzas.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
15 godina
Hajduk 2011/2012

Hajduk nikad blizi Ligi Prvaka! Od Splita do maksimira samo 387 kilometara!

14 godina
tnakir kaže...

Ja san Splicanin, ali kako vas nije sram otvorit ovu temu? Hajduku bi bilo bolje da je preskocija ovu sezonu s obzirom kako igraju. Uzas.

Jučer mi je prijatelj pokazao jednu Dinamovu značku na kojoj je pisalo godine 1945 - 1975, što bi trebalo reći kao tridesetgodišnjica nečega, neznam, valjda postanka.

Hajduk, kakav god loš trenutno bio na tablici pozicijom, igračkim i trenerskim kadrom, financijski, bilo kako, nikada barem ne laže o svojem postanku, kada je gdje i kako osnovan što mu Dinamo osim umjetnim friziranjem nikako ne može parirat, btw; onom svom starom nogometašu, Igoru Cvitanoviću duguju s kamatama a barem 1 milju oera (znam iz 1. ruke, razgovarao osobno sa Igorom prije nekoliko godina u Osijeku), tako da uz sve trenutne prisutne nedaće na "Ajduka" ne dam, kao niti meštar u svoju butigu {#}!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Znaci po tebi trebamo samo zatvorit oci i nadat se da ce se kad tad stanje poboljsat ?!

Raznorazni uhljebi ruse klub vec godinama, omladinska skola nam je nepostojeca, jedino sta vrijedi oko cijelog kluba su navijaci (kapa do poda za sve ucinjeno). Dusa me boli sto mi najdrazi klub tone sve dublje i dublje, ali kad tad se mora dotaknut dno i onda moze samo nabolje. Osobno puno nade ulazem u projekt Nas Hajduk, jer ako jedino sto valja oko kluba su navijaci onda i oni mogu pomoci klubu.

I nikad me nece bit sram pricati o Hajduku, ma koliko los bija!

14 godina
neaktivan
Hajduk 2011/2012

Ulaznica za Hajduka 100 kn za Dinama 1kn. Pametnom dovoljno.

15 godina
BlueMax kaže...

Ulaznica za Hajduka 100 kn za Dinama 1kn. Pametnom dovoljno.

Može bit i 1000 kad nemaju pojma igrat.

Davnih dana, tamo 70-ih dok mi je djed još brania nije uopće bilo riječi o upravi. Trener je bia bog i batina u to vrime. Danas uprava vodi klub, što smatran da nije dobro, trener je onaj koji poznaje igrače i koji će znat točno koji mu fali pa će onda on upitat upravu za kupnju.

Trenutno je obrnuto stanje, uprava ti dovede igrača a ti ga moraš smistit.

Da ne pričam o maminim i tatinim sinovima...

15 godina
neaktivan
Hajduk 2011/2012

Prodaja Ibre ih je uništila on im je bio 70% ekipe po meni.

Cemetary gates
16 godina
thedream kaže...

Prodaja Ibre ih je uništila on im je bio 70% ekipe po meni.

{#}

Slažem se....

Hajduku fali jedan igrač tipa Badelj.

Takvog igrača hajduk nema več duže vrime...

16 godina
neaktivan
Hajduk 2011/2012

Evo spominjao se Ibro u temi, izgleda da vas je Males cuo.

Kako stvari stoje Hajduk pokusava dovest Ibru na posudbu, godinu dana jer je nezadovoljan statusom u Lokomotivi.

Evo nam fantazista, prava desetka.

15 godina
neaktivan
Hajduk 2011/2012

Kak su glupi ti strani klubovi, trgaju se za nekog našeg igrača, a kad ga dovedu onda im ni neigra. Šta su napravili Pletikosi...

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 11:42 (Praetorian1).
16 godina
Hajduk 2011/2012

Evo večeras je bila jedna jako dobra utakmica hajduka...

Bravo dečki...

Hajduk 4: 0 Zagreb

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 22:11 (amater_2).
15 godina
neaktivan
Hajduk 2011/2012

Super, da im bar krene.

F.C LIVERPOOL
15 godina
protjeran
Hajduk 2011/12

Kak mi idu tovari na qurac, čim pobjeđuju: "uuu mi  smo najjači, čak i od Dinama" a kad odigraju prvu nerješenu ili nedaj bože izgube odma: "kako nas kradu pa to nije normalno, mi istupamo iz lige!"

Koji su to žabari ljubomorni nevjerojatno, pa onda već istupite iz lige kad ćete više

http://sportske.jutarnji.hr/hajduk-istupa-iz-lige-/969401/

Dinamo živi vječno
15 godina
Re: Hajduk 2011/12
Kora kaže...

Kak mi idu tovari na qurac, čim pobjeđuju: "uuu mi  smo najjači, čak i od Dinama" a kad odigraju prvu nerješenu ili nedaj bože izgube odma: "kako nas kradu pa to nije normalno, mi istupamo iz lige!"

Koji su to žabari ljubomorni nevjerojatno, pa onda već istupite iz lige kad ćete više

http://sportske.jutarnji.hr/hajduk-istupa-iz-lige-/969401/

jesi ti uopće gleda utakmicu?

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
15 godina
Hajduk 2011/12

a mislim stvarno,svaki ćas će beta za bf3 a vi o nogometu,cccc... {#}

EDIT: Asti šta će me skršit td-ovima sad {#}

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 0:41 (athlon64).
14 godina
neaktivan
Hajduk 2011/12

gledao sam cijelu tekmu, split je trebao voditi 3-1 na kraju prvog poluvremena kakav penal, kakav gol, čisto zaleđe kakve veze ima mamić sa ovom tekmom hebe se mamiću za hajduk....

najjača mi je maleševa rečenica: to je osveta zato što će šimunić doći u hajduk a ne u dinamo.  nudite mu stan u splitu i 200.000€ godišnje dok mu dinamo nudi 800.000€ godišnje al maleš kaže da će doći u hajduk zbog emocija... e maleš ne živi se od emocija neg od para....

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
15 godina
protjeran
Hajduk 2011/12

Boli Mamića qurac za Hajduk i Split, sigurno još ni nezna kakav je rezultat. Samo LP je sad na pameti. Sad će na Poljud doći ista momčad kao i protiv Osijeka i naravno dobit tekmu ajd da ne pretjerujem...........0:3

Kaže MalešŠimunić će u Split, pa sve je na Maminjovoj strani: Igrao bi LP, može dobit sigurno 3-4 puta više love, prvak Hrvatske i još je Maminjo najbolji pregovarač u Europi kad se radi o transferima.............ne budite smješni, zašto Maleš laže ovaj napaćeni narod lol

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 0:43 (Kora).
16 godina
neaktivan
Hajduk 2011/12

Zar se za svaki nogometni klub mora otvorit po jedna tema? Kakvu vi svetinju vidite u toj komercijali omg...

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
14 godina
protjeran
Hajduk 2011/12

Trenutno najjača fora:)

Raspored događanja na stadionu Maksimir:
Real Madrid, Ajax, Lyon

Raspored događanja na stadionu Poljud:
Klapa Cambi, Jelena Rozga, Klapa Intrade, NK Lučko, NK Istra

OT: Mislim da trenutno Hajduk je slabiji od Dinama za jedno 3-4 puta, nema se previše za reć, uvijek su mi ti Hajdukovci i Torcidaši išli na živce, kad pobjeđuju svi su im super, ovo ono, čim izgube odmah Mamić kupio prvenstvo, Mamić platio utakmicu itd. Trenutno glavna fora je šta Dinamo prodaje karte za 1 kn i šta kao nemaju 100 godina. Svih blate, svi su grozni, samo sebe ne gledaju (predsjednik ustaša, klub drži pekara, očajan nogomet itd). Prije mi je barem bio klub ko klub ni si ni tam, sasvim u redu, sad mi već to izgleda ko zaj*bancija a ne klub, tolko od mene o vašem super Hajduku, nek vam živi vječno. 

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
Re: Hajduk 2011/12
timmyzg kaže...

gledao sam cijelu tekmu, split je trebao voditi 3-1 na kraju prvog poluvremena kakav penal, kakav gol, čisto zaleđe kakve veze ima mamić sa ovom tekmom hebe se mamiću za hajduk....

najjača mi je maleševa rečenica: to je osveta zato što će šimunić doći u hajduk a ne u dinamo.  nudite mu stan u splitu i 200.000€ godišnje dok mu dinamo nudi 800.000€ godišnje al maleš kaže da će doći u hajduk zbog emocija... e maleš ne živi se od emocija neg od para....

Trebao je vodit Split ali nije zato šta su falili mrtve šanse a ne zato što im je sudac ukrao. Penal mislim da je bio, al kad se utakmica prenosi sa 3 kamere onda nikako ne možeš biti siguran.

A za zaleđe samo pogledaj sliku

I briga se mamiću za hajduk, bolje mu je doći sad s 5 bodova prednosti na poljud i biti miran i razmišljati o LP i realu što mu dolazi par dana poslin, nego da dođe s 3 boda prednosti pa da mora obavezno pobjedit na poljudu da se nebi hajduk slučajno izjednačio na tablici.

Jači je dinamo daleko od hajduka i osvojit će prvenstvo sigurno al šta nebi bilo bolje da nam liga bude zanimljiva i izjednačena do zadnjeg kola a ne da se u 8 misecu već zna pobjednik

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice