Imali smo temu prosle sezone o Hajduku, pa zasto ne i ove.
Vidija sam da se opet pljuje po Hajduku u dinamovoj temi, pa sto vi mislite jel Hajduk moze osvojit prvenstvo ove sezone, jesu li dovoljno jaki da prekinu ovaj dinamov niz ?
Osobno smatram da vlada odlicna atmosfera oko cijele organizacije, i da je se napokon nesto pokrenulo, prvenstveno mislim na akciju Nas Hajduk koja nam bar garantira strucne ljude u NO-u.
Europa nam je nazalost izmakla ove godine, steta jer smo mogli proci Stoke, a u jednu ruku mozda je i bolje da nisu izborili plasman u grupnu fazu jer se sad mogu koncentrirati na prvenstvo i kup.
Pojacanja su po meni na mjestu, osobito mi se svida Lima koji se pokazuje kao odlicno pojacanje, Giga Vukovic takoder pokazuje znakove zivota, a meni posebno se svida mladi Nikola Saric nije puno igra ali ono sta je pokaza mi se svidjelo, o Inohi netreba puno rijeci trosit ipak je momak reprezentativac Japana. Jedino me u oci bode Ljubo Milicevic nije mi jasno kako je on zavrsijo u Hajduku, ali eto nadam se da ce se i on pokazat kao klavitetno pojacanje.
Krasimir Balakov, vrijeme ce reci koliko je dobar ili los.