Bučicama? Svaka strana radi za sebe, nema da vučeš desnom više kako bi kompenzirao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Frezanje jako dobra vježba za leđa
pa cuj, bilo koji fizicki posao zahjeva rad misica, ali to ne znaci da ces od frezanja izgradit ledja .. ne potice hipertrofiju... :D
dv14 vjerojatno si pocetnik, ugl treniraj i nabaci mase pa razlika nece biti toliko znacajna
Danas bio u dm-u i kupio Vitalis žitarice od Dr.Oetker, mrak su
poz,koji je najbolji nacin za smanjit/uklonit sise?:D 15god jos malo,nekih 177cm,imao sam 92kg,sad sam na 77,ali sise su mi ostale...guglao sam ali sve je puno filozofa koji napisu 10 stranica a na kraju ti ne kazu nista
P.S. treniralo se :) (finswimming,mono peraja)
Ako je ginekomastija nikako, može se samo povući do ranih 20ih. Naravno ako je to to.
Ako je ginekomastija nikako, može se samo povući do ranih 20ih. Naravno ako je to to.
ako nije?koje vjezbe konkretno su dobre?
edit:skuzio sam,jednostavno mrsavljenje,samo da nije ovaj djavo,sad si me uplasio
http://body.ba/zdravlje/povrede-i-bolesti/muske-grudi-lipomastija-i-ginekomastija/291
Progooglaj malo pa vidi je li uopće to.
http://body.ba/zdravlje/povrede-i-bolesti/muske-grudi-lipomastija-i-ginekomastija/291
Progooglaj malo pa vidi je li uopće to.
e bas sam to gledao
177/77 je dosta.
Ti trebaš skinuti još 7 kg, i onda ćeš ih se možda riješiti.
Ideš u teretanu, treniraš nešto?
baci to...uzmi zobene. te pahuljice ti nece niceg dobrog donjet ;-)
Zanima me ima li tko primjer dobrog programa za kondicijsku pripremu...
Mogu trčat, al se poslije tipa kilometar umorim strašno i trebam uzest bar 2-3 min pauzu da bi mogao nastavit... Prije nisam imao baš takvih problema, jednostavno sam postao tromiji :(
Čiste zobene su za one koji ganjaju dijetni režim, ovo je super za jutarnju energiju sa 4 tvrdo kuhana jaja sastrane.
jesu jaja zdravija tvrdo kuhana ili usorbulu,posto ja vec 6 mjeseci jedem jaja usorbulu ujutro,2-3 svaki dan
177/77 je dosta.
Ti trebaš skinuti još 7 kg, i onda ćeš ih se možda riješiti.
Ideš u teretanu, treniraš nešto?
plivanje perajama,u teretanu cu najvjerovatnije na ljeto krenut,sad nemam ni vremena ni para
evo bas me zanima , jeli zenska moze imati ovakav trbuh https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10150690_758143910864024_759639766_n.jpg a da je natural?
zaš ne? sta je tu uopće upitno?
zaš ne? sta je tu uopće upitno?
pa koliko ja znam , cure nemogu imati takav trbuh nego samo vitak ,a ovo je muškasti trbuh.Ako sam krivo napisao neka me netko ispravi zato sam i pitao.
Netko ti je napunio glavu glupostima.
Cure koje redovno i pametno vježbaju i drže se prehrane mogu imati odlični trbušni zid.
I nemoj se patiti time tko je natural, a tko nije...btk, vježbaj za sebe.
zasto ne? zasto su zobene bolje? meni su zobene najdosadnije koje postoje
Super flaeryy da naravno
Netko ti je napunio glavu glupostima.
Cure koje redovno i pametno vježbaju i drže se prehrane mogu imati odlični trbušni zid.
I nemoj se patiti time tko je natural, a tko nije...btk, vježbaj za sebe.
moguce da sam citao na netu negdje,a ne patim nego bas me zanimalo to za cure .
btw: staviti cu slike kroz 3-4 tjedna samo mi je bed sto mi nitko nema dobru kameru ,a stavio bi i prije da imam.
ja vjezbam zbog cura. dal je to ok?
evo bas me zanima , jeli zenska moze imati ovakav trbuh https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10150690_758143910864024_759639766_n.jpg a da je natural?
moguce je da se puca anavarom.kako god zenska je vrh :)
moguce je da se puca anavarom.kako god zenska je vrh :)
Jarane, pucali bi mi u nju
Jarane, pucali bi mi u nju
gadjao bi je ja straga svojom haubicom :D
a sta je to anavar?
EDIT. nasao
a sta je to anavar?
oralni steroid koji sluzi za definiranje tijela.
to je jen selter jel?
poceo sam ju pratit na instagramu jos medu prvima dok jos nije bila poznata, zenska je krenula od nule, pocela vjezbat, sad glasi za najbolju guzicu ikad, potpisala je za nike i sve svjetske novine pisu o njoj. neznam jel natural il ne ali je osoba koja potice druge na vjezbanje i zdrav zivot sto je najbitnije. nesto kao jeff seid u muskom svijetu.
Cura je mlada, dobre genetike, nije nikad imala pregojazno tijelo da bi ostavilo ožiljke od strija, nema problema.
Ovo je normalno sportsko žensko tijelo. Jedino većina cura takvim režimom vježbanja izgubi i dobar dio grudi, pa
moguće da je ova "obdarena", ili ima dobar wanderbra, ili silikonija.
Nego spominjala se hrana, pa da podijelim što sam ja počeo u posljednje vrijeme koristiti uz zobene, mlijeko, u
muslima i siru i blabla...jajčani bjelanjak u tetrapaku. Litra u intersparu 19 kuna, pasterizirano i domaća proizvodnja.
(nemam veze sa proizvođačem, da nebi tko pomislio da reklamiram:) )
to je jen selter jel?
poceo sam ju pratit na instagramu jos medu prvima dok jos nije bila poznata, zenska je krenula od nule, pocela vjezbat, sad glasi za najbolju guzicu ikad, potpisala je za nike i sve svjetske novine pisu o njoj. neznam jel natural il ne ali je osoba koja potice druge na vjezbanje i zdrav zivot sto je najbitnije. nesto kao jeff seid u muskom svijetu.
ne, to je Michelle Lewin.
Ta Mišel je na kuri sto posto. Pogledaj kakve butine ima i to bez trunke sala, to žena prirodno jednostavno ne može. I ima ružnu facu, znači jedino zguza.