dali je ovo možda dobro složen komp
Nvidia 550 900MHz 1G DDR5 - 940kn
Raptox 550W - 430kn
Kingston 4GB 1600MHz - 380 kn
M4A79XTD EVO - 490 kn
AMD X3 3.3GHz - 560 kn
dali je ovo možda dobro složen komp
Nvidia 550 900MHz 1G DDR5 - 940kn
Raptox 550W - 430kn
Kingston 4GB 1600MHz - 380 kn
M4A79XTD EVO - 490 kn
AMD X3 3.3GHz - 560 kn
Koji ste vi tarzani
Sa koje stranice si to gledao? Napajanje sa toliko vati ti nije potrebno za takvu konfiguraciju, slobodno uzmi nesto jeftinije/ sa manje vati i za tu razliku uzmes X4 / jacu graficku
Daj ne lupaj gluposti.
Jel vidis da je Raptox i da ocima vidjelo 550W nije ???
Imas razliku između deklarisanih i brendiranih watti,u ovom slucaju Raptox je ultra-giga-mega low napajanje, a vidi mu se i po cjeni.
I neznam dje Raptox 550W kosta 450Kn???, max 250Kn.
Mogao si napisati ime graficke kartice, po svemu sudeci to je ; HD6770 il GTX550Ti, one ti nisu najbolji izbor za igranje, uzmi neki HD6850/GTX460 i miran.
@ Topic, mozes ustedjeti pare na maticnoj ploci, te uzeti X4.
Evo jedna konfa od mene.
@ Veco, u pravu si nisam vidio (TRAY)
bude edit :)
Sa koje stranice si to gledao? Napajanje sa toliko vati ti nije potrebno za takvu konfiguraciju, slobodno uzmi nesto jeftinije/ sa manje vati i za tu razliku uzmes X4 / jacu graficku
Daj ne lupaj gluposti.
Imas razliku između deklarisanih i brendiranih watti,u ovom slucaju Raptox je ultra-giga-mega low napajanje, a vidi mu se i po cjeni.
Mogao si napisati ime graficke kartice, po svemu sudeci to je ; HD6770 il GTX550Ti, one ti nisu najbolji izbor za igranje, uzmi neki HD6850/GTX460 i miran.
Evo jedna konfa od mene.
Zašto stavljaš Phenoma X4 tray??
Pa nema cooler.
Daj ne lupaj gluposti.
Evo jedna konfa od mene.
Da , vidi se da je 450kn (barem je tako on napisao) , kazes da kosta 250kn max - neznam jer nepratim cijene takvih napajanja ali ja sam odgovorio sukladno onome sto je on napisao tako da ja tu nista ne lupetam, ili je krivo napisao cijenu ili je ta trgovina preskupa. Ono sto svakome i preporucim u rangu ove konfiguracije je fortron / chieftec do 400W i znam da dodu dosta jeftinije a vrlo solidna su napajanja...
Naravno kao sto si i sam rekao moze usteda i na maticnoj.
Da to je točna cijena iz trgovine.
meni trba komp za igranje igrica.
Slozia sam ti ga ja.Dusu dao za gaming.
uzmi ono sto ti je zohar sastavio, samo metni HD6850.
Ma može ostaviti tu HD6790 malo ju clocka i super ce mu bit.