kad bolje pogledaš isplatise jer ta atijeva je da nema napajanje a bućna je ko sam vrag

kad bolje pogledaš isplatise jer ta atijeva je da nema napajanje a bućna je ko sam vrag
a jel bolji onda hd 4830 od hd4670
Pa ona je iz 4800 serije, vjerovatno je.
znam da nije dobra tema,ali,skuzio sam da mi se pregrijava graficka,kuciste je neko srot,nema ni jedan ventilator svoj,i nutra je uzasno vruce,graficka je 50 C uvijek a 60 C-70C u igrama,dok moj frend ima istu i manje teperature,pa bih molio neke predloske oko dobrih no ne preskupih kucista oko 200 kn
znam da nije dobra tema,ali,skuzio sam da mi se pregrijava graficka,kuciste je neko srot,nema ni jedan ventilator svoj,i nutra je uzasno vruce,graficka je 50 C uvijek a 60 C-70C u igrama,dok moj frend ima istu i manje teperature,pa bih molio neke predloske oko dobrih no ne preskupih kucista oko 200 kn
a di da ih smjestim?nemam di,nemam kamo
a di da ih smjestim?nemam di,nemam kamo
1 ispod,popunjeno,jos uvjek toplo
ja trenutno imam powercolor hd3650 sa accelerom i mislim uzet hd4670 ali me znaima koji je najjači model , također sam vidio model sa gddr4 memom , ta bi trebala biti nešto brža od ostalih??
Upravo pribavia Gigabyte ATI Radeon 4670 (dobia na poklon), šta se tiče prformansi same kartice, vrlo sam zadovoljan , ali buka , e to je već ajme, tražia sam malo po forumima i kažu da nema načina kako smanjit brzinu venta ( Luđak vrti 100 % neovisno o loadu) pa ako neko može preporučit koji bi vent moga umisto njega ?
Skini bočnu stranicu, izreži u sredini rupu 12cm ubodnom pilom, sjekačem ili se već snađi nekako, onda 4 rupe za vijke kupi 12 cm vent (biti će ljepše ako plavo svijetli a košta oko 40 - 50 kn) i namjesti vent da ispuhuje vrući zrak prema van. Sigurnoćeš spustiti temperature preko 10° i to ti je to a i ne košta puno.
Sorry nisam naveo da odgovaram Šilomanu, a legi zbog buke savjetujem samo kupi zalman hladnjak za grafu i zamijeni i to je to.
Upravo pribavia Gigabyte ATI Radeon 4670 (dobia na poklon), šta se tiče prformansi same kartice, vrlo sam zadovoljan , ali buka , e to je već ajme, tražia sam malo po forumima i kažu da nema načina kako smanjit brzinu venta ( Luđak vrti 100 % neovisno o loadu) pa ako neko može preporučit koji bi vent moga umisto njega ?
Dobro Sused kaže, to ti je najjeftinije, jedino ćeš malo morat pripazit kad se kreneš igrat da okreneš potenciometar ali brzo će ti ući u naviku. Ja tako imam na kučištu 12 cm vent (od 1000 do 2200 okretaja) i sada ga držim na 1700 nije bučno a dobro radi svoj posao, tako možda i ti nađeš zlatu sredinu i nećeš morati misliti na potenciometar.
Jedan kraj uštekaš na grafu, tamo di ti je trenutno uštekan vent na grafi... A u drugi uštekaš vent... I možeš izvuć van taj potenciometar... Evo ti slika di ti je uštekan vent...
Jedan kraj uštekaš na grafu, tamo di ti je trenutno uštekan vent na grafi... A u drugi uštekaš vent... I možeš izvuć van taj potenciometar... Evo ti slika di ti je uštekan vent...