Državna matura 2013

poruka: 1.734
|
čitano: 456.811
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Državna matura 2013

Ako netko hoce prec na FSB (strojarstvo) u Zagreb moguce je preci nakon prve godine sa nekih srodnih tehnickih fakulteta.

Uvijeti za prelazak na strojarstvu su minimalno 15 ECTS po semestru, dakle u cijelog godini morate skupiti najmanje 30 od 60 ECTSa i polozene obje matematike, dakle Mat 1 i Mat 2.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 19:01 (Edge).
15 godina
Re: Državna matura 2013
Edge kaže...

Ako netko hoce prec na FSB (strojarstvo) u Zagreb moguce je preci nakon prve godine sa nekih srodnih tehnickih fakulteta.

Uvijeti za prelazak na strojarstvu su minimalno 15 ECTS po semestru, dakle u cijelog godini morate skupiti najmanje 30 od 60 ECTSa i polozene obje matematike, dakle Mat 1 i Mat 2.

valjda je strucni studiji graditeljstva na TVZ-u srodan faks {#}

vidjet cu kako ce biti, ako mi se svidi ostat cu, ali ako ne bude onako kako zelim definitivno cu se prebaciti a u medjuvremenu pokusat sto bolje rijesiti sve ispite i skupiti sto vise bodova

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
Državna matura 2013

ispricavam se, dosadan sam i samom sebi

ima par stvari koje mi nikako nisu jasne a ni nakon pola sata guglanja nisam nista nasao o tome

http://www.tvz.hr/tvz-pocetna/upisi-na-studije/

d) dokaz o uplati troškova upisa u visini od 250 kn

gdje to treba uplatiti, dali se placa samo jednom ili ima jos nekakvih dodatnih placanja i jesam li mozda zakasnio s tim

i ovdje pise gdje se odrzavaju upisi http://www.tvz.hr/2013/07/konacna-lista-za-upis-na-strucni-studij-elektrotehnike-u-ak-god-201314/ a nigdje ne pise u kojem razdoblju mozemo doci kako da sad ja znam kad trebam doci na upise

imali netko da zeli ici zajedno na upise?ako ste odabrali studiji graditeljstva

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ispricavam se, dosadan sam i samom sebi

ima par stvari koje mi nikako nisu jasne a ni nakon pola sata guglanja nisam nista nasao o tome

http://www.tvz.hr/tvz-pocetna/upisi-na-studije/

d) dokaz o uplati troškova upisa u visini od 250 kn

gdje to treba uplatiti, dali se placa samo jednom ili ima jos nekakvih dodatnih placanja i jesam li mozda zakasnio s tim

i ovdje pise gdje se odrzavaju upisi http://www.tvz.hr/2013/07/konacna-lista-za-upis-na-strucni-studij-elektrotehnike-u-ak-god-201314/ a nigdje ne pise u kojem razdoblju mozemo doci kako da sad ja znam kad trebam doci na upise

imali netko da zeli ici zajedno na upise?ako ste odabrali studiji graditeljstva

To se plaća par dana unaprijed na pošti ili u banci (obična uplatnica). Podatci koje trebaš se nalaze ovdje:

3.2 ZA STUDIJ graditeljsTVA

TVZ – GRADITELJSKI ODJEL Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 15, tel. 01/5595 451.

TROŠKOVI UPISA: 250 kn. UPLATE: HUB 3 uplatnica u 3 primjeka. Primatelj: «Tehničko veleučilište u Zagrebu, Vrbik 8, Zagreb, OIB 08814003451». Model: «HR05». Broj računa primatelja ili IBAN: «HR8023600001101350801». U rubriku poziv na broj molimo upisati: «221- JMBG ». Opis plaćanja: «GRO, troškovi upisa».

Za ELO (elektrotehniku) upisi počinju 22.7-24.7 tako daće tada biti i za graditeljstvo. Nije bitno da dođeš baš na dan koji će ti pisati već je jedino bitno da se upišeš (npr. ja nisam mogao na svoj dan upisa doći već sam otišao dan kasnije i sve je uspješno prošlo)

inače za sve buduće TVZ-ovce informacije za upis su OVDJE http://www2.tvz.hr/wp-content/uploads/downloads/2013/07/TVZ-Natjecaj-za-upis-2013-14.docx

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
15 godina
neaktivan
Državna matura 2013

Ja 300,00 kn za troskove upisa i jos 150,00 kn za indeks.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
12 godina
protjeran
Državna matura 2013

Zna li netko koji djelovi gradiva iz fizike nisu na maturi? Znam da nije mehanika krutog tijela.

15 godina
neaktivan
Državna matura 2013

Ako upadnem na faks a nemogu dobiti mjesto u domu mogu li odustati od tog faxa i otići na drugi?

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

Ako upadnem na faks a nemogu dobiti mjesto u domu mogu li odustati od tog faxa i otići na drugi?

Ne, plaća se kazna (neke vrste) ako ne upišeš faks na koji si upao.

@pertinax, Ispitni katalog fizike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 23:47 (Looka).
16 godina
neaktivan
pertinax kaže...

Zna li netko koji djelovi gradiva iz fizike nisu na maturi? Znam da nije mehanika krutog tijela.

svake godine ti se mjenja.ako ti nije bilo ove godine ne garantira da ti neće biti iduće. najbolje vježba ti je da riješavaš po testovima prijašnjih matura.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 0:52 (acmilan0083).
17 godina
neaktivan
za FER ne treba domovnica/rodni list/oboje? nigdje ne pise, a znam da za druge treba, i cudno mi je da ne treba
16 godina
fps_gamer kaže...
za FER ne treba domovnica/rodni list/oboje? nigdje ne pise, a znam da za druge treba, i cudno mi je da ne treba

Za FER ti ne treba ni domovnica ni rodni list :).. Zasto je tako ne znam, al tako je sigurno {#}

15 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
fps_gamer kaže...

Za FER ti ne treba ni domovnica ni rodni list :).. Zasto je tako ne znam, al tako je sigurno {#}

Treba ti samo 300kn, jedna slikica i potvrda o prebivalistu.:)

Cak niti osobna:D

BTW upravo došao s upisa na FER, čak sam vidio i cure? o.O 

Šalim se naravno, ali ima ih

15 godina
neaktivan
Looka kaže...
ROFLOLMAO kaže...

Ne, plaća se kazna (neke vrste) ako ne upišeš faks na koji si upao.

@pertinax, Ispitni katalog fizike.

To i je problem. Mjesto u domu nemožeš dobiti ako ne upišeš fax, a nemogu na fax ako nemam mjesto u domu. Znači nakon upisa nema odustajanja?

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina
Državna matura 2013

Jel dobivam za dom neke prednosti akoi je otac bio branitelj ?

Sta treba da im dostavim onda ?

#yolo
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Evo ovdje ti sve opširno piše na što dobivaš bodove, što ti treba itd... KLIK

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
16 godina
zOjA26 kaže...
sveupitni kaže...

Evo ovdje ti sve opširno piše na što dobivaš bodove, što ti treba itd... KLIK

tu sam dns proveo vec 2 sata......

#yolo
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

tu sam dns proveo vec 2 sata......

evo pregledao u 15 minuta :D

14. studenti, hrvatski branitelji iz Domovinskog rata koji su bili u zarobljeništvu, studenti koji su 

ranjeni kao hrvatski branitelji i studenti HRVI iz Domovinskog rata,studenti hrvatski 

branitelji iz Domovinskog rata, djeca smrtno stradaloga branitelja iz Domovinskoga rata, 

djeca HRVI iz Domovinskoga rata te studenti, djeca hrvatskih branitelja trebaju podnjeti: 

- potvrdu o statusu hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
12 godina
neaktivan
Državna matura 2013

zanima me što napraviti ako sam u radnom odnosu... odnosno, trenutno sam prijavljen na mjesec dana probnog rada... jel se moram odjaviti odmah po upisu na fakultet ili tek kad krene ?

16 godina

Radni odnos se misli ako si u stalno radnom odnosu,ljetni posao ne spada tu.Barem su tako meni objasnili.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
12 godina
neaktivan
emerik kaže...

Radni odnos se misli ako si u stalno radnom odnosu,ljetni posao ne spada tu.Barem su tako meni objasnili.

ja sam upravo zvao faks na koji sam se jučer upisao i dobio otresit odgovor da ne smijem biti ni u probnom radnom odnosu i da imam 2 tjedna da se odjavim

16 godina

Možeš preko Student Servisa,sredi papire.Otiši slijedeći tjedan do SC-a predaj svu papirologiju,piše ti na njihovoj stranici što sve trebaš.

12 godina
neaktivan
emerik kaže...

Možeš preko Student Servisa,sredi papire.Otiši slijedeći tjedan do SC-a predaj svu papirologiju,piše ti na njihovoj stranici što sve trebaš.

treba mi index, a index nam još nisu dali, nego je sve na faksu ostavljeno

16 godina

Sa stranice SC-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 12:32 (emerik).
15 godina
beznadni_slucaj kaže...

zanima me što napraviti ako sam u radnom odnosu... odnosno, trenutno sam prijavljen na mjesec dana probnog rada... jel se moram odjaviti odmah po upisu na fakultet ili tek kad krene ?

Kakve veze ima radni odnos sa fakultetom?

12 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
beznadni_slucaj kaže...

Očito velike. Nema zapravo nikakve ako si izvanredni sudent, ali redovno ne smiješ biti prijavljen čak ni na biro

15 godina
beznadni_slucaj kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Očito velike. Nema zapravo nikakve ako si izvanredni sudent, ali redovno ne smiješ biti prijavljen čak ni na biro

To mi se cini totalno besmisleno. Zna li itko zasto je to toliko bitno?

17 godina
neaktivan
Državna matura 2013

Vi koji ćete ići na FER, nosite li rodni list i/ili domovnicu?

EDIT: Na upise mislim naravno :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 16:44 (Zippo).
16 godina

Ne treba ti,samo ono što piše na web-stranici.

16 godina
Državna matura 2013

Vi koji ste bili na upisima dali bude gužva, i dal je bitno koji sam na listi na fakultetu za redoslijed upisa.. Fsb je podijelio upise na par dana i tako prvih nekoliko ide jedan dan drugih nekoliko drugi itd.. Pa dali igra ulogu koji sam ja na upisu, odnosno za mene su upisi u utorak i dali je bitnije koji sam na po redoslijedu ili kada cu doci.. Naime imam samo jedan vlak za kuci koji mi odgovara pa me brine dal cu stic na taj vlak posto jos moram ic do studentskog centra predat papire za dom..  Dali oni imaju neki redoslijed po kojem prozivaju ili kako to ide?

16 godina
nije ti bitno koji dodes... bitno je samo da dodes u tom terminu koji ti pise... naprimjer meni pise u srijedu u 9 sati.. sam dodes i odes potpisati slikati se za iksicu i to ti je to, eventualno platiti troškove upisa
dado
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice