- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

za koje pitanje?

za skole su podaci bili poznati odmah i dostupni, ali za zupanije i sveukupni redoslijed treba imat malo vece privilegije, bar dok se ne objave sluzbeni rezultati.
Ma opće nije bitno, više je nego sam očekivao
ako je to zadatak 18, onda je to:
___
A*B * C
-127 je za 129
x=1 i y=1
ako je to zadatak 18, onda je to:
___
A*B * C
-127 je za 129
x=1 i y=1
A nebi zapis broja 129 preko dvojnog komplementa izgledao 10111111, ili sam to krivo riješio :D
I vjerujem da ove jedinice x,y označavaju logičko stanje, ne?

da, priznaje se 1 ili true za oba, radi se o logickom stanju...
-127 je rjesenje...
mislim da ti
___
C*A*B
prolazi, s tim da A*B moze i ne mora bit u zagradama

Osim ako ja ne vidim neku caku, meni su identicne stvari:
___
A*B*C i
___
C*A*B
sa i bez zagrada oko A*B
Da se uključim, nije li trebalo u onom sklopu di treba nacrtati dodatak ići I operator?
Zar se nije u zadatku tražilo da sva rješenja moraju biti negativna?
tocan odgovor je ILI
tocan odgovor je ILI
No dobro.
Nego, zna li netko zašto još nema rezultata? Prošle godine su bili 2-3 sata nakon natjecanja.
Mogli su barem staviti rješenja da vidim što mi sve ne valja.
napisi koje te pitanje zanima pa ces dobit odgovor
napisi koje te pitanje zanima pa ces dobit odgovor
Ti si neki ispravljač sa natjecanja ili si jednostavno popamtio sva pitanja?
Ma nije toliko ni bitno, kad dođu rezultati vidjet ću sve, ni ne sjećam se više pitanja.
jel netko odavde polagao CISCO?
aha... vjerojatno ce rezultati sutra, a ne mogu se objavit dok svi iz svih skola ne upisu bodove.
pitaj, iako je bilo davno...

Ja sam dobio svoj rezultat upravo.
19/30, dosta loše, drugi u školi.
Dosad svaki put sam drugi u školi, na županijskom u prvom razredu sam bio treći, a u drugom razredu prvi, sad ćemo vidjeti kako će biti.
pitaj, iako je bilo davno...
je li istina da je cijena oko 5k kn i traje 6 mjeseci?koliko je zapravo teško?
cijena je od 5-8tkn, ovisno di i preko koga ides, a trajanje obuke je krace i intenzivnije u skupljem aranzmanu (nije obuka preko skole vec privatnici), racunaj svaku vece po 4 sata. Ako se dobro sicam, sve je gotovo u misec ipo, dva, a onda ides polagat. U mom slucaju polagalo se na US laptopima, tako da nije lose da naucis njihov raspored tipki kako nebi bezveze gubia vrime.
ako se ozbiljno prihvatis posla, nije nista strasno.
cijena je od 5-8tkn, ovisno di i preko koga ides, a trajanje obuke je krace i intenzivnije u skupljem aranzmanu (nije obuka preko skole vec privatnici), racunaj svaku vece po 4 sata. Ako se dobro sicam, sve je gotovo u misec ipo, dva, a onda ides polagat. U mom slucaju polagalo se na US laptopima, tako da nije lose da naucis njihov raspored tipki kako nebi bezveze gubia vrime.
ako se ozbiljno prihvatis posla, nije nista strasno.
ne pitam za sebe,ja sam daleko od toga xD,hvala :)
ne pitam za sebe,ja sam daleko od toga xD,hvala :)
ako se ne varam, u srednjim to organizira Rudjer, a na fakultetima uglavnom elektrotehnicki/racunalni fakulteti tipa FER, FESB i sl. U privatnika je najbrze i najskuplje, tako da se "isplati" iskoristit skolske/studentske pogodnosti kad za to bude vrime.
.
Kod nas u Varaždinu u sklopu Elektrostrojarske škole, CCNA Cisco diploma dođe 2000 kn i traje 2 školske godine.
BTW. malo sam sfejlo pa 2 put postao

Kod nas u Varaždinu u sklopu Elektrostrojarske škole, CCNA Cisco diploma dođe 2000 kn i traje 2 školske godine.
BTW. malo sam sfejlo pa 2 put postao
sam ispit (bez edukacije) je 1800kn, tako da je onda to kod vas samo troskovi ispita, dok edukaciju dobivate mukte, ali kroz jaaaako dug period...
Sretno fizičarima i nadam se da neće biti zadataka koje nismo obradili