Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.757.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...

ne ali ce mi svejedno poslat neko izvjesce o uspjehu doma :(

13 godina
neaktivan

ne ali ce mi svejedno poslat neko izvjesce o uspjehu doma i to za bozic :)

13 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Maturanti, jeste se prijavili na Postani student? Ja jesam al još ništa ne prijavljujem jer se zanimam za totalno dvije različite stvari (psihologija i računarstvo/informatika) tako da još ne znam koje ću razine i izborne :/

Jesam, te sam verificiro podatke, ocjene još nemogu jer mi nisu iz škole dali svjedodžbe.

Nemoj se previše dvoumit, računalstvo/informatika ti je puno unosnije i bolje. U psihologiji nemaš nekog posla, a ima ih masu na birou, tako da nije baš nešto. Znam zato jer cura iz razreda isto želi to studirat pa joj je naša koordinatorica za maturu to rekla.

Battlelog: gjurki
14 godina
Tomislav95 kaže...
Maturanti, jeste se prijavili na Postani student? Ja jesam al još ništa ne prijavljujem jer se zanimam za totalno dvije različite stvari (psihologija i računarstvo/informatika) tako da još ne znam koje ću razine i izborne :/

Gdje bi mi trebao pisati ovaj PIN?

Ne vidim ga na papiru, a kad upišem podatke bez njega Prijava nije uspjela. GG

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 23:47 (Keops).
16 godina
neaktivan
Prvi put se moraš prijaviti bez PIN-a onda ga dobiješ na mobitel kasnije kad broj upišeš. Možda lozinku krivu pišeš. Javi se ispitnom koordinatoru u školi najbolje.
Volvox
Beware of the sharp edged weapon called human being
16 godina
neaktivan
Sorryte na duplom postu, na mobu sam. @Volvox, znam, da, s u psihologiji nema baš budućnosti, a i nisam možda za to jer sam prezatvoren i ne volim pričati baš :D vjerojatno ću na tehnički neki
Beware of the sharp edged weapon called human being
13 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Sorryte na duplom postu, na mobu sam. @Volvox, znam, da, s u psihologiji nema baš budućnosti, a i nisam možda za to jer sam prezatvoren i ne volim pričati baš :D vjerojatno ću na tehnički neki

A gle, ja gledam da upišem nešto što me donekle zanima, a opet da imam budućnosti u tome. Najrađe bi upisao kif, jer me zanimaju sportovi i volim to, natjecateljskog sam duha i tako:) al šta kad od toga nema kruha, nemam neke buducnosti, tako da sam to odmah prekrižio s liste :)

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

E da jel zna ko kako se računa npr. Ja ocu na tvz, tamo traže nižu razinu engleskog koja nosi 10%, i kako se sad to računa ako ja upišem višu razinu?! Neznam dal mi je pametnije nižu napisat onako brutalno, ili višu osrednje?!

11 godina
protjeran
Volvox kaže...

E da jel zna ko kako se računa npr. Ja ocu na tvz, tamo traže nižu razinu engleskog koja nosi 10%, i kako se sad to računa ako ja upišem višu razinu?! Neznam dal mi je pametnije nižu napisat onako brutalno, ili višu osrednje?!

Ako sam ja dobro shvatio 62.5% na višoj ti je kao 100% na nižoj.

Nek me ispravi netko ako nisam u pravu.

12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ljudovi...jel se može past vjeronauk? {#}

12 godina
kivic15 kaže...

ljudovi...jel se može past vjeronauk? {#}

Jel zahebavaš profesora ili 

iako sam čitao da ti ide sve odlično kako možeš pasti vjeronauk

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 22:07 (hrčak).
12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

a ono,ja ležim na klupi i ne radim ništa jer je dosadna i misli da predaje nuklearnu fiziku,ovi ostali joj cijeli sat rade sranja i ne može im ništa,pa udari po nama spavačima xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 22:10 (kivic15).
12 godina
Ah ta škola...

A iz ispitivanja i testova imaš pozitivno ili

12 godina
neaktivan
hrčak kaže...

ispitivanje 4 i 5 i iman 4-5 jedinica

12 godina
kivic15 kaže...
hrčak kaže...

ispitivanje 4 i 5 i iman 4-5 jedinica

Pa otkud toliko jedinica

12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

zalaganje :D

12 godina
Ah ta škola...

Ja nisam imao niti bilježnicu a imao sam 5 jer sam iz ispita stalno 5 dobivao

mene je jedino u osnovnoj mučio hrv gramatika uvijek književnost test 4 ili 5 a gramatika 1 ili najviše 2

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 22:18 (hrčak).
12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

meni bilježnica prazna ko državna blagajna....rekla mi je dat još jednog asa u pon,ako ne napišem domaći od zadnjih 2 tjedna....

12 godina
Ah ta škola...

Ja bi se potrudio pa barem 2 izvuko da nejdeš bezveze na popravni pa ako se zakači na tebe da te ruši

11 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Evo ovako..... Imam 4 iz fizike... Znaci nisam niti jedan sat odsustvo u godini do sada.... Sada sam bolestan imam jos  1 tjedan do kraja skole a bas u ovom tjednu mi je kontrolni iz fizike ista stvar s povijsteiu imam 3 isto nsisam nikada bio odsutan.... Da li ce da me ostave ne ocijenjenog...???{#}.....

13 godina
neaktivan
Hardox kaže...

Evo ovako..... Imam 4 iz fizike... Znaci nisam niti jedan sat odsustvo u godini do sada.... Sada sam bolestan imam jos  1 tjedan do kraja skole a bas u ovom tjednu mi je kontrolni iz fizike ista stvar s povijsteiu imam 3 isto nsisam nikada bio odsutan.... Da li ce da me ostave ne ocijenjenog...???{#}.....

Pa nema polugodišta, zašto bi te ostavili neocjenjenog?!

12 godina
Hardox kaže...

Pisat će test ili ćete pitat odmah na početku 2 polugodišta

11 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Volvox kako mislis nema polugodissta??

Jesi 100% siguran da necu ostat ne pcijenjen  mislio sam da cu moci otici na kontrolni ali bolest je jaca i def, nemogu.

14 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Imam pitanje, s kojim ocjenama se upisuje strojarstvo općenito, znači dal se može s prosjekom svih razreda 4 i nekom prosječno napisanom maturom na FSB? Od važnijih predmeta jedino matematika sve 4 godine 4, ostalo likovni, filozofija i takve stvari. Fiz, inf, eng 5. Jel matematika presudna? Jel se isplati sav taj trud sa strojarstva? Čuo sam da se lako upada, a teško izlazi. Kakvi su bili vaši rezultati za upis?

Samo je Matematika i Fizika bitna. Fizike doduše na faksu nemaš, ali se svi predmeti oslanjaju na Fiziku (Mehanika 1, 2). Ali matematika je puno bitnija.

Prva godina ti nije teška, ako ne zapneš sa matematikama onda ti je prva godina kao srednja škola, a druga je pet puta teža.

Ako zapneš sa Matematikom na FSB-u možeš se slikati.

Ali ako radiš nebi trebao, nije Mat toliki ogroman problem..

13 godina
neaktivan
Hardox kaže...

Volvox kako mislis nema polugodissta??

Jesi 100% siguran da necu ostat ne pcijenjen  mislio sam da cu moci otici na kontrolni ali bolest je jaca i def, nemogu.

Pa di ti živiš čovječe, već 2 godine nema ocjenjivanja na polugodištu, nema polugodišta ubiti. Ovi praznici su ti odprilike isti ko i produženi vikend {#}

Nemaju te kako ostavit neocjenjenog kad i tako nemogu di upisat ocjenu na polugodištu.

11 godina
neaktivan

Zivim u BIH hahahaha ;) Nisam sugran da li je to kod nas tako ?

13 godina
neaktivan
Hardox kaže...

Zivim u BIH hahahaha ;) Nisam sugran da li je to kod nas tako ?

Ahaaaa, e pa tako reci, za tamo neznam. Trebao si to odmah napomenut čovječe. Vjerojatno ima nekog iz BiH ovdje pa pričekaj malo dat ce ti odgovor :)

11 godina
neaktivan

Hhaha ma nije mi toliko hitno,.... Nego ako postoje ocijene i ja sada ostanem ne ocijenjen jel moram pred komisiju??

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

A gle neznam, tamo je drugi sistem nego kod nas. A kod nas prije je to islo odprilike ovako, ostala ti je jedinica koji nisi ispravio profesor bi ti dao 2, ali bi onda trebao na početku drugog odmah pisat test, i nije ti davo da pises ostale testove dok nisi taj napisao. Nikome se nije dalo zaje*avat s tom komisijom i glupostima :)

11 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Valjda ce tako da bude i kod mene... kontrolni  mi stvarno nisu probelm....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice