Postoji li polugodiste U BIH????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa je l imaš ti prijatelje?
pitaj nekog od njih :S
Da, postoji.
Evo ovako ja sam bio prisutan na 99% sati i nije me pitala Geografiju sada sam bolestan imam ocijenu iz kontrolnog 5 i oce da me ostavi ne ocijenjenog jel to moguce? Znaci propusztio 1 h u polugodistu
Ne možeš biti neocjenjen na temelju jednog izostanka. To su gluposti. Uvjeti koji se trebaju ispunjavati za biti neocjenjen su izostanci u rasponu od 20 % do 30 % od ukupnog broja sati.
savjet+
Malo više razmišljati mozgom i malo manje trabunjati gluposti :)
Ima netko na forumu da je otisao studirati u neku stranu zemlju?(EU,ne dalje od toga)
Eto napokon došli praznici,a meni će naravno sve bit glupo. Samo mi praksa ostaje,a školskog društva ni za lijek .
Ima li itko tu da mi kaze kakav je faks ?
Koliko otprilike bodova trebam imati za upis na smjer racunalstva ?
Zahvaljujem.
- po 5 dodatnih bodova za svaku ocjenu izvrstan iz predmeta Matematika, Fizika i Kemija u svakom razredu srednje škole - do 40 bodova
Kak se ovo izračuna? Radi se o fsb, nebi onda trebalo pisati fizika ILI kemija?
Pozdrav ljudi,pitao bih nešto. Jel postoji kod vas u školi da vas netko od djelatnika trkne nogom u dupe najjače što može,i jeli se smije neki profesor tako slično ponašati bezobzira na razlog?
Pozdrav ljudi,pitao bih nešto. Jel postoji kod vas u školi da vas netko od djelatnika trkne nogom u dupe najjače što može,i jeli se smije neki profesor tako slično ponašati bezobzira na razlog?
Ne.
Ne.
Mene je sutnio tard iz biologije u guzicu..lik je bolesnik jer ne znam kako da se izborim za vecu ocijenu...Jer me ne voli zato sto je moja obitelj imucnija i stalno mi nabija kako da na mom salasu(farmi) ima sve sa se nadje...

Mene je sutnio tard iz biologije u guzicu..lik je bolesnik jer ne znam kako da se izborim za vecu ocijenu...Jer me ne voli zato sto je moja obitelj imucnija i stalno mi nabija kako da na mom salasu(farmi) ima sve sa se nadje...
Što to govoriš nama na forumu? Odmah si trebao ravnatelju u ured, sa ljudima koji su to vidili i ćao đaci.
Što to govoriš nama na forumu? Odmah si trebao ravnatelju u ured, sa ljudima koji su to vidili i ćao đaci.
Ma ne brini,sređeno je to sve. Pitam samo dal ima negdje drugdje tih slučajeva. Šta je on nama sve napričo (o tome kako on nama smije sve napravit a mi njemu ništa),glava me zabolila pa više ni sam ne znam više šta je istina a šta nije...
Lik je inačer retardiran do bola,a i briga me šta će reć. Kaže ima odvjetnika ovo ono. Neće njemu ni sto odvjetnika pomoć kad mu moj čaća dođe...

Neću zato sto ce me jos vise mrzit i nikom nebi bilo nista nego bi imao pik na mene kuzis a onda sam na.ebo!

Predmete i razine moraš odabrati do kraja prvog mjeseca. Dok studijske programe možeš dosta dugo, čak do lipnja- srpnja. To sam saznao u školi jer je i mene zanimalo, a i imaš na nekim stranicama navedeno kad je krajnji rok prijave za određeni studijski program.
Ne znam gdje da ovo pitam, pa ću pitati ovdje..
Upisao sam doškolovanje tj. 4. stupanj. Znači imam završenu trogodišnju srednju i sada idem još jednu godinu. Do 9. mjeseca trebam položiti razliku predmeta. Znači nije redovna nastava nego samo uzimati nekakve skripte, učiti i polagati ispite. I onda u 9. mjesecu redovna školska godina..
E sad me zanima jedna stvar. Je li moguće u isto vrijeme raditi i ići u školu? Pustite sad vrijeme, napor itd. samo me zanima je li zakonom moguće. Pošto do 9. mjeseca imam vremena, a i nemam redovitu školu, razmišljam o tome da do tada pokušam naći posao i raditi.
Mozes,ali shebat ces se.

E sad me zanima jedna stvar. Je li moguće u isto vrijeme raditi i ići u školu? Pustite sad vrijeme, napor itd. samo me zanima je li zakonom moguće. Pošto do 9. mjeseca imam vremena, a i nemam redovitu školu, razmišljam o tome da do tada pokušam naći posao i raditi.
Je, moguće i izvedivo, ljudi na faks idu redovno i rade ( da ne spominjem vanredne ), učenje od kuće za 4. stupanj i rad ti neće biti problem ako si bar malo organiziran.

Ja sam bio,i dosta je teže nego što je test bio prošle godine.
Prošle godine je test na županijskom bio daleko lakši

Bio sam, loše sam napisao. Onaj logički sklop nisam ni taknuo, uopće nisam primjetio da ima prazno mjesto za nadopuniti pa nisam znao što treba, tek kasnije mi je frend rekao. I na početku sam previše razmišljao, pa mi je za 3 najteža zadatka ostalo 10ak min(naravno, nisam ih dobro riješio).

S obzirom da sam ja opca gimnazija, one logicke sklopove i vecinu matematickih zadataka nisam rijesio tocno.
da, ILI sklop je rjesenje.
Strukovne škole, prvi u školi, a kolko sam profesora shvatio najbolji i od svih natjecatelja strukovnih škola u županiji, al to čisto sumnjam
Strukovne škole, prvi u školi, a kolko sam profesora shvatio najbolji i od svih natjecatelja strukovnih škola, al to čisto sumnjam
za skole su podaci bili poznati odmah i dostupni, ali za zupanije i sveukupni redoslijed treba imat malo vece privilegije, bar dok se ne objave sluzbeni rezultati.