- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kao sto vec neko rece, ne postoji najbolji. A zasto? Pa zato sto imam jednog frenda koji radi u laboratoriji
kod Kasperskog, i ona kaze, kada nemaju posla oni sami pisu viruse i pustaju ih na net. Znaci sami sebi prave poso.
Eto toliko, ne verujem da i ostali proizvodjaci ne rade slicno. Odaberite jedan i to je to, prica je ista.
Ja licno koristim Nod32 i zadovoljan sam, ne kazem da je najbolji. To je sve relativno.

Pozz čuo sam da je izašao (vidio sam na Cnet portalu) Avira 9 pa me zanima uopće kako stoje stvari s novom verzijom, ako netko koristi. Ako je offtopic samo me prekinite ili me opomenite jer nisam bio siguran pa sam postao thx... :)
· Quarantine manager: send files using HTTP
· System tray tool: display the status of modules on mouse-over
· Last system scan: individual configuration of the alert message
· Renaming "Win32 Heuristic" to "AHeAD" in the configuration panel
· Support for netbooks (screen resolution)
· Configuration panel: new button "Default Values". This button allows you to restore the configuration to the predefined default values
· New installation folder and registry keys for all products: "C:Program FilesAviraAntiVir Desktop" and "HKLMSoftwareAviraAntiVir Desktop".Now there are no differences between the products AntiVir Personal, AntiVir Premium and Premium Security Suite any longer
· Configuration wizard after setup
· Process protection for GUI processes
· File and folder protection for AntiVir files and folders
· Registry protection for AntiVir keys
· Scanning of locked files
· Scanner: combined display of malware detections and one-click removal...
thx razer... Najviše mi se sviđa ono skeniranje locked fileova i zaštita za graphical user interface (gui) procese
Meni se pokazala najbolja AVIRA PREMIUM SECURITY SUITE trial verzija na 3 mjeseca ali ju mozete svaki puta besplatno produziti.Trebate samo KEY kojeg mozete dobiti free!!!
Meni se pokazala najbolja AVIRA PREMIUM SECURITY SUITE trial verzija na 3 mjeseca ali ju mozete svaki puta besplatno produziti.Trebate samo KEY kojeg mozete dobiti free!!!
E hvala ti..sam da skinem ovaj Foxit pdf pa cu bacit oko ;)
Ma ja isto pitam gluposti umjesto da odmah odem na njihov sajt i tamo pogledam :S
Ako mogu primjetiti, pa bas i nema neke bitne razlike izmedu te 2 verzije.. naravno ak se uz Aviru free koriste jos neki alati.. i No script u mozilli.. to je po meni cisto OK ;))
Ma ja isto pitam gluposti umjesto da odmah odem na njihov sajt i tamo pogledam :S
Ako mogu primjetiti, pa bas i nema neke bitne razlike izmedu te 2 verzije.. naravno ak se uz Aviru free koriste jos neki alati.. i No script u mozilli.. to je po meni cisto OK ;))
Mislim da mi ne treba mailguard tako da... ;))
Mislim da mi ne treba mailguard tako da... ;))

Prijatelju moj..nekad je to bilo puno lakse za napravit..danas sve teze i teze ;)))
Sad sam htio nesto napisat al bolje ne..pa da se opet potegne ona rasprava oko piratstva i slicno.. bolje ne ;))
Kao što pišu urednici BUG-a, Kaspersky Internet Security 2009 iliti KIS2009. Been there. Done that. Svidjelo mi se. Ostajem pri njemu. BTW offtopic, jel' vi uopće čitate BUG? Tema broja antivirusni programi. Poznato?
Kao što pišu urednici BUG-a, Kaspersky Internet Security 2009 iliti KIS2009. Been there. Done that. Svidjelo mi se. Ostajem pri njemu. BTW offtopic, jel' vi uopće čitate BUG? Tema broja antivirusni programi. Poznato?
avira antivir pesonal, nod32, kaspersky, avast, norton... - svi su oni odlični ali svaki ima neke svoje prednosti i mane
definitivno kaspersky
Panda bokte...... haha sala... Koristim Aviru i dosta sam zadovoljan... Prije sam imo AVG 8.0 pa je bio za izbrisat, nista ne skenira i imo sam Ad-aware koji je takoder bio za smece ko roden.. :)
Pozdrav svima ,zanima me misljenje o verziji AVG 8.5.278 free?
Ma AVG je shit..... Fuj to ...... Meni je pono bolja avira ili nod.... nod sam nesto malo kosristio ali sam preso na avg pa onda na aviru.... avg a-a...
avira avira najbolji antivirus svakako.
Prema BUG-ovom DVD-u AVG 8 Free Edition je sjajan antivirus koji će dobro poslužiti u nedostatku bolje komercijalne zaštite
Avira AntiVir 8 je samo dobro poznat i popularan besplatan antivirusni klijent
Mogli su uvrstiti i avast! na DVD jer to zaslužuje puno više od AVG-a.