Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.065.275
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program
jack_of_blades kaže...
u naslovu piše koji je najbolji antivirusni program, a ne koji je najbolji besplatni anitvirusni program, a osim svega, već se negdje gore spominju programi koji se plaćaju.
P.S. NOD32 košta oko 200kn za jedan komp, što stvarno nije puno...
 ma znam. kasnije sam vidio, ali odmah sam editirao tu poruku i rekao da se ispričavam...
17 godina
protjeran
jurluk kaže...
jack_of_blades kaže...
u naslovu piše koji je najbolji antivirusni program, a ne koji je najbolji besplatni anitvirusni program, a osim svega, već se negdje gore spominju programi koji se plaćaju.
P.S. NOD32 košta oko 200kn za jedan komp, što stvarno nije puno...
 ma znam. kasnije sam vidio, ali odmah sam editirao tu poruku i rekao da se ispričavam...
 kužim - događa se i najboljimaCool
92% tinejđera sluša turbo-folk, a ako si jedan od onih koji slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis (fable 2)
16 godina
joseNo1 kaže...

Kao sto vec neko rece, ne postoji najbolji. A zasto? Pa zato sto imam jednog frenda koji radi u laboratoriji

kod Kasperskog, i ona kaze, kada nemaju posla oni sami pisu viruse i pustaju ih na net. Znaci sami sebi prave poso.

Eto toliko, ne verujem da i ostali proizvodjaci ne rade slicno. Odaberite jedan i to je to, prica je ista.

Ja licno koristim Nod32 i zadovoljan sam, ne kazem da je najbolji. To je sve relativno.

hehehe....koja hrpa gluposti i ovo sa frendom mi je još bolje Smijeh 

Trenutno npr. Sophos (na kompu mi je pa sam zato napisao njega) prepoznaje preko 640.000 malwarea s time da ta jedna definicija može biti dovoljna i za stotine virusa iste familije, a ti pričaš da oni imaju vremena uz to i pisati viruse? Pa to u zadnjih 10 godina nitko više ne vjeruje, još od trenutka kad je McAfee napisao "demo" program koji je iskorištavao rupu u Symantecu pa su to onda koristili hakeri no to su američka posla, ionako "američkim" AV programima McAfeeju ili Symantecu ne bih nikad vjerovao.

Mnoge pisce virusa se ulovilo i do sada nisam čuo da su sadašnji ili bivši zaposlenici AV kompanija.

Uz to, svi današnji virusi su potaknuti zaradom, pa bi AV kući bilo teško bez traga prokrijumčariti milijune zarađene na spamu, napadima na servere, prodaji botova i slično...
Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina
protjeran
Koji je najbolji antivirusni program

Pozz čuo sam da je izašao (vidio sam na Cnet portalu) Avira 9 pa me zanima uopće kako stoje stvari s novom verzijom, ako netko koristi. Ako je offtopic samo me prekinite ili me opomenite jer nisam bio siguran pa sam postao thx... :)

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
17 godina
neaktivan
Evo koje novosti donosi nova avira 9.

· Quarantine manager: the number of columns has been reduced
· Quarantine manager: send files using HTTP
· System tray tool: display the status of modules on mouse-over
· Last system scan: individual configuration of the alert message
· Renaming "Win32 Heuristic" to "AHeAD" in the configuration panel
· Support for netbooks (screen resolution)
· Configuration panel: new button "Default Values". This button allows you to restore the configuration to the predefined default values
· New installation folder and registry keys for all products: "C:Program FilesAviraAntiVir Desktop" and "HKLMSoftwareAviraAntiVir Desktop".Now there are no differences between the products AntiVir Personal, AntiVir Premium and Premium Security Suite any longer
· Configuration wizard after setup
· Process protection for GUI processes
· File and folder protection for AntiVir files and folders
· Registry protection for AntiVir keys
· Scanning of locked files
· Scanner: combined display of malware detections and one-click removal...
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 21:38 (Razer_Copperhead).
17 godina
protjeran

thx razer... Najviše mi se sviđa ono skeniranje locked fileova i zaštita za graphical user interface (gui) procese

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 20:13 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
krki kaže...

Meni se pokazala najbolja AVIRA PREMIUM SECURITY SUITE trial verzija na 3 mjeseca ali ju mozete svaki puta besplatno produziti.Trebate samo KEY kojeg mozete dobiti free!!!

Jel ovo jos uvijek aktivno..ako je onda super!!

Btw prosao sam vec masu topica na ovom forumu vezano za AV software al me jedna stvar jos uvijek zanima.. jel bi mi mogo neko samo ukratko rec koja je osnovna razlika izmedu Avire free i Premium..vidim da se ova Free isto update-a redovito pa zato pitam..

Hvala unaprijed ;)
17 godina
neaktivan
B-52 kaže...
krki kaže...

Meni se pokazala najbolja AVIRA PREMIUM SECURITY SUITE trial verzija na 3 mjeseca ali ju mozete svaki puta besplatno produziti.Trebate samo KEY kojeg mozete dobiti free!!!

Jel ovo jos uvijek aktivno..ako je onda super!!

Btw prosao sam vec masu topica na ovom forumu vezano za AV software al me jedna stvar jos uvijek zanima.. jel bi mi mogo neko samo ukratko rec koja je osnovna razlika izmedu Avire free i Premium..vidim da se ova Free isto update-a redovito pa zato pitam..

Hvala unaprijed ;)
 Pogledaj ovaj PDF dolje na kraju je u tablici stavljen x što koja verzija nema/ima i to je razlika između Avire free i Premium.
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 21:20 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

E hvala ti..sam da skinem ovaj Foxit pdf pa cu bacit oko ;)

16 godina
neaktivan
B-52 kaže...

Hvala unaprijed ;)
16 godina
neaktivan

Ma ja isto pitam gluposti umjesto da odmah odem na njihov sajt i tamo pogledam :S

Ako mogu primjetiti, pa bas i nema neke bitne razlike izmedu te 2 verzije.. naravno ak se uz Aviru free koriste jos neki alati.. i No script u mozilli.. to je po meni cisto OK ;))

16 godina
neaktivan
B-52 kaže...

Ma ja isto pitam gluposti umjesto da odmah odem na njihov sajt i tamo pogledam :S

Ako mogu primjetiti, pa bas i nema neke bitne razlike izmedu te 2 verzije.. naravno ak se uz Aviru free koriste jos neki alati.. i No script u mozilli.. to je po meni cisto OK ;))

pa ima dosta razlika. i nema webguard i mailguard
16 godina
neaktivan

Mislim da mi ne treba mailguard tako da... ;))

16 godina
neaktivan
B-52 kaže...

Mislim da mi ne treba mailguard tako da... ;))

pa dobro ali nije na odmet. ali ipak je bolja premium, a bar je u današnje vrijeme lako nać da trial verzije budu full Šutim
16 godina
neaktivan

Prijatelju moj..nekad je to bilo puno lakse za napravit..danas sve teze i teze ;)))

Sad sam htio nesto napisat al bolje ne..pa da se opet potegne ona rasprava oko piratstva i slicno.. bolje ne ;))

16 godina
neaktivan

Kao što pišu urednici BUG-a, Kaspersky Internet Security 2009 iliti KIS2009. Been there. Done that. Svidjelo mi se. Ostajem pri njemu. BTW offtopic, jel' vi uopće čitate BUG? Tema broja antivirusni programi. Poznato?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 0:36 (Random.).
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Kao što pišu urednici BUG-a, Kaspersky Internet Security 2009 iliti KIS2009. Been there. Done that. Svidjelo mi se. Ostajem pri njemu. BTW offtopic, jel' vi uopće čitate BUG? Tema broja antivirusni programi. Poznato?

LOL. gdje si ti bio kad smo mi raspravljali o tome?!
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Evo upravo sam instalirao i radim update.. mislim da je to to ;))

btw jel ga treba dodatno podesit il da ostavim ovako po default-u ??
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 0:59 (B-52).
16 godina
neaktivan

avira antivir pesonal, nod32, kaspersky, avast, norton... - svi su oni odlični ali svaki ima neke svoje prednosti i mane

Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!
16 godina
protjeran
genije_čudo_prirode kaže...
...
...to onda koristili hakeri no to su američka posla, ionako "američkim" AV programima McAfeeju ili Symantecu ne bih nikad vjerovao.
 ovo je offtopic, ali moram reći; kako to mogu biti američka posla, kad Amerika uopće ne postoji?!
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina
protjeran

definitivno kaspersky

King of the South!
16 godina
neaktivan

Panda bokte...... haha sala... Koristim Aviru i dosta sam zadovoljan... Prije sam imo AVG 8.0 pa je bio za izbrisat, nista ne skenira i imo sam Ad-aware koji je takoder bio za smece ko roden.. :)

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in Xfire: xelicax Clan: Cro_Elite
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima ,zanima me misljenje o verziji AVG 8.5.278 free?

16 godina
neaktivan

Ma AVG je shit..... Fuj to Viče...... Meni je pono bolja avira ili nod.... nod sam nesto malo kosristio ali sam preso na avg pa onda na aviru.... avg a-a...

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in Xfire: xelicax Clan: Cro_Elite
16 godina
neaktivan
cola kaže...

pa to je oprostite na izrazu, sranje. nije dobar ni internet security koji se plaća, a kamoli free. samo mi još nije jasno zašto ga bugovci još drže u stalnoj kolekciji kraj avire, kad su se i oni sami na svom testu uvjerili da je katastrofa
16 godina
neaktivan
cola kaže...

Meni AVG nije zapravo los,jer zaustavlja viruse sa stranica i u free verziji (ima neki web guard),ali detekcija mu je uzasna i zato mi je avira bolja.
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
cola kaže...

Meni AVG nije zapravo los,jer zaustavlja viruse sa stranica i u free verziji (ima neki web guard),ali detekcija mu je uzasna i zato mi je avira bolja.
 Ja sam donedavno koristio AVG Internet Security..sve izgleda fenomenalno .. i činilo se čisto
no odjednom komp mi se usporio...ja pregledam s SUPERAntiSpywareom i nađem oko 50 virusa koje AVG nije detektirao
Po meni NOD 32 u kombinaciji s SUPERAntiSpywareom i Comodo Firewallom radi svoj posao :D
Music is my life :)
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Fowix kaže...
cola kaže...

Ja sam donedavno koristio AVG Internet Security..sve izgleda fenomenalno .. i činilo se čisto
no odjednom komp mi se usporio...ja pregledam s SUPERAntiSpywareom i nađem oko 50 virusa koje AVG nije detektirao
Po meni NOD 32 u kombinaciji s SUPERAntiSpywareom i Comodo Firewallom radi svoj posao :D
 AVG ima detekciju losiju od avire stare 6 godina koja nikad nije updatana...
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
neaktivan

avira avira najbolji antivirus svakako.

17 godina
protjeran

Prema BUG-ovom DVD-u AVG 8 Free Edition je sjajan antivirus koji će dobro poslužiti u nedostatku bolje komercijalne zaštite Smijeh

Avira AntiVir 8 je samo dobro poznat i popularan besplatan antivirusni klijent Osmijeh

Mogli su uvrstiti i avast! na DVD jer to zaslužuje puno više od AVG-a.Viče

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice