Problem sa virusom

poruka: 72
|
čitano: 16.991
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa virusom
lessy kaže...

fixam onda ?

da

17 godina
Marko :D kaže...

Neka si uzme bolju kombinaciju (ako hoće)...

avast! Free Antivirus + Comodo Firewall + Malwarebytes FREE + WOT (u browser)

Avast i Comodo nisu dobra kombinacija,Nevinašce previše če mu nagazit Windowse uz to Avast ima dost bezveznih kvazi štitova koji samo opterečuju sistem a slabo ima od njih koristi.Kaj se tiče Comodo Firewall preporuke, ne moš nekom Comodo samo tak preporučit jer on ima HIPS i ako korisnik ne zna s tim radit bit če problema itekak.{#}

Nek iskombinira Aviru Free + WOT, i još Malwarebytes Free s tim neče imat nikakvih problema niti usporavanja na Windowsima to sigurno.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/web-of-trust-warning-mode-vs-blocking-mode/62976.aspx

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan

kaj sad tu kliknem to mi dodje kad kliknem fix

a ovo kaj mi velis da obrisem u registryu to mislim da deinstaliram programe il kak ?

sorry kaj sam pomalo dosadan, al danas sam punoooo toga napravil o cemu nisam imal pojma i necu nista sad zeznut jer sam dosta nesiguran oko toga svega

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 19:33 (lessy).
13 godina
neaktivan
lessy kaže...

a ovo kaj mi velis da obrisem u registryu to mislim da deinstaliram programe il kak ?

no stisni

edit: samo popravi to i adio,nema panike sve ce bit u redu ne možeš ništa zeznit samo scan i fix i gotovo
i isljuci media booster,msn,java,dropbox i skidaj mywot + adblock
i slobodan si

reci kad završiš

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 19:37 (Stux).
12 godina
neaktivan

jesam skinuo sam, idem sad obrisem ove programe napravim defrag, skeniram sa malwearbyte i esetom.

I naravno htio bi ti se zahvaliti sto tu s menom gotovo cijelo popodne to rjesavas. Bez tebe nikad to nebi uspel, i puno sam novog naucil isto fakat si mi puno pomogel! Hvala!

17 godina
lessy kaže...

Ostavi se čiščenja Registry,Nevinašce to uopče nema veze sa tvojim problemom oko gamadi to sigurno.Prvo klikni Yes pa pospremi to, tek onda odi na čišćenje Registry ili kak sam prije rekel bolje od toga odustani jer je beskorisno u tvom slučaju.{#}

Za ubuduče skini si ovaj dole paket, tamo imaš upute kak treba pravilno koristit CCleaner i sve ostale programe dobro če ti doč taj paketič.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kupio-novi-komp-kako-ga-odrzavati/122828.aspx?page=0&jumpto=2391074&sort=asc&view=flat

13 godina
neaktivan
rambox kaže...
lessy kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kupio-novi-komp-kako-ga-odrzavati/122828.aspx?page=0&jumpto=2391074&sort=asc&view=flat

imao je momak problema ,a ovo je više rutinski za pc ne za viruse...
tako da se ti ne trebaš brinuti,davno je sve vec rijeseno,kasno si se ukljucio {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 19:48 (Stux).
14 godina
neaktivan
Problem sa virusom

Neznam zašto se neki od vas neslažu samnom jer sam napisao da se virus "Trojan" najlakše riješava sa reinstall windowsa,to sam mislio na najlaški način što neznači da se nemože uklonit na drugi način malo kompliciraniji!..

17 godina
Stux kaže...

tako da se ti ne trebaš brinuti,davno je sve vec rijeseno,kasno si se ukljucio {#}

Ostavi se ti ovakvih smotanih savjeta,NevinašceWindows Registry se nikad ne čisti rutinski samo onako bezveze jer od toga nema nikakve koristi.S time moš samo napravit veliki problem, ako nekaj obrišeš kaj ne treba a nisi napravil Backup Registry promjena. Ti si mu preporučil da ne napravi Backup Registry, napisal si samo klikni No kad je CCleaner ponudio Backup Registry zar ne a to je totalno krivo fučkaj ga tak se to ne radi.{#}

17 godina
Marko97 kaže...

Neznam zašto se neki od vas neslažu samnom jer sam napisao da se virus "Trojan" najlakše riješava sa reinstall windowsa,to sam mislio na najlaški način što neznači da se nemože uklonit na drugi način malo kompliciraniji!..

To nije rješavanje problema, Marko. "Trojan" nije virus, nego tip malwarea.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan
rambox kaže...
Stux kaže...

Ostavi se ti ovakvih smotanih savjeta,NevinašceWindows Registry se nikad ne čisti rutinski samo onako bezveze jer od toga nema nikakve koristi.S time moš samo napravit veliki problem, ako nekaj obrišeš kaj ne treba a nisi napravil Backup Registry promjena. Ti si mu preporučil da ne napravi Backup Registry, napisal si samo klikni No kad je CCleaner ponudio Backup Registry zar ne a to je totalno krivo fučkaj ga tak se to ne radi.{#}

ne trebaš mi pametovat,ionako smo završili s ovom temom...
znam ja sto sam njemu ponudio i zašto No i otalo u vezi registrya, a ti ne trebaš vrijeđat tko je smotan,a tko nije
uostalom možeš mu napisat u private kako šta treba... mogao si se javit na pocetku posta...
drugi put ti userima pametuj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 19:58 (Stux).
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Marko97 kaže...

To nije rješavanje problema, Marko. "Trojan" nije virus, nego tip malwarea.

Dobro slazem se,,,,, netko nezna napravit reinstall windowsa i poslije ga osbosobit za normalan rad međutim kad se format radi trojanu ni bog ne pomaze..A ja se baz ne razumijem u te vrste malwarea jer svi Trojana smatraju virusom!...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 20:15 (Marko97).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice