Pomoc! Dosadni virus

poruka: 35
|
čitano: 5.888
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pomoc! Dosadni virus
žeto kaže...

A pošto sam se ušaltao malo na FrostWire, (bez kojeg teško mogu živjeti), očekujem ga ponovo. Nek dođe, "noževi" se bruse...

Odi na torente radije,inače bu svako malo problema.Jedino ako uživaš baktati se sa smećem...Cool
16 godina

1.upali komp normalno,isključi system restore,skini kaspersky ili nod32 bar trial,skini spybot sd,restartaj komp i upali ga u safe modu

2.skeniraj sve diskove sa av-om koji si skinija

3.skeniraj komp sa spybotom

4.u slučaju da ništa ne nađeš,a sumnjam pogledaj u start,run,msconfig,startup sve programe koji se pokreću pri pokretanju windowsa i izbriši sve sumnjivo(googlaj ako se ne možeš snać)

lol
16 godina
neaktivan
Pomoc! Dosadni virus

Evo ga opet! Yesss! Imam ga : ovako : u C:/Document and Settings/Applicatiion Data/eehl/brqjtp.dll ima u sebi kod Win32:VunDrop(Drp)

poletarac u duši i još sasvim zelen
16 godina
neaktivan
žeto kaže...
Teerex kaže...
Pa lijepo sam ti napisao, sad ću konkretizirat - ako imaš imalo pojma o engleskom, skini ovo i sprži na CD. Kad digneš komp sa toga Cdja, ni dragi Bog ni Đava ga ne može sakrit tamo u folderu, samo probaj saznat kak se zove (obično imaju glupa random imena, tipa ffjerfjfjqwqw ).
Ako nemaš dume o engleskom, plati nekom iskusnijem geeku da ti očisti komp. Simple.
 Veoma ti hvala na komentiranju mojeg znanja engleskog jezika. Kad se radi o "dumi" o jeziku, nikad ne znaš da li sam ja možda prof.istoga na nekoj školi ili fakultetu (to se ne vidi iz mojeg profila). Ali ja nisam tražio instrukcije iz engleskog jezika, već pomoć u konkretnom informatičlo-software-sigurnosnom problemu.
p.s. koliko bi ti kao iskusni geek računao ovakvu uslugu i da li uzimaš eventualno zlatni Mastercard, pa da te spojim na Remote Assistance i to mi središ.Simple?Bogataš
Gle ovak.. Možda imaš problema sa čitanjem napisanog, ali ako se malo angažiraš u razumijevanje onog što sam gore napisao, vidjet ćeš, nadam se, da ja UOPĆE NI-SAM komentirao tvoje znanje, ili neznanje engleskog jezika.
Dao sam ti najbolje riješenje za problem kako si ga opisao - skriveni virus koji se 'ne da obrisati'. I to ako razumiješ engleski, jer Linux distribucije za koji sam ti dao link nema na hrvatskom, dok je rukovanje sa poznavanjem engleskog - samoobjašnjavajuće..
Ako je virus rootkitnut, on se ne praktički ne da obrisati iz normalno podignutih Windowsa. Pa tako, još i pogotovo, ni iz Remote Assistance-a.
No, kako vidim da ono što napišem čitaš površno, želim ti sreću u čišćenju i obustavljam 'savjetovanje'.
16 godina
neaktivan
Teerex kaže...
žeto kaže...
Teerex kaže...
Pa lijepo sam ti napisao, sad ću konkretizirat - ako imaš imalo pojma o engleskom, skini ovo i sprži na CD. Kad digneš komp sa toga Cdja, ni dragi Bog ni Đava ga ne može sakrit tamo u folderu, samo probaj saznat kak se zove (obično imaju glupa random imena, tipa ffjerfjfjqwqw ).
Ako nemaš dume o engleskom, plati nekom iskusnijem geeku da ti očisti komp. Simple.
 Veoma ti hvala na komentiranju mojeg znanja engleskog jezika. Kad se radi o "dumi" o jeziku, nikad ne znaš da li sam ja možda prof.istoga na nekoj školi ili fakultetu (to se ne vidi iz mojeg profila). Ali ja nisam tražio instrukcije iz engleskog jezika, već pomoć u konkretnom informatičlo-software-sigurnosnom problemu.
p.s. koliko bi ti kao iskusni geek računao ovakvu uslugu i da li uzimaš eventualno zlatni Mastercard, pa da te spojim na Remote Assistance i to mi središ.Simple?Bogataš
Gle ovak.. Možda imaš problema sa čitanjem napisanog, ali ako se malo angažiraš u razumijevanje onog što sam gore napisao, vidjet ćeš, nadam se, da ja UOPĆE NI-SAM komentirao tvoje znanje, ili neznanje engleskog jezika.
Dao sam ti najbolje riješenje za problem kako si ga opisao - skriveni virus koji se 'ne da obrisati'. I to ako razumiješ engleski, jer Linux distribucije za koji sam ti dao link nema na hrvatskom, dok je rukovanje sa poznavanjem engleskog - samoobjašnjavajuće..
Ako je virus rootkitnut, on se ne praktički ne da obrisati iz normalno podignutih Windowsa. Pa tako, još i pogotovo, ni iz Remote Assistance-a.
No, kako vidim da ono što napišem čitaš površno, želim ti sreću u čišćenju i obustavljam 'savjetovanje'.
 Prijatelju moj dobronamjerni! Šta će meni link na hrvatskom za Linux? Radi se o XPPro SP3 ! No nema veze.Možeš popiti pivu ili gem u našm BUG bircu.Naravno, na moj račun. Inaće, virusi su pokrepali u karanteni.Bez brige, sve je čisto.Hvala na dobrim savjetima, iskreno.Smijeh
poletarac u duši i još sasvim zelen
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 19:11 (žeto).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice