Malwarebytes blokira pristup internetu

poruka: 4
|
čitano: 3.802
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Haj, pred dva dana sam se i ja prebacio na Windows 8.1 ( sad kad je već 10 aktualan) i klasika, driveri, AV, ovi oni programi te sam 

instalirao Malwarebytes koji sam imao na sedmici. 

Sve super ali nakon updatea se ne mogu spojit na internet. Ne sjećam se dal je taj problem postojao sa originalnom

instalacijom (1.75) i prije updatea pošto nisam niti obračao pažnju. U browseru se samo vrti i vrti i na kraju veli da stranica nije dostupna. 

Evo sad sam probao i sa IE pošto koristim Chrome i ista stvar. 

Nakon što na Malwarebytesu isključim "Malicious website protection" internet proradi. 

Sada je trenutno isključeno te mogu normalno na net ali se gubi smisao anti malware programa. 

Ima li netko riješenje osim da probam reinstalirati Malwarebytes te ne napraviti update?

Edit: Na sedmici sa tom verzijom nisam imao nikakvih problema.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 16:52 (gocc01).
14 godina
neaktivan
Zašto ne bi updateao MBAM? Ako ne updateaš MBAM, onda ga možeš slobodno deinstalirati jer je isti namjenjen da se updatea i da štiti od najnovijih prijetnji. Svi antivirusni i anti-malware programi se moraju updateati jer njihove kompanije pomoću updatea šalju najnovije baze koje služe za detekciju najnovijih virusa.
To ti je kao da ja sad imam antivirus/anti-malware program star nekih 5 godina i o čekujem da me štiti od najnovijih prijetnji.
11 godina

Ne mislim na bazu podataka već na verziju programa. Ako je uopće u tome problem. 

Mislim, nemam se kaj bunit sa piratskom verzijom ali sam tu istu imao na Win 7 i radila je kak spada. Windowse sam stavio u subotu i sa njima i MBytes i problem sam imao odmah a neki update koji bi mi onemogućio spajanje na internet se nije dogodio u tih sat vremena koliko sam instaliravao sve. Bar se nadam.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
14 godina
neaktivan

Nije bitan samo update viruse baze nego i programa. Najnoviji updatei programa donose bržu i bolju detekciju, nove usluge za zaštitu i tako dalje. Zašto uopće koristiš piratsku verziju kada MBAM ima i free verziju? Pa ne mora ti MBAM raditi u Real-Time. Dovoljno je jednom mjesečno proći s njim računalo (pod uvjetom da imaš kvalitetan i ne piratski antivirusni program). Tvoj problem riješava samo update programa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 10:01 (Marko :D).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice