Kako probiti administratorsku zastitu?

poruka: 32
|
čitano: 23.170
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako zanima me jednstavno kako probiti administratorsku zastitu, npr da mogu pogledat koji youtube filmic ili pogledat jel ima sta novog na facebooku to je sam jedan od primjera..

Ugl sve zivo je blokirano, preko proxy nejde jer bilo kakav proxy da se nade automatski je i to blokirano..

Znaci trebam pomoc znalca ali bas znalca na koji nacin doci do jedne od tih dviju stvari ako je uopce moguce??

Administratorska prava nemam ako je to bitno

17 godina
neaktivan
RE: Kako probiti administratorsku zastitu?

Siguran si da ti je to blokirano na kompu? Isto tako svjestan si da ako te uhvate a hoce da vjerovatno slijede sankcije jer nije tobezveze tako napravljeno. Ako gledas to sto gledas i ako ti je to zabranjeno siguran sam da se to negdje prati i da postoje logoi sta je ko i gdje gledao. Tako da ti je moj prijedlog suzdrzi se.

:)
17 godina

Da, Logic dobro veli. Obicno sistem administrator gleda izlaz routera... U cmd-u mu se ispisuju s koje IP adrese se ide na koju web stranicu. Moja preporuka je takodjer da zbog youtube-a ili narocito face-a ne shebes sam sebe u firmi. Nije vrijedno toga.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
14 godina
neaktivan
Malo vjerojatno da je to blokirano u Windowsima, prije na routeru ili ako imate proxy onda na njemu... Jednostavno zaboravi na to, ili ako već toliko želiš, kupi si stick od nekog providera za mobile broadbend, i samo ga pikneš u USB ako i to nije onemogućeno...
17 godina

ma odusto sam hbte, probo sam sve, zaobilazit url, proxy probat umjesto domene preko ip-a uc..

da ne vrijedi e zajebavat sa time...

ko ga hebe pas mtr. ako tako zele neka tako i bude....

17 godina
neaktivan

Ai nije bas da se to tebe pita ;)

Ocigledno admin zna svoj posao pa bi uhvatio dok kazes keks ;)

17 godina
logic kaže...

Ai nije bas da se to tebe pita ;)

Ocigledno admin zna svoj posao pa bi uhvatio dok kazes keks ;)

Ma velika je firma i ozbiljna pa mi je jasno da bi me skuzili prije ili kasnije.....

Samo jbga prije nisu to radili nego u zadnje vrijeme svi zivima sve zivo blokirali.. Mislim 99% radi prometa istih, a facebook mi je jasno da su ga blokirali zato sta ljudi stalno vise na njemu pa ne rade svoj poso.

17 godina
neaktivan

Samo ti cuvaj posao a ako ti se bas visi na face u radno vrijeme uzmi neki smartphone i neku mobilnu tarifu pa gledaj.

17 godina
logic kaže...

Samo ti cuvaj posao a ako ti se bas visi na face u radno vrijeme uzmi neki smartphone i neku mobilnu tarifu pa gledaj.

Ma samo mi je sad na brzaka trebo jedan broj da izvucem, inace sam deaktivirao facebook jos davnih dana..

Ko ga hebe - ma radim ovdje vec pun k, tak da znam kak nes funkcionira i sve nije to sad da sam neki salabajzer pa da sam ovdje tek kojih mjesec dana...

Mislil sam da se moze nekak na brazaka al banana..

heh,,

nis svejedno hvala... bum prek mobitela iako mi se ne placa bas..

16 godina
neaktivan

Vidi toxic, ako si imalo čovik i ako imaš s adminom dobre odnose, onda ga fino zamoli da ti pusti.

Npr. taj fejs i ja blokiram. Ako želiš vidjeti nešto, fino me nazovi, ostaviti ću 5 minuta i završi što ti treba. Čak ću ti i pustiti proxy, pa pogledaj nekad i sam. Ali nemoj da te uhvate jer smo oboje nahebali.

Al radi tog fejsa, zašto bi ja bio kriv kad mi je uprava izričito rekla da ga blokiram.

Ako još želiš nastaviti, brute forcaj router.. Što je malo i teško ako admin ima išta u glavi... Npr, ja koristim https protokol, nestandardan port za administraciju, šifru koja ima simbole, brojeve i slova, pravilo trećeg pokušaja...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 10:04 (Smooth Operator).
17 godina
Smooth Operator kaže...

Vidi toxic, ako si imalo čovik i ako imaš s adminom dobre odnose, onda ga fino zamoli da ti pusti.

Npr. taj fejs i ja blokiram. Ako želiš vidjeti nešto, fino me nazovi, ostaviti ću 5 minuta i završi što ti treba. Čak ću ti i pustiti proxy, pa pogledaj nekad i sam. Ali nemoj da te uhvate jer smo oboje nahebali.

Al radi tog fejsa, zašto bi ja bio kriv kad mi je uprava izričito rekla da ga blokiram.

Ako još želiš nastaviti, brute forcaj router.. Što je malo i teško ako admin ima išta u glavi... Npr, ja koristim https protokol, nestandardan port za administraciju, šifru koja ima simbole, brojeve i slova, pravilo trećeg pokušaja...

Ma necu nit ipokusavat nis, nema smisla hebe mi se . ak cu sta treba ici cu preko mobitela..

Ovo nema smisla nis..

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ovako zanima me jednstavno kako probiti administratorsku zastitu, npr da mogu pogledat koji youtube filmic ili pogledat jel ima sta novog na facebooku to je sam jedan od primjera..

Ugl sve zivo je blokirano, preko proxy nejde jer bilo kakav proxy da se nade automatski je i to blokirano..

Znaci trebam pomoc znalca ali bas znalca na koji nacin doci do jedne od tih dviju stvari ako je uopce moguce??

Administratorska prava nemam ako je to bitno

U korporativnom okruženju restrikcije sigurno nisu implementirane na pojedinačnim PC-ima.

Kao insider, mogao bi izvesti niz napada s kojima bi, ovisi od stupnja sofisticiranosti sigurnosne arhitekture mreže, prije ili kasnije mogao napraviti i to što želiš.

Ipak, mislim da te nisu zaposlili da im radiš pen-testove. ;-)

15 godina

Zaštita se vrlo lagano zaobilazi OperaTor-om, koji je portabilna aplikacija, tako da ti nedostatak administratorovih ovlasti ništa ne predstavlja..

Sad, kao što logic veli, koliko je to pametno, prosudi sam..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina
neaktivan

Kako mislis zaobilazi? I dalje nece moci uctati zabranjenje stranice. Nije njemu problem u instalaciji browser jer ga vec ima vec u nemogucnosti pristupa odredjenim stranicama.

17 godina

Evo "palo mi nesto na pamet"! Zasto ne koristiti remote computer kao opciju za pristupanje nedozvoljenom sadrzaju. Znaci ostaviti doma racunalo ukljuceno i spojiti se na njega preko remote controla. Mislim da sam negdje i vidio program koji glumi tako nesto...(nisam siguran)

Sad neka me razno razni administratori isprave ako grijesim, i da li bi to proslo kao rijesenje.

Mislim da bi bio pozeljan savjet od covjeka koji radi kao administrator ili barem ima znanje administratora, jer odgovori na Toxic-ovo pitanje poput ovih : "joj nemoj to nikako, bolje si cuvaj posao, ja bih ti preporucio da se ostavis toga, ma sigurno ce te admin provaliti..." su uglavnom beskorisne izjave nevezano za pitanje, pa ono... neka nam netko da korisnu informaciju umjesto savjeta kako biti "slatki mali andeo" na poslu.

I don't speak London :)
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Kako mislis zaobilazi? I dalje nece moci uctati zabranjenje stranice. Nije njemu problem u instalaciji browser jer ga vec ima vec u nemogucnosti pristupa odredjenim stranicama.

Zapravo nije filter na stranice, već ip adrese. Što znači ako istu stranicu učitaš s druge ip adrese, nema problema. Pa bi mogla i funkcionirati neka od ovih tor varijanti..

15 godina
logic kaže...

Moći će učitati stranice..isprobano na CarNet i HŽ zaštiti, ili kako se već to naziva..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina
neaktivan

Ocigledno  ja nisam shvatio ili mi je nesto promaklo? Tor varijanti? Mozes li mi pojasniti sta je to? Ja sam na onom linku vidio samo portable oper a ocigledno nisam dobro vidio.

15 godina
logic kaže...

Ocigledno  ja nisam shvatio ili mi je nesto promaklo? Tor varijanti? Mozes li mi pojasniti sta je to? Ja sam na onom linku vidio samo portable oper a ocigledno nisam dobro vidio.

Nisi dobro vidio..Namigiva

Evo direktni download link za Oper-uTor.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina
neaktivan

Nisam to propustio nego sta znaci tor varijanta? Sta ta opera moze sto druge ne mogu?

15 godina
logic kaže...

Nisam to propustio nego sta znaci tor varijanta? Sta ta opera moze sto druge ne mogu?

Tor varijanta zaobilazi "zabranjene" web stranice, slično kao što to radi proxy, tj. vjerojatno i isto. Mana joj je što je vrlo spora (u početku surfanja)..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina

Pa je li problem u pisati TOR u google i kliknuti na 1. link? Sve ti je objašnjeno tamo.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina
neaktivan

Nemoraš ništa radit.. samo probaj s ovime dolje, ja sam probou školi gdje nesmijemo otić na XXX, torrent, proxy list i ostalo kad otvorim tu stranicu.. ljepo mogu preko tog ić kud oću.. i šta oću.. neznam zašto nemogu s trugim sličnim stvarima ali ovo funkcionira,

http://xerosurf.org/

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
croart kaže...

Mislim da bi bio pozeljan savjet od covjeka koji radi kao administrator ili barem ima znanje administratora, jer odgovori na Toxic-ovo pitanje poput ovih : "joj nemoj to nikako, bolje si cuvaj posao, ja bih ti preporucio da se ostavis toga, ma sigurno ce te admin provaliti..." su uglavnom beskorisne izjave nevezano za pitanje, pa ono... neka nam netko da korisnu informaciju umjesto savjeta kako biti "slatki mali andeo" na poslu.

Ako network admin zna svoj posao i ako tvrtka u kojoj radi nije previse skrta, odgovor je NIKAKO.

17 godina
Zg1004 kaže...
croart kaže...

Ako network admin zna svoj posao i ako tvrtka u kojoj radi nije previse skrta, odgovor je NIKAKO.

Rekao sam korisnu informaciju. Tvoja spada u beskorisne. Smijeh

I don't speak London :)
16 godina
neaktivan

Probaj ovo dok upališ kompjuter stisni F8(al nisam siguran) i onda odaberi USE THE LAST GOOD KNOW CONFIGURATION i enter

To je bar palilo u školi,jer su nam zabranili stranice tip face,youtube... uglavnom skoro sve,sječam se da sam mogao samo ići na net.hr,24sata...

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
15 godina
croart kaže...

Rekao sam korisnu informaciju. Tvoja spada u beskorisne. Smijeh

Poanta mog posta je da ako admin zna svoj posao, ti se mozes postavit na glavu i nece odlaziti tamo gdje on/company policy ne zeli. Ako ti to nije koristan savjet, steta.

Tvoj prijedlog o remote computeru kao platform-proxyu ne drzi svakom solidnom adminu jer se takvo nesto dopusta samo prema poznatim remote hostovima ili jos bolje se ne dopusta uopce.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 22:49 (Zg1004).
16 godina
croart kaže...

Evo "palo mi nesto na pamet"! Zasto ne koristiti remote computer kao opciju za pristupanje nedozvoljenom sadrzaju. Znaci ostaviti doma racunalo ukljuceno i spojiti se na njega preko remote controla. Mislim da sam negdje i vidio program koji glumi tako nesto...(nisam siguran)

-to bi vjerojatno funkcioniralo, uz pretpostavku da korisnik u kući ima dobar aDSL (i flat), da ostavi uključeno svoje računalo i da instalira potreban software kao TeamViewer.

-Problemi: na poslovnom računalu ga nebi smio instalirati ili pokrenuti, može portable ali može biti zabranjen USB itd. ...

Sve to zato da bi netko za radnog vremena malo surfao, po nečemu što je u firmi zabranjeno umjesto da radi? - Nikako ne savjetujem, radije mijenjajte profesiju (ili sebe??).

Za bruteforce probijanje zaštite na firewallu bio bi potreban malo jači ''kompijuterić''.... nema admina koj na tim mjestima koristi šifru bez četiri grupe karaktera duljine 64 znaka kao keepass.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
ihush kaže...
croart kaže...

-to bi vjerojatno funkcioniralo, uz pretpostavku da korisnik u kući ima dobar aDSL (i flat), da ostavi uključeno svoje računalo i da instalira potreban software kao TeamViewer.

-Problemi: na poslovnom računalu ga nebi smio instalirati ili pokrenuti, može portable ali može biti zabranjen USB itd. ...

Sve to zato da bi netko za radnog vremena malo surfao, po nečemu što je u firmi zabranjeno umjesto da radi? - Nikako ne savjetujem, radije mijenjajte profesiju (ili sebe??).

Za bruteforce probijanje zaštite na firewallu bio bi potreban malo jači ''kompijuterić''.... nema admina koj na tim mjestima koristi šifru bez četiri grupe karaktera duljine 64 znaka kao keepass.

Inače, TeamViewer ima opciju samo pokretanja ilitiga "Run" u installeru..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
15 godina
neaktivan

pa ne mora koristiti.. nikakv program u samim windowsima postoji veza s udaljenim računalom.. podesi kod kuće.. doče na poso upiše ip kompa od doma .. i ljepo radi po svom kompu, ja isprobo, kod kuće, i prijatelja jako dobro..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice