Kako probiti administratorsku zastitu?

poruka: 32
|
čitano: 23.238
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kako probiti administratorsku zastitu?

Gle toxic, savjetujem ti da to ne radiš... Ako već postoji company policy oko toga što je dozvoljeno, a što nije onda ti se definitivno ne isplati igrati se. Stvar je u tome da će te prije ili kasnije skužiti i ako naletiš na nekog nabrijanog admina možeš imati puno problema zbog toga. A da zbog FB-a dobiješ negativne bodove na poslu, mislim da bi si teško oprostio, ne? Namigiva

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
RE: Kako probiti administratorsku zastitu?
Zvjerkan kaže...

pa ne mora koristiti.. nikakv program u samim windowsima postoji veza s udaljenim računalom.. podesi kod kuće.. doče na poso upiše ip kompa od doma .. i ljepo radi po svom kompu, ja isprobo, kod kuće, i prijatelja jako dobro..

Problem je što to često ne radi ako si na internet spojen preko proxyja u firmi. TeamViewer je zakon. Ja sam kod kuće namjestio da mi se računalo uključi na poziv na modem. Iz firme pozovem telefonom kućni broj i računalo se uključi. Nakon toga prijavim se na stranicu TeamViewera i odande se se spojim na svoje računalo. Najljepše od svega je da na računalu u firmi ne trebam imati instalirano ništa (osim Flash Playera, ali to je normalno da imaš instalirano). Spajam se, dakle, iz Internet Explorera. Iz IE-a se možeš spojiti i Remote Dsktop Webom, ali, kao što rekoh, problem je proxy u firmi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice