Gle toxic, savjetujem ti da to ne radiš... Ako već postoji company policy oko toga što je dozvoljeno, a što nije onda ti se definitivno ne isplati igrati se. Stvar je u tome da će te prije ili kasnije skužiti i ako naletiš na nekog nabrijanog admina možeš imati puno problema zbog toga. A da zbog FB-a dobiješ negativne bodove na poslu, mislim da bi si teško oprostio, ne?
pa ne mora koristiti.. nikakv program u samim windowsima postoji veza s udaljenim računalom.. podesi kod kuće.. doče na poso upiše ip kompa od doma .. i ljepo radi po svom kompu, ja isprobo, kod kuće, i prijatelja jako dobro..
Problem je što to često ne radi ako si na internet spojen preko proxyja u firmi. TeamViewer je zakon. Ja sam kod kuće namjestio da mi se računalo uključi na poziv na modem. Iz firme pozovem telefonom kućni broj i računalo se uključi. Nakon toga prijavim se na stranicu TeamViewera i odande se se spojim na svoje računalo. Najljepše od svega je da na računalu u firmi ne trebam imati instalirano ništa (osim Flash Playera, ali to je normalno da imaš instalirano). Spajam se, dakle, iz Internet Explorera. Iz IE-a se možeš spojiti i Remote Dsktop Webom, ali, kao što rekoh, problem je proxy u firmi.