Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 970.547
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Dali s8 ima isto vodeno hladjenje kao i s7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Torent kaže...

Ogranicenje mobitela ili tehnologije? Sta samsung moze napraviti po tom pitanju?

pa nista, govorim da je isto i kod drugih, a pogotovo kod staklenih, crnih, hermeticki zatvorenih.. 

Dardevil kaže...

Pa i meni više odgovara da se zaštiti na vrijeme nego da dozvoli pregrijavanje. Na G3 sam upozorenje doživio par puta, zasad na S8+ ne.

naravno je dobro sto ima zastitu, bolje da mi iskljuci kameru, smanji brightness ili tako nesto, nego da mi se dogodi neka fizicka steta

9 godina
odjavljen

Ja nikad nisam to ni vidio ni cuo na svojim mobitelima.... Ocigledno se klonim sunca ;)

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Kolege, ispričavam se kaj ovak padobranski uletavam i pitam

Uletila mi je neka kombinacija sa S8 pa zato pitam ovako

Kažu na xda ovdje da s ovom app na S8 funkcionira fm radio. Ima li netko ovdje iskustva s time? Pitam jer im je radio dosta bitan dio moba

Pretražio sam temu, no nisam ništa našao

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aplikacija nije kompatabilna sa S8 ili S8+
13 godina
speedy56 kaže...

Kolege, ispričavam se kaj ovak padobranski uletavam i pitam

Uletila mi je neka kombinacija sa S8 pa zato pitam ovako

Kažu na xda ovdje da s ovom app na S8 funkcionira fm radio. Ima li netko ovdje iskustva s time? Pitam jer im je radio dosta bitan dio moba

Pretražio sam temu, no nisam ništa našao

Meni javlja da aplikacija nije dostupna u mojoj zemlji (na apk mirror je nisam našao)

EDIT: koliko vidim, samo Američki S8/S8+ sa Snapdragonom ima mogućnost FM radia, naš sa Exynos-om nema tu mogućnost..

https://www.androidheadlines.com/2017/04/u-s-galaxy-s8-units-feature-an-unlocked-fm-radio-tuner.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 10:24 (Purger155).
14 godina
Sneeesh kaže...

Purger155 kaže...

Ok dečki

Zahvaljujem puno 

13 godina
neaktivan

Pozdrav, planiram u skorije vrijeme kupiti s8 pa me zanimaju dvije stvari:

1) Kakva je vibracija, je li dovoljno jaka jer mi je mobitel 90% vremena na vibri pa mi je bitno da čujem kad zvoni

2) E sad ne znam je li ovo prava tema i vjerojatno je ovo pitanje whatsappa a ne mobitela ali imate li na whatsappu opciju da se mediji tj slike i videi ne spremaju na mobitel kao što iPhone ima tu opciju (već duže vrijeme) a ja nemam na svom mobu (z3 compact)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 15:31 (i4s).

0 1 hvala 0
10 godina
i4s kaže...

2) E sad ne znam je li ovo prava tema i vjerojatno je ovo pitanje whatsappa a ne mobitela ali imate li na whatsappu opciju da se mediji tj slike i videi ne spremaju na mobitel kao što iPhone ima tu opciju (već duže vrijeme) a ja nemam na svom mobu (z3 compact)?

mislis na ovo?

9 godina
neaktivan
Pa to nema veze s mobitelom nego je ugrađeno u aplikaciju, moraš to imati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
digitall kaže...
i4s kaže...

2) 

mislis na ovo?

Ne ne, ne mislim na to, to je samo što će se automatski preuzimati, a ja ciljam na doslovno spremanje u mobitel, znači na iphoneu ima opcija da whatsapp slike i videe ne sprema u mobitel nego se samo u aplikaciji pohranjuju. Vjerojatno onda ta opcija i dalje nije dostupna androidima.

9 godina
odjavljen

U aplikaciji a nije na mobitelu? Pa gdje je onda????

10 godina
i4s kaže...
digitall kaže...
i4s kaže...

2) 

mislis na ovo?

Ne ne, ne mislim na to, to je samo što će se automatski preuzimati, a ja ciljam na doslovno spremanje u mobitel, znači na iphoneu ima opcija da whatsapp slike i videe ne sprema u mobitel nego se samo u aplikaciji pohranjuju. Vjerojatno onda ta opcija i dalje nije dostupna androidima.

aha, hoces reci smetaju te sto se vide u galeriji, na ajfonu ce ih svakako preuzeti i zazimati memoriju (tu nisi nista dobio po tom pitanju), ta opcija sluzi samo za to da ne bude vidljivo i tamo.. ta galerija je katastrofa kod ios-a sto tako sve ubacuje u isti kos..

na androidu ih stavi u odvojenu mapu naziva whatsapp images ili videos, pa ti ne mjesa sa ostalim slikama i ne smeta, mozes tu mapu uvijek obrisati, sakriti ili napraviti fajl naziva ".nomedia" (u toj mapi "WhatsApp/Media/WhatsApp Images") i vise nece biti vidljive nigdje.

a mozes i ukloniti dopustenje za pristup medijima, samo sto ih onda nece moci ni slati..

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Hvala @digitall 

A što se tiče vibracije? Zadovoljni?

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

jeli kome radi HDR na NETFLIXU ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

jeli kome radi HDR na NETFLIXU ? 

Meni ne, a mislim da je HDR omogucen samo za G6 zasad.

Pretpostavljam da je ok ako tu objavim...prodajem original Spigen Liquid Crystal (matte black) za S8 po cijeni od 120kn.

Preuzimanje u ZG, tko je zainteresiran nek posalje poruku na private.

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

navodno 5.0 koja ima sa apk mirrora skinut sljaka ali za sad samo na snap-u 

i ne van amerike tak pise na xda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
i4s kaže...

Hvala @digitall 

A što se tiče vibracije? Zadovoljni?

Dobra je vibracija, kao i na valjda svakom Samsungu. Nema kiksa kod vibracije u njih.

youtube.com/mislavbusic
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Moze preporuka stakla nekog za s8 da sve radi normalno dodir osjetljivost i da se ne odvaja... ima ono orginal ali ne znam di kupit

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kada spojim mob na punjac i stavim obicno kabelsko punjenje pise npr otprilike ostalo jos 1:14 h do zavrsetka punjenja a kada ukljucim brzo punjenje onda pise ostalo jos 1:22 h do zavrsetka punjenja..znaci skroz mala razlika..uglavnom i kabelsko jako brzo napuni..kako bude kod vas jel to normalno da je tako? Radi se regularnom s8..hvala

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

pa nekih pola sata il tak nes je razlika izmedu brzog punjenja i punjenja sa iskljucenom opcijom fast charging ,meni je ugl fast charging opcija iskljucena ,  ako sam bas u zurbi onda ukljucim 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
felix22 kaže...

pa nekih pola sata il tak nes je razlika izmedu brzog punjenja i punjenja sa iskljucenom opcijom fast charging ,meni je ugl fast charging opcija iskljucena ,  ako sam bas u zurbi onda ukljucim 

Što???

8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pa ne igra mi ulogu tih pola sata , a ipak sam misljenja da je bolje zbog baterije 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja nikad nisam razmisaljo o tome niti ista gasim.... Ko ga j..e ja sam njega kupio a ne on mene ;)

8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

haha istina , al trenutno mislim imat ovaj mobitel malo duze pa "pazim" na njega iako vidjet cemo kad izade note 8 , mozda ovaj prodam pa uzmem note onda ipak sam sve ove godine bio korisnik note-a 

0 0 hvala 0
17 godina
felix22 kaže...

Pa ne igra mi ulogu tih pola sata , a ipak sam misljenja da je bolje zbog baterije 

De ti objasni kako to ugasiti, jer ja ne nađoh opciju...

8 godina
neaktivan
Postavke..odrzavanje uredjaja..baterija..gore desno imas 3 tockice i klikni na to i napredne postavke i tamo imas opcije

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Može preporuka neke maskice za obični S8?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Što tražiš ? Nešto tanko i neprimjetno, ili nešto malo više sigurnije ali veće i deblje ??

Galaxy S8+ :)
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...
BlueMax kaže...

Što tražiš ? Nešto tanko i neprimjetno, ili nešto malo više sigurnije ali veće i deblje ??

Može primjer iz obje kategorije.

Do sada nikada na mobitelima nisam nosio maskice iako su sve bili flagship modeli no ova staklena pozadina mi nimalo povjerenja ne uliva. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice