Dali s8 ima isto vodeno hladjenje kao i s7?
Samsung Galaxy S8/S8+
- poruka: 3.743
- |
- čitano: 970.543
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ogranicenje mobitela ili tehnologije? Sta samsung moze napraviti po tom pitanju?
pa nista, govorim da je isto i kod drugih, a pogotovo kod staklenih, crnih, hermeticki zatvorenih..
Pa i meni više odgovara da se zaštiti na vrijeme nego da dozvoli pregrijavanje. Na G3 sam upozorenje doživio par puta, zasad na S8+ ne.
naravno je dobro sto ima zastitu, bolje da mi iskljuci kameru, smanji brightness ili tako nesto, nego da mi se dogodi neka fizicka steta
Ja nikad nisam to ni vidio ni cuo na svojim mobitelima.... Ocigledno se klonim sunca ;)
Meni javlja da aplikacija nije dostupna u mojoj zemlji (na apk mirror je nisam našao)
EDIT: koliko vidim, samo Američki S8/S8+ sa Snapdragonom ima mogućnost FM radia, naš sa Exynos-om nema tu mogućnost..
https://www.androidheadlines.com/2017/04/u-s-galaxy-s8-units-feature-an-unlocked-fm-radio-tuner.html
Ok dečki
Zahvaljujem puno
Pozdrav, planiram u skorije vrijeme kupiti s8 pa me zanimaju dvije stvari:
1) Kakva je vibracija, je li dovoljno jaka jer mi je mobitel 90% vremena na vibri pa mi je bitno da čujem kad zvoni
2) E sad ne znam je li ovo prava tema i vjerojatno je ovo pitanje whatsappa a ne mobitela ali imate li na whatsappu opciju da se mediji tj slike i videi ne spremaju na mobitel kao što iPhone ima tu opciju (već duže vrijeme) a ja nemam na svom mobu (z3 compact)?
2)
mislis na ovo?
Ne ne, ne mislim na to, to je samo što će se automatski preuzimati, a ja ciljam na doslovno spremanje u mobitel, znači na iphoneu ima opcija da whatsapp slike i videe ne sprema u mobitel nego se samo u aplikaciji pohranjuju. Vjerojatno onda ta opcija i dalje nije dostupna androidima.
U aplikaciji a nije na mobitelu? Pa gdje je onda????
2)
mislis na ovo?
Ne ne, ne mislim na to, to je samo što će se automatski preuzimati, a ja ciljam na doslovno spremanje u mobitel, znači na iphoneu ima opcija da whatsapp slike i videe ne sprema u mobitel nego se samo u aplikaciji pohranjuju. Vjerojatno onda ta opcija i dalje nije dostupna androidima.
aha, hoces reci smetaju te sto se vide u galeriji, na ajfonu ce ih svakako preuzeti i zazimati memoriju (tu nisi nista dobio po tom pitanju), ta opcija sluzi samo za to da ne bude vidljivo i tamo.. ta galerija je katastrofa kod ios-a sto tako sve ubacuje u isti kos..
na androidu ih stavi u odvojenu mapu naziva whatsapp images ili videos, pa ti ne mjesa sa ostalim slikama i ne smeta, mozes tu mapu uvijek obrisati, sakriti ili napraviti fajl naziva ".nomedia" (u toj mapi "WhatsApp/Media/WhatsApp Images") i vise nece biti vidljive nigdje.
a mozes i ukloniti dopustenje za pristup medijima, samo sto ih onda nece moci ni slati..
Hvala @digitall
A što se tiče vibracije? Zadovoljni?
jeli kome radi HDR na NETFLIXU ?
jeli kome radi HDR na NETFLIXU ?
Meni ne, a mislim da je HDR omogucen samo za G6 zasad.
Pretpostavljam da je ok ako tu objavim...prodajem original Spigen Liquid Crystal (matte black) za S8 po cijeni od 120kn.
Preuzimanje u ZG, tko je zainteresiran nek posalje poruku na private.
navodno 5.0 koja ima sa apk mirrora skinut sljaka ali za sad samo na snap-u
i ne van amerike tak pise na xda.
Hvala @digitall
A što se tiče vibracije? Zadovoljni?
Dobra je vibracija, kao i na valjda svakom Samsungu. Nema kiksa kod vibracije u njih.
Moze preporuka stakla nekog za s8 da sve radi normalno dodir osjetljivost i da se ne odvaja... ima ono orginal ali ne znam di kupit
pa nekih pola sata il tak nes je razlika izmedu brzog punjenja i punjenja sa iskljucenom opcijom fast charging ,meni je ugl fast charging opcija iskljucena , ako sam bas u zurbi onda ukljucim
pa nekih pola sata il tak nes je razlika izmedu brzog punjenja i punjenja sa iskljucenom opcijom fast charging ,meni je ugl fast charging opcija iskljucena , ako sam bas u zurbi onda ukljucim
Što???
Pa ne igra mi ulogu tih pola sata , a ipak sam misljenja da je bolje zbog baterije
Ja nikad nisam razmisaljo o tome niti ista gasim.... Ko ga j..e ja sam njega kupio a ne on mene ;)
haha istina , al trenutno mislim imat ovaj mobitel malo duze pa "pazim" na njega iako vidjet cemo kad izade note 8 , mozda ovaj prodam pa uzmem note onda ipak sam sve ove godine bio korisnik note-a
Pa ne igra mi ulogu tih pola sata , a ipak sam misljenja da je bolje zbog baterije
De ti objasni kako to ugasiti, jer ja ne nađoh opciju...
Može preporuka neke maskice za obični S8?
Što tražiš ? Nešto tanko i neprimjetno, ili nešto malo više sigurnije ali veće i deblje ??
Što tražiš ? Nešto tanko i neprimjetno, ili nešto malo više sigurnije ali veće i deblje ??
Može primjer iz obje kategorije.
Do sada nikada na mobitelima nisam nosio maskice iako su sve bili flagship modeli no ova staklena pozadina mi nimalo povjerenja ne uliva.