Kako na navedenom Samsungu unijeti u telefonske kontakte pozivajući broj koji nije u imeniku mobitela. I još jedno banalnije pitanje, kako prekinuti početni poziv prije nego se korisnik javi. Na zaslonu prilikom poziva imam zelenu ikonu slušalice, ali ne i crvenu kojom se prekida poziv.
Samsung Galaxy S23 banalna pitanja
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.318
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini Google Dialer sa Play store, postavi ga kao defaultni (pitat će te kod prvog pokretanja) umjesto tog glupog Samsungovog smeća. Bit će ti odmah jasno kako odraditi obje operacije na googletovom dialeru + imaš spam call screening tj piše da li je pozivatelj neki spam/scam i ako nemaš broj u imeniku a oni ga imaju negdje (recimo Google Maps), piše ti tko te zvao.
@Nuclear_Phoenix, hvala na odgovoru. Ali možeš li mi objasniti kako napraviti navedene radnje bez dodatnih programa.
Jedini program koji sam instalirao na mobitel je Sky Map. Svi ostali programi su došli predinstalirani.
Kao što kolega gore kaže, default dialer od samsunga treba imati obje ikone - zelena i crvena. Dodavanje kontakta je preko liste poziva (recents/nedavni pozivi), klik na poziv i imaš add to contacts (dodaj u kontakte).
Nažalost to na mom mobitelu nije tako. Nema crvene slušalice prilikom poziva, a ni dodavanje kontakta kako si objasnio kod mene ne radi.
Ma nema veze vidit ću s bratom, on ima slični samsungov mobitel.
ti si nešto gadno zeznuo ili imas neki opaki do sad neviđeni bug
Kad upises broj u gornjem desnom kutu se pojavi + i tu imas opciju za spremanje kontakta