Samsung Galaxy S10/S10+

poruka: 2.250
|
čitano: 668.724
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S10/S10+
Da malo su čudni, mislim 6.03. sutra. Iskreno ne očekujem mob prije sljedećeg ponedjeljka.
14 godina
Iskreno, drzim vam fige da dobijete telefon na vrijeme a ne odjeb poput mene..Moja saga se i danas nastavila jer se banka i tele2 prepucavaju oko toga tko nije obavio svoj dio posla (tele2 zaista stornirao tu transakciju, odn banka odradila svoj dio i isplatila mi lovu)...Pricekat cu sutra do 12h pa ako ne bude pomaka, idemo pravnim koracima.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2019 19:40 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni je lova povučena sa amexa, tak da ako me sje... Ne znam ni sam kak bum to dobio nazad...

Bilo bi veselo :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2019 20:20 (HAL).
6 godina
neaktivan
HAL kaže...
Da malo su čudni, mislim 6.03. sutra. Iskreno ne očekujem mob prije sljedećeg ponedjeljka.

ja imam sad ipak malo vise nade da ce biti ovaj tjedan (ako stvarno od 6.3. pocinju slati), pogotovo ak si u zg

nadam se da ce ova saga vrlo brzo zavrsiti jer mi lagano idu na jetra, nisam nikad u zivotu vidjela nesposobnije i neobrazovanije ljude nego tele2 sluzba za korisnike - da nisam u ovim govnima, bili bi urnebesno smijesni

Iskreno, drzim vam fige da dobijete telefon na vrijeme a ne odjeb poput mene..Moja saga se i danas nastavila jer se banka i tele2 prepucavaju oko toga tko nije obavio svoj dio posla (tele2 zaista stornirao tu transakciju, odn banka odradila svoj dio i isplatila mi lovu)...Pricekat cu sutra do 12h pa ako ne bude pomaka, idemo pravnim koracima.

sretno :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2019 20:29 (heli09).
17 godina
neaktivan
SD je najavila isporuku od 08.03. pa nekako sumnjam da će operateri početi prije toga, no vidjeti ćemo sutra

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XSX kaže...
R36 kaže...

Kolege igrao sam se s S10 i mogu reći da je ovo prvi mob kod kojeg ne vidim napredak u brzini. Naspram mog Note 9 ja ne vidim da je išta brži.

Pričam to jer znam kako radi M20Pro. M20P je korak iznad S10 naspram brzine. 

Problem je u Exynosu jer znam da će s10 s 855 biti u razini M20P.

Iskreno nisam nešto oduševljen.

Ispravak netocnog navoda

Jel ti mene zajebavaš???

Pogledaj video i 90% posto aplikacija M20P brže otvara...

Ne znam što sam krivo rekao.

Ljudi M20P je bolje optimiziraniji mob i tu nema govora.

13 godina
neaktivan
ivicask kaže...
R36 kaže...

Kolege igrao sam se s S10 i mogu reći da je ovo prvi mob kod kojeg ne vidim napredak u brzini. Naspram mog Note 9 ja ne vidim da je išta brži.

Jel izložbeni primjerak?Oni svi imaju stariji(ne finalni) softver i nemoj se mjeriti sa njima, inače pogledaj doslovno bilo koji test snapdragon ili njihov procesor ubija u brzini sve telefone pa i zadnji iPhone, startanje aplikacija je nemjerljivo brže od prethodnih modela ili drugih aktualnih telefona radi jako brzog NAND-a (UFS 3.0) i nema tolike veze za CPU-om.

Pričam za Exynos., Snapdragon još ok...

Tu je kolega stavio čini mi se link da je u nekim stvarima Exynos u razini prošlogodišnjeg Snapdragona 845...Šta onda da više komentiram. 

Ako dajem 7600kn za S10+, hoću top preformanse, top kameru, top punjenje, sve top. Kod S10+ pola toga ne mogu dobit.

Ja shvačam vas koji prelaze s S7,S8 na S10 tj s top modela starih 2-3 godine...ali ja ne vidim neku razliku naspram Note9...ili S9/s9+.

10 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Bio sam čitao nedje da UFS 3.0 nijedna verzija galaxy s10 nema. Galaxy fold ce ju imati i note 10 vjerojatno. Nije spremna bila za mass production. Tko ima S8 na dalje ne isplati se prelazak po meni, pricekajte tu 3.0 memoriju jer ce biti znacajna razlika. Ja imam S7 i cisto radi okej ponude koje imam uzimam. Nema sumnje da je mobitel odlican bio snapdragon ili exynos. Sve je vrh, samo se nadam da ce tokom vremena zasebni night mode dodat kroz software update. Ekran top, zvucnici za mobitel super, brzina vec i sad dovoljna, baterija me zanima ali svi  kazu da je odlicna a kameru mogu kroz software update dotjerati.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

dobila sam novi mail od tele2, izradili su mi narudzbu. zenska u sluzbi za korisnike mi je prije par dana rekla da ce to radit 8.3. pa onda poslati mobitele (jer zasto bi sluzba za korisnike bila upucena u tocne informacije?), tako da vrlo moguce da je proces lagano krenuo

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2019 10:06 (heli09).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Ekipa stigla masina S10 White 128gb,placen 700€ zapakiran sa jamstvom,uzet preko oglasnika u Njemackoj,za sada se cini super...vidjet cemo za par dana sto i kako.

Mexx
Moj PC  
12 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
Za sve koji su naručili s10 i s10+ preko ht web shopa, isporuka je poslana jučer za otoke i dalmaciju, a danas se šalje za kopneni dio Hrvatske... Što znači da bi u petak svi trebali imati svoje mobitele

0 0 hvala 1
6 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

mene upravo zvao overseas, stize za 45min <3

edit: s10+ je prekrasan!

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 11:42 (heli09).

1 0 hvala 1
17 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Nasao sam prvi bug u aplikaciji Hearthstone,voice sound ne radi,samo se cuje glazba,kako vam radi otisak prsta,meni cesto ne prepozna,vjerojatno ce doci neki update za to.

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nekakav update je vec krenuo,ali ocito jos nije dosao do nase regije..Inace, ja sam uspio izmajmunirati svoj primjerak, trebao bi doci sutra ili najskasnije u ponedjeljak preko Overseasa....
6 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Nasao sam prvi bug u aplikaciji Hearthstone,voice sound ne radi,samo se cuje glazba,kako vam radi otisak prsta,meni cesto ne prepozna,vjerojatno ce doci neki update za to.

ni meni otisak nije bio predobar, al sam otisla na aktualizaciju softwarea i nasla ~450mb update, probaj ga napravit

14 godina
Btw...nemojte se zaboravit regati za slusalice :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

prijave za slusalice se pojavljuju na members aplikaciji tek od sutra, zvala sam jutros samsung sluzbu za korisnike jer nisam mogla u aplikaciji naci :D

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozdrav

Dođe li screen protector nalijepljen na ekranu?

Ima li kakva maskica u kutiji koja dođe s uređajem?

0 0 hvala 0
14 godina
stipoo kaže...
Pozdrav

screen protector vec bude nalijepljen, a maskice nema uz uredaj

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 16:02 (CrossDeath).
10 godina
CrossDeath kaže...
stipoo kaže...
Pozdrav

screen protector vec bude nalijepljen, a maskice nema uz uredaj

Moze koja slikica da vidimo kako to izgleda??

14 godina
R36 kaže...
ivicask kaže...
R36 kaže...

Jel izložbeni primjerak?Oni svi imaju stariji(ne finalni) softver i nemoj se mjeriti sa njima, inače pogledaj doslovno bilo koji test snapdragon ili njihov procesor ubija u brzini sve telefone pa i zadnji iPhone, startanje aplikacija je nemjerljivo brže od prethodnih modela ili drugih aktualnih telefona radi jako brzog NAND-a (UFS 3.0) i nema tolike veze za CPU-om.

Tu je kolega stavio čini mi se link da je u nekim stvarima Exynos u razini prošlogodišnjeg Snapdragona 845...Šta onda da više komentiram. 

Ako dajem 7600kn za S10+, hoću top preformanse, top kameru, top punjenje, sve top. Kod S10+ pola toga ne mogu dobit.

Ja shvačam vas koji prelaze s S7,S8 na S10 tj s top modela starih 2-3 godine...ali ja ne vidim neku razliku naspram Note9...ili S9/s9+.

Da počinje me to brinuti, frendovi sa XDA koji ga imaju vele da zna štekati uspram Snapdragon varijante, i generalno da je sporiji, nadam se da će ispolirati to Samsung jel stvarno nije fer da plaćamo više nego Amerikanci a dobivamo lošiji procesor u identičnom telefonu, onak wtf...

17 godina
neaktivan
Meni piše dostava danas između 17 i 20, ali za sada nema overseasa.

E screw it, ja sam na službenom putu, a nitko nemre unjesto mene preuzeti paket, tak da tel sutra ide dostava.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 20:38 (HAL).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Moj S10+ stigao jutros. Igram se cijeli dan s njim i poprilično sam zadovoljan. Senzor je ok, iako nije toliko brz kao kod Oneplusa, ali vidjet će se njegova djelotvornost u drugačijim uvjetima (voda, mrak, etc). Kamere su brutala, definitivno najbolje što sam imao priliku iskusiti na mobitelima dosad. Fluidan čak i kad sam baš ono pretjerao sa aplikacijama tako da ne bi trebalo štekati ni pod razno. Baterija trajala cijeli dan bez punjenja, a realno nisam ga gasio valjda ni na 10 minuta.

2 0 hvala 0
7 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Kao sto sam napisao prije, narucio sam S10 plus plavu verziju i danas me zovu iz SD da nema mobitela i da ocekuju pocetak isporuke 17/18 03. Ako sam zaiteresiran da mi mogu sutra poslati crnu verziju ili da cekam...Bio sam ljut kao sarko, otkazao im narudzbu..sto su stavili plavog u prodaju ako nemaju potvrdu da ga nece imati...mislim da cu kupiti sad nokiu 9..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

šta je najjače crni s10+ uopće nije crn, nego je tamno tamno plavi, moj s8+ crn ko ugljen, šta su takvi debili pa nisu htjeli čistu crnu stavit na s10

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 22:24 (CreaToR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Evo nazalost, puklo mi staklo na ekranu od s7 edge blue coral, i sad moram kupiti mob, istekao ugovor, nude mi za 90knx24 Samsung s9 ili 220x24 za s10, dal se isplati dat toliko vise love za s10? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
pejak84 kaže...
Evo nazalost, puklo mi staklo na ekranu od s7 edge blue coral, i sad moram kupiti mob, istekao ugovor, nude mi za 90knx24 Samsung s9 ili 220x24 za s10, dal se isplati dat toliko vise love za s10? Hvala

Krenuo čitati i već sam si mislio kud ti već staklo puklo na novom S10 :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 22:59 (ivicask).
13 godina
neaktivan
ivicask kaže...
pejak84 kaže...

Krenuo čitati i već sam si mislio kud ti već staklo puklo na novom S10 :D

I ja pomislio hahahhaha

13 godina
neaktivan
ivicask kaže...
R36 kaže...
ivicask kaže...
R36 kaže...

Da počinje me to brinuti, frendovi sa XDA koji ga imaju vele da zna štekati uspram Snapdragon varijante, i generalno da je sporiji, nadam se da će ispolirati to Samsung jel stvarno nije fer da plaćamo više nego Amerikanci a dobivamo lošiji procesor u identičnom telefonu, onak wtf...

Cim oni nisu uspjeli složit Exynos na 7nm znao sam da nešto ne štima...

A bude ekipa na kraju vidjela kolika je razlika između Snapdragon i Exynos-a.

10 godina
neaktivan
Izgleda da je opet scheduler sjeban jer SoT koji dobiva exynos ekipa na XDA je otprilike 10% bolja od prošlogodišnjeg exynosa...ili kako ga popularno nazivaju: trainwreck of an SoC

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice