Samsung Galaxy S10/S10+

poruka: 2.250
|
čitano: 635.620
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

hahaha tako sam i ja kupio s10+ i s10e, smao je s10+ isao meni a s10e zeni

svoj s10+ sam vratio, a zena je odusevljena sa s10e

citac je pun pogodak, bolje i brze registrira nego ovaj ispod ekrana, i vrlo brzo se naviknes na polozaj

svakako preporuka za s10e

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Kratki osvrt nakon 3 tjedna druzenja sa Galaxy S10

Dobro:

Velicina i ergonomija telefona po mjeri za moju ruku.
Kompletno je lijepo i kvalitetno dizajniran i napravljen.
Uz One UI skoro sve se moze obaviti jednom rukom, mada ga koristim sa dvije iz navike.
Kvalitetna i kompaktna izrada, sklizak je, mada mi to nije problem.

Ekran je ponovno najbolji dio uredaja, nema boljeg od Samsunga, tocka :).

Geste su dobro odradene, kao na OP6, sto je vrlo vrlo pozitivno

Rupa u ekranu mi ne smeta, niti mi predstavlja problem u radu, mada bih osobno bio puno zadovoljniji da je "teardrop" kao na A seriji, jer mi to estetski bolje izgleda.

Softver je skoro pa na razini Piksela, Oxygen OS-a i EMUI 9, brz, responzivan i fluidan, UI mi ne odgovara na niti jednome uredaju, pa uvijek koristim Nova Launcher.

Baterija prosjecna, zadovoljan, izdrzi koliko mi treba od 6 ujutro do 22h navecer, i nisam u strahu da ce mi ponestati soka tokom dana.

Fotke su na razini 9. serije, dakle tip top, ima par opcija koje su fora sa Live fokusom za igranje, zgodno.

Telefoto kamera je jako dobre kvalitete i vise je koristim nego sirokokutnu, koja mi u biti za moje potrebe ne treba nikada

Video je faking awesome, i kvaliteta, a pogotovo stabilizacija, odusevljen sam stabilizacijom, skoro kao GoPro kamere

Zvuk iz zvucnika je vrlo dobar, glasan i bez distorzija, isto tako i preko slusalica, vrlo dobro odradeno.

Faceunlock je stravicno dobar, brz i radi u vrlo mracnim prostorijama, skoro je tip top kao M20P

Lose:
Uzeo sam bijeli, ali nije bijeli skoro nikada, i to mi se ne svida, jer ima taj neki plavkasto/modri "glare", a htio sam bas bijeli, tako da sam narucio dbrand foliju za zadnju stranu.

Brzo punjenje, je presporo, s obzirom na konkurenciju i na moju naviku da mi je u 10-15 min napunjen mob dovoljno za cijeli dan, budim se taman 10-15 min prije polaska na posao, pa mi je prakticno bilo sa OP6 ili M20P njihovo brzo punjenje

Tipka za power on/off, je pomaknuta previsoko, znam da picajzlim ali me zivcira njezin polozaj

Citac otiska prsta u ekranu, iako je brz i lagan za koristenje, ne radi bez greske, tako da koristim faceunlock

Sve u svemu, blago sam razocaran, jer sam ocekivao vise za 10. obljetnicu

Da me netko pita da li da si ga uzme, a ima trenutno S9, N9 ili cak S8, i kada bih bio iskren, rekao bih da nema potrebe.

Medutim, s druge strane, one ljubitelja svejtlucavih pizdarija koje kostaju previse i ne trebaju mi, svakako bih ga preporucio, jer je odlican i nudi apsolutno sve sto postoji na mobitelima, bez ikakvih kompromisa.

Za detaljnije videnje S10, sa uzorcima fotografije i videa, mozete pogledati na youtube 

Moj PC  
4 0 hvala 4
10 godina
Re: Samsung Galaxy S10/S10+
Kakva simetrija u videu...mogao si monitor jos malo pomaknuti u stranu da dojam bude savrsen.😀👍
5 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
Kakva simetrija u videu...mogao si monitor jos malo pomaknuti u stranu da dojam bude savrsen.😀👍

slucajno se potrefi, kameru poravnavam po rubu stola pa tako ispadne 

16 godina
Mitohondri kaže...

Dobro:

Uz One UI skoro sve se moze obaviti jednom rukom, mada ga koristim sa dvije iz navike.

Rupa u ekranu mi ne smeta, niti mi predstavlja problem u radu, mada bih osobno bio puno zadovoljniji da je "teardrop" kao na A seriji, jer mi to estetski bolje izgleda.

Softver je skoro pa na razini Piksela, Oxygen OS-a i EMUI 9, brz, responzivan i fluidan, UI mi ne odgovara na niti jednome uredaju, pa uvijek koristim Nova Launcher.

Baterija prosjecna, zadovoljan, izdrzi koliko mi treba od 6 ujutro do 22h navecer, i nisam u strahu da ce mi ponestati soka tokom dana.

Fotke su na razini 9. serije, dakle tip top, ima par opcija koje su fora sa Live fokusom za igranje, zgodno.

Telefoto kamera je jako dobre kvalitete i vise je koristim nego sirokokutnu, koja mi u biti za moje potrebe ne treba nikada

Video je faking awesome, i kvaliteta, a pogotovo stabilizacija, odusevljen sam stabilizacijom, skoro kao GoPro kamere

Zvuk iz zvucnika je vrlo dobar, glasan i bez distorzija, isto tako i preko slusalica, vrlo dobro odradeno.

Faceunlock je stravicno dobar, brz i radi u vrlo mracnim prostorijama, skoro je tip top kao M20P

Lose:
Uzeo sam bijeli, ali nije bijeli skoro nikada, i to mi se ne svida, jer ima taj neki plavkasto/modri "glare", a htio sam bas bijeli, tako da sam narucio dbrand foliju za zadnju stranu.

Brzo punjenje, je presporo, s obzirom na konkurenciju i na moju naviku da mi je u 10-15 min napunjen mob dovoljno za cijeli dan, budim se taman 10-15 min prije polaska na posao, pa mi je prakticno bilo sa OP6 ili M20P njihovo brzo punjenje

Tipka za power on/off, je pomaknuta previsoko, znam da picajzlim ali me zivcira njezin polozaj

Citac otiska prsta u ekranu, iako je brz i lagan za koristenje, ne radi bez greske, tako da koristim faceunlock

Da me netko pita da li da si ga uzme, a ima trenutno S9, N9 ili cak S8, i kada bih bio iskren, rekao bih da nema potrebe.

Medutim, s druge strane, one ljubitelja svejtlucavih pizdarija koje kostaju previse i ne trebaju mi, svakako bih ga preporucio, jer je odlican i nudi apsolutno sve sto postoji na mobitelima, bez ikakvih kompromisa.

Za detaljnije videnje S10, sa uzorcima fotografije i videa, mozete pogledati na youtube 

Baš gledam ovaj video na YT, jel to do YT servisa ili.. Al OIS na S10 ne izgleda dobro, gledal sam u 1440 rezi i 1080p, sry, to je kod trčanja, ne znam, nekak mi se čini da XZ3  bolje posao obavlja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2019 11:43 (zvonac).
5 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Baš gledam ovaj video na YT, jel to do YT servisa ili.. Al OIS na S10 ne izgleda dobro, gledal sam u 1440 rezi i 1080p, sry, to je kod trčanja, ne znam, nekak mi se čini da XZ3  bolje posao obavlja.

stabilizacija stvarno perfektna, ja sam ga bas ekstremno tresao, trcao sam i drzao ga u jednoj ruci, tako da racunaj da je telefon skakao stvarno jako

6 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Ona fora sa super stabilizacijom radi samo kod 1080p. Ovo na YT videu ne izgleda niti malo dobro.

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
john142 kaže...

Ona fora sa super stabilizacijom radi samo kod 1080p. Ovo na YT videu ne izgleda niti malo dobro.

ako mislis na "super steady" opciju, da to radi samo na 1080p

medutim dosta degradira kvalitetu videa, u odnosu na 4k video sa stabilizacijom 

supers stedy je odlican za recimo voznju bicikla, motora i takvo nekakvo divljanje po prirodi 

6 godina
neaktivan
Mitohondri kaže...

Dobro:

Lose:

hvala kolega, odlicna recenzija

pohvale sto citac otiska koristis kako treba, nagledao sam se recenzija gdje ga stiscu i drze par sekundi kao da je opticki citac 

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Pitanje za vas koji imate S10+.

Kaže mi frend koji je fan Samsunga da mu je prednja kamera u nočnim uvjetima jako loša. Tipa klub, ono neko umjetno svjetlo i selfi je 0 bodova.

On je imao svaku S liniju od S3-S10 i samo Samsung koristi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2019 11:23 (R36).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prednja kamera je dosta loša, imate i review Linusa od jučer di ju je lik posrao.

Iskreno se nadam da je nešto do softvera, jer su mi na N9 slike bile dosta bolje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prednja kamera je dosta loša, imate i review Linusa od jučer di ju je lik posrao.

Iskreno se nadam da je nešto do softvera, jer su mi na N9 slike bile dosta bolje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HAL kaže...

To kaže i moj frend i nada se da je do software-a.

13 godina
R36 kaže...
HAL kaže...

To kaže i moj frend i nada se da je do software-a.

Prednja kamera je koma da.

Evo koristim telefon dva dana, po 7+ SOT, nemam problema sa baterijom ide samo na bolje, ali morao sam izbrisati ili isključiti jedno 20 predinstaliranih aplikacija od samsunga, i neke kao dialer zamjeniti, original dialer je katastrofa, isto tako neke prisliti u hibernaciju čim izađem jel nema smisla da se vrte u pozadini.

Telefon ima milion opcija i treba ga znat potwekati za najbolje rezultate, definitivno nije "noob" friendly.

Jedino što me živcira stalno mi se u đepu pali uvećana verzija sata, ono kad kliknete na sat na lockscreenu, i to se jedino može maknuiti sa malom back tipkom pri dnu, to me totalno stalno zbunjuje kod otključavanja, isto tako direktno otključvanja sa ugašenim ekranom otiskom prsta ne radi dok prvo ne upalim ekran i maknem taj sat sa back tipkom.Jel se to kome dešava?

14 godina
ivicask kaže...

Jedino što me živcira stalno mi se u đepu pali uvećana verzija sata, ono kad kliknete na sat na lockscreenu, i to se jedino može maknuiti sa malom back tipkom pri dnu, to me totalno stalno zbunjuje kod otključavanja, isto tako direktno otključvanja sa ugašenim ekranom otiskom prsta ne radi dok prvo ne upalim ekran i maknem taj sat sa back tipkom.Jel se to kome dešava?

nisam imao taj problem...radi sve ok i sa ugasenim ekranom. mozda koja od opcija ?

13 godina
Igor666 kaže...
ivicask kaže...

nisam imao taj problem...radi sve ok i sa ugasenim ekranom. mozda koja od opcija ?

Ovo tu me dočeka, to se otvara ako tapnes na sat na zaključanom ekranu, i nemožeš ga swipe maknuti nego moraš back taj mali stisnuti, niti možeš otključati telefona sa otiskom dok to ne makneš prvo bio ekran upaljen ili ne..

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2019 12:19 (ivicask).
14 godina
ivicask kaže...
Igor666 kaže...
ivicask kaže...

Ovo tu me dočeka, to se otvara ako tapnes na sat na zaključanom ekranu, i nemožeš ga swipe maknuti nego moraš back taj mali stisnuti, niti možeš otključati telefona sa otiskom dok to ne makneš prvo bio ekran upaljen ili ne..

taj ekran sam vidio samo jednom, a ni sam ne znam kako sam do njega dosao

koliko čitam postoji bug sa prepoznavnajem mobitela u džepu/mračnom prostoru...pa ti se vjerojatno ukljuci u džepu. vidim da su neke zapadne zemlje dobile novi update, pa treba vidjeti da li to što rješava.

16 godina
neaktivan
Navodno stiže super night mode i brže punjenje - 25w.

1 0 hvala 0
13 godina
HAL kaže...
Navodno stiže brže punjenje - 25w.

Da, ujedno i jedina stvar koja bi se trebala poboljsati. Cudi me da to nisu uveli barem na s9, ako vec ranije nisu mogli.

16 godina
neaktivan
Imam osjećaj da se boje baterija i svega vezano uz nilji ko vrag tamjana nakon fijaska sa Note 7.
6 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

battery test 

sad mi malo zao sto nisam uzeo s10+, ali sta je tu je 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
HAL kaže...
Imam osjećaj da se boje baterija i svega vezano uz nilji ko vrag tamjana nakon fijaska sa Note 7.

a da zapravo, note 7 fijasko... al vrijeme je vec da se krene dalje, valjda su nesto i naucili iz toga

16 godina
neaktivan
Stigao mail za slušalice, dostava od 15.04 do kraja mjeseca.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
HAL kaže...
Stigao mail za slušalice, dostava od 15.04 do kraja mjeseca.

I meni isto stigao mail.

8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

I meni 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

I meni 

0 0 hvala 1
14 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

ivicask eto sad kad je toplije i kad se vise znojim i meni se u dzepu mob stalno otkljucava i dođe mi onaj ekran.. a imam ukljucenu onu opciju da se ne otkljucava kad je u mraku.. valjda ce rijesiti to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Najveća mana Androida uvijek će biti stand by, iOS tu jednostavno bolje kontrolira pozadinske procese, nije mi jasno kako Android nikako da to riješi.

0 1 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

I meni 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Svaka preporuka za S10e.

Imam ga već tri tjedna, i nemam nikakvog prigovora.

Otisak prsta je jako brz, uopce ne treba drzat prst, samo je potrebno dotaknuti.

Sto se tice baterije, ona moze izdurati komodno 2 dana, al ovisi o vasim potrebama i navikama.

Bio sam se mislio između s10 i s10e, ali ipak je ovaj s10e bio barem po meni bolji izbor.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice