Pozdravljam Saleta, iskreno nisam dugo eksperimentirao ali pratim forum naravno, te nisam do sada primjetio da imamo s ovih područja developera
i to čini mi se "popularnog roma ". Obzirom da su sva ova sranja s nadogradnjom dali NET rom njegov riješava problem ovih Samsungovih "sranja" što su napravili.Imam isti problem kao i ovdje par navedenih s ekranom i pozivima, dok mi WiFi i alarm rade uredno kao i sve ostalo. A da nema tih problema ostalo je sve prekrasno i brzo i bez rijeći.Tu je naravno BATERIJA izdrži 6-7 h. s pazi kako i šta radiš uglavnom je na punjaču stalno..
..
Ako želim NET rom dali treba full wipe ili šta da napravim da se ne desi slično ako uopće odlučim na njega...
Ili je preporuka da se vratim na 4.1.2. .... znam sve za imei i signal ali me to ne smeta već ću ga riješiti jer ovo sada na 4.3. "ubija me"..
Hvala ! i Sale tvoje objašnjnje ovog problema bi vjerovatno puno nama na ovom forumu značila ako možeš pomoći !
Prvo pa ispravka :) NEAT
Drugo, resava probleme 100% u kombinaciji sa nekim od custom kernela ili mojim kineskim kao sto bender_007 rece. E sad, barem za mene, i dalje je 4.1.2 bolji sto se tice baterije za oko 10% pa ako ti to odgovara mozes probati
Trece, ako pak odlucis da probas, prvo root, pa efs backup, pa nandroid backup i onda je moja preporuka full wipe a i ne mora :)
Pozdrav

Luc