Kako popraviti slušalice?

poruka: 18
|
čitano: 10.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam ove slušalice i one su mi pukle, tj. za sada napukle iznad zvučnika, i neznam kako da ih popravim, tj kako da napravim da mi nepuknu.

Mislio sam stavu tu 2 pločice sa jedne i druge strane i onda probušiti 4 rupice(2 sa gornje strane i 2 sa doljne), i to zašarafiti šatafom i maticom.

Ali se bojim da bi mi tako moglo pukniti pa sam mislio vas pitati dali netko zan bolje!

Slušalice sam platio 150kn i do sada su mi dobro služile i nebi htio kupovati nove, svaka pomoč je dobro došla.Smijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 20:04 (ivan262).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Aha po tvom opisu zaključujem da su pukle, skoro.

Pa zaljepi ih ljepilom ili obljepi izolirkom

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
RE: Kako popraviti slušalice?
ivan262 kaže...

Imam ove slušalice i one su mi pukle, tj. za sada napukle iznad zvučnika, i neznam kako da ih popravim, tj kako da napravim da mi nepuknu.

Mislio sam stavu tu 2 pločice sa jedne i druge strane i onda probušiti 4 rupice(2 sa gornje strane i 2 sa doljne), i to zašarafiti šatafom i maticom.

Ali se bojim da bi mi tako moglo pukniti pa sam mislio vas pitati dali netko zan bolje!

Slušalice sam platio 150kn i do sada su mi dobro služile i nebi htio kupovati nove, svaka pomoč je dobro došla.Smijeh

uzmi lemilicu malo stopi i stisni tribalo bi valjat...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

Aha po tvom opisu zaključujem da su pukle, skoro.

Pa zaljepi ih ljepilom ili obljepi izolirkom

To sam ispočetka i napravio dok je bila samo malo pobijelio taj dio, a to je bilo prije par dana  a danas mi više uopče nedrži na glavi ta desna strana pa sam zato mislio nešto sklepat, jer če ovako samo pukniti i neču moči ništaPlač

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan
Makić kaže...
ivan262 kaže...

uzmi lemilicu malo stopi i stisni tribalo bi valjat...

Iako mi je je to prvo pali napamet nisam siguran da če takav spoj biti dosta jak, ali otiču do frenda po lemilicu pa pokušati da vidim dali če biti nešto od toga.

Dali bi moglo ge to sljepit super ljepkomIzlanuo seNeodlučan

17 godina

Koristi dok se može, sklepaj nešto. I onda fino u smeće i kupi prave sluške (Creative Fatal1ty, Sehnheisser, SpeedLink Medusa, ...).

Headset od 150 Kn nije vrijedan muke.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lemilicom ces jos vise zeznut stvar i dokrajcices ih, probaj nekim kopcama ili plocicama sastavit to je pomeni jedini nacin

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Koristi dok se može, sklepaj nešto. I onda fino u smeće i kupi prave sluške (Creative Fatal1ty, Sehnheisser, SpeedLink Medusa, ...).

TO što kažeš je istina ali ih imam tek 5mj, što mi je nekako kratko, i za tih 150kn moram šljakati cijeli dan pa kolko mogu neka terajuBelji se

17 godina
ivan262 kaže...
191x7 kaže...

TO što kažeš je istina ali ih imam tek 5mj, što mi je nekako kratko, i za tih 150kn moram šljakati cijeli dan pa kolko mogu neka terajuBelji se

Pa reklamiraj (ako nisi slomio); ako je 5 mjeseci imaš još 7 mjeseci jamstva.

16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
ivan262 kaže...
191x7 kaže...

Pa reklamiraj (ako nisi slomio); ako je 5 mjeseci imaš još 7 mjeseci jamstva.

Stvar je u tome što su HG-šrot u Iloku zatvorili, pa moram iči u Vinkovce a onda sam u gubitku jer mi ti smradovi neče prizanti garanciju pošto je napuklo, a i več sam ranije popravljao zvučnik pošto nije htio raditi a sada radi normalno.

Nažalost ništa od reklamacije, da je u Iloku možda bi nekako dogovorio ali ovako ništaPlač.

17 godina

Ništa onda, u Kaufland po WinTech WH-2688.

Jeftin i dobar headset, imam pa znam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

posudi od nekogili kupi,to nije skuplje od 30kn glue gun,zalijepit će bez problema..

Tko rano rani,dvije lopte ragbi..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Glavonja94 kaže...

posudi od nekogili kupi,to nije skuplje od 30kn glue gun,zalijepit će bez problema..

"glue gun" što je toSramim se

16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
Glavonja94 kaže...

"glue gun" što je toSramim se

Valjda ovo

17 godina

Ma to vruce ljepilo ne drzi bas nekak, pogotovo za slusalice... Pljuni 25kn i kupi si dvokomponentno epoksidno ljepilo i s tim zalijepi. Ja sam svoje uzel u Merkuru i odlicno je, suho na dodir nakon 1h, tvrdo ko beton nakon 24h. Evo SLIKICA. Stisnes malo na papir, izmijesas, namazes i ostavis 24h. Lijepi apsolutno sve, ostala ljepila tipa SuperBond su nis prema tome  Namigiva

http://rapidshare.com/users/VBPRUR -||- http://rapidshare.com/users/78HOGM -||- http://rapidshare.com/users/BCOPZL
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Sad neznam koja je marka tih slusalica ako su bile skupe najbolje ti je da u nekom shopu kupis neke no name jeftine slusalice ali da su identicne tim tvojim po obliku i samo ubacis taj dio.

Ja sam jednom tako imao mikrofon bio napuko pa sam tako uradio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ch33ta kaže...

Ma to vruce ljepilo ne drzi bas nekak, pogotovo za slusalice... Pljuni 25kn i kupi si dvokomponentno epoksidno ljepilo i s tim zalijepi. Ja sam svoje uzel u Merkuru i odlicno je, suho na dodir nakon 1h, tvrdo ko beton nakon 24h. Evo SLIKICA. Stisnes malo na papir, izmijesas, namazes i ostavis 24h. Lijepi apsolutno sve, ostala ljepila tipa SuperBond su nis prema tome  Namigiva

Pokušao sam nači dvokomponentno epoksidno ljepilo, ali nisam našao pa sam kupio obično super ljepilo i za sada(2. dan) dobro drži, pa valjda če držati.Izlanuo se

17 godina
protjeran

ako je plastika dost debela. probušiš oba dijela i umetneš neki tanki ekser i sve to zaljepiš

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice