Comp za auto

poruka: 34
|
čitano: 10.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Comp za auto
je CRX-ica je. Izgleda super sve dok se zadnji sic ne spusti pa se vidi šuma kablova
16 godina
neaktivan
RE: Comp za auto
Izum kaže...

Evo kako sam ja rješio PC u autu. Baza je stara Pentium lll 566 sa 256 rama i Ati grafičkom 32mb sa Tv out. Napajanje je ostalo 220v 200w koje je spojeno na dc-ac pretvarač snage 300w i ne trza ni prilikom verglanja. Ekran je sony namjenjen ugrađivanju u auto, boje su odlične, ali rezolucija bi mogla biti bolja. tipkovicu na izvlačenje koja se vidi ispod radija sam izradio sam, a miša sam preuredio tako da mu kuglica gleda gore. napravio sam još i IC prijemnik za auto radio sinkroniziran s winampom, i funkcionira preko daljinskog od radija. 

E sry na pitanje ali koliko to to otprilike koštalo da vidim jel bi si ja to išo ugradit.

Hvala

BTW.odlično izgleda

14 godina
neaktivan
Comp za auto

pretvarač 12/220 oko 400kn i ekran 800 kn. To mi je bio cijeli trošak jer sam u kući imao nekoliko starih PC-eva, i imao sam puno volje sve što mi je trebalo izraditi sam

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Comp za auto

Gle, Googlašovo i nađeš nešto što odgovara tvojim potrebama te onda prilagodiš - ima stvarno jako prilično brutalnih primjera samogradnje, ali to iziskuje i dosta vremena / novaca.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice