Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 358.104
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

trebam pomoć, tek kupljeni x10 mini pro, updatean na za zadnje verzije, dođem na android market u želji da skinem skype a on napiše da nije podržan za moj telefon??? što mi je napraviti? iskustva, ideje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
zeko.ma77 kaže...

trebam pomoć, tek kupljeni x10 mini pro, updatean na za zadnje verzije, dođem na android market u želji da skinem skype a on napiše da nije podržan za moj telefon??? što mi je napraviti? iskustva, ideje?

bilo tko?

16 godina

Pa skini ga negdje drugdje

13 godina
neaktivan

Pa gdje? Sa skype stranica isto neće??? Uglavnom na googleu dobivam rezultat koji me baca na Skype stranicu.

16 godina
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

ne mogu upaliti tel kada pokusam ga upaliti samo zavibrira   nikako da se upali zna li neko nacin kako da resim problem i kada ga povezem na racunar ne prepoznaje ga posto je ugasen a sumnjam da mu pao sistem kako mogu da ga podignem jer racunar ga nikako ne prepoznaje... ko zna kako da pokusam nek se javi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 16:48 (lazar18).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj sa SEUSom

13 godina
neaktivan

kako se to radi

16 godina

Pokreni SEUS i prati upute, nije komplicirano.

13 godina
neaktivan

kako ga povezati na racaunar tel je ugasen

13 godina
neaktivan
ne mogu upaliti tel kada pokusam ga upaliti samo zavibrira nikako da se upali zna li neko nacin kako da resim problem i kada ga povezem na racunar ne prepoznaje ga posto je ugasen a sumnjam da mu pao sistem kako mogu da ga podignem jer racunar ga nikako ne prepoznaje... ko zna kako da pokusam nek se javi.
16 godina

Pa rekao sam ti kako da napraviš, u čemu je prolem?

13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

tel je ugasen ne moze se povezati sa Sony Ericsson PC Companion 2.0

16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Daj ne trollaj i čitaj što ti čovjek piše.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

stvarno ne razumem tel je ugasen kako ga povezati

16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Ako ti svijetli crvena lampica i neda se mobitel pokrenuti, stavi ga na punjač nekih pola sata i onda ga probaj upaliti.

Ako ti niti to ne pomogne, onda ga odnesi na servis jer očito nešto ne radi kako spada.

Ako si radio flashiranje i stavljao neki custom rom, onda ga flashaj natrag pomoću SEUS-a, instaliraš ga i pratiš uputstva.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Jel vas mobitel nekad zafrkava da nazove pogrešan broj, tj. kontakt. Ali da bar nazove kontakt ispred ili iza, vec random iz evidencije poziva, cak i kontakt s kojim sa prije 2 dana kontaktiral....

Meni se to desi skoro jednom tjedno, puno ga koristim za telefoniranje, i užasno me iritira kad nazovem, i onda cujem da mi se netko javi koga nisam trebao ili zvao, te mu se onda moram još i ispricavat....

Darth Vader
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 1:25 (malo zaigrano dijete).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

Jel vas mobitel nekad zafrkava da nazove pogrešan broj, tj. kontakt. Ali da bar nazove kontakt ispred ili iza, vec random iz evidencije poziva, cak i kontakt s kojim sa prije 2 dana kontaktiral....

Meni se to desi skoro jednom tjedno, puno ga koristim za telefoniranje, i užasno me iritira kad nazovem, i onda cujem da mi se netko javi koga nisam trebao ili zvao, te mu se onda moram još i ispricavat....

Hehe..Ne,ali mi se desilo neki dan da mi se cijeli imenik sam obrisao (svi kontakti,sve..) Bog samo zna kako i zbog cega se to dogodilo..!

14 godina
neaktivan
lazar18 kaže...

Nisi napisao kako si rješio problem. Meni se to dešava dok je baterija skroz prazna, te se mobitel ugasio. Rješenje, ponovo ga napuniš, i to je to.

13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

da li bi mi netko mogao reci kako da poboljsam jacinu audia na xperia x10,dakle da mi se glasnije cuje glazba ako je moguce...ako netko nesto zna ili nek link da mi izbaci...hvalaaa pusssa!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [Recenzija] DinoLand: Sony Ericsson XPERIA X10
DinoLand kaže...
Običan poluproizvod. Nema flash za kameru. Kamera snima slike ispodprosječne kvalitete (SE K800i pravi vrhunske slike u usporedbi sa ovim smećem od telefona). Konfuzno korištenje imenika, SMS-a i MMS. Nakon nadogradnje na Android 2.1 nema većih pomaka, osim što je proradio bluetooth kako treba.
Da bi se aparat moglo uopće imalo koristiti sa neta treba poskidati hrpu aplikacija koje zamjenjuju postojeće aplikacije koje su došle sa uređajem (player za glazbu, preglednik aplikacija itd.) Da bi postavili svoj zvuk poruke, alarma morate biti mali genije, tj. prerondati pola Weba da bi otkrili kako se to radi. Uređivanje kontakata je jednostavno prestrašno. Pošalješ kontakt sa SE K800i, a X10i ga ne prepoznaje. Ima tu još stvari, ali ako nekoga zanima više javite se na mail marioja@vip.hr

ej, ako ne mozes sam shvatiti kako se podesava zvuk zvona ili neznas ukljuciti flash onda se nemoj javljati....i nemoj takav mobitel nazivati ''smećem'' a k800 puno boljim od ovog

slanje konakata nemoze biti samo tako ako ti saljes sa mobitela koji je napravljen prije nego se netko sjetio da napravi android na neki najnoviji android na tom mobitelu...

player za glazbu je super, stovise bolji nemoze biti....sve je na jednom mjestu...ti vjerojatno ni nemas taj telefon jer da ga imas nebi tako govorio o njemu...a sto se tice brzine trebas samo neki task killer is stvar je rjesena...

2 DinoLand je u pravu
2 Ja sam u pravu
13 godina
neaktivan

probaj nabaviti glasnije audio zapise...mozes ih i pojacati preko nekih programa...ja sam osobno pojacao jedan tako da je preglasan i za zvucnike na kompu....

16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10
the_laser kaže: 
i think you will be able to unlock x10 "very easy" with 0$ in next 1-2 days.

maybe faster.

I još:

preliminary research results ( i could be wrong, of course )

looks like it is some bug in qualcomm mcu bootrom (?)

"standard" root exploit for x10 -> "custom" encrypted application, which uploads changed semcboot and doing some work with secunits.

pros:
once research will be completed, x10i phone can be flashing with ANY custom firmware without ANY restrictions.

cons:
because simlock signature signed now with different key, such phones will not have warranty.

also, looks like s1 security still not broken and we can't reuse that method to other s1 phones ( however, if it is really bug in qualcomm bootrom and it can be used in other chipsets, thats EPIC fail for every phone manufacturer, who using such chipsets. )

ps.
once research will be completed, "freeX10" executable will be accessible for anybody with usb cable.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
E je ko isprobao kupiti aplikacije preko marketa??
16 godina

Je, radi bez problema

13 godina
neaktivan
Sta si kupio??
13 godina
neaktivan

e ljudi, kakva su vaša mišljenja o nadogradnji na gingerbread? čitam po netu kako neki korisnici neće dobili gingerbread nadogradnju, po svemu sudeći oni koji su dobili nadogradnju međuverzije eclaira na 2.1.B.0.1, također piše da će nadogradnja prvo stići na unbranded handsets(valjda x10-tke koje nisu prilagođene od strane operatera poput at&t).... mene zanima hoće li nadogradnja biti dostupna u hrvatskoj, trebala bi stići za 15-20 dana... ako netko ima više saznanja molim da odgovori...

13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

ima netko da je kupio x10 mini pro u tele2 i da su mu y i z zamijenjeni na qwerty tipkovnici

0 0 hvala 0
13 godina
the_secret_me kaže...

e ljudi, kakva su vaša mišljenja o nadogradnji na gingerbread? čitam po netu kako neki korisnici neće dobili gingerbread nadogradnju, po svemu sudeći oni koji su dobili nadogradnju međuverzije eclaira na 2.1.B.0.1, također piše da će nadogradnja prvo stići na unbranded handsets(valjda x10-tke koje nisu prilagođene od strane operatera poput at&t).... mene zanima hoće li nadogradnja biti dostupna u hrvatskoj, trebala bi stići za 15-20 dana... ako netko ima više saznanja molim da odgovori...

ne mogu ti sasvim točno odgovoriti, ali ja osobno imam Arc i prva dva updatea softvera su stigla brže u Hrvatsku nego u neke druge, veće ( i važnije ) zemlje, stoga ja mislim da će x10 korisnici proći just fine

Uostalom, kolko sam skužio, ekipa sa XDA-Devs foruma je uspješno bypassala bootloader, tako da će se moći instalirati bilo kakav custom ROM na X10, uključujući i novi official 2.3 za slučaj da Hrvate ili bilo koju drugu regiju zakine za normalan update ( čak i bez bypassanja ako se baseband podudara na classic official 2.1 i 2.3 romovima ).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice