Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 364.282
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
14 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
ma kamera je dosta dobra samo kaj je ograničena glupim softwerom......btw ima ko od vas nekakav custom rom na svojim xperiama.....?
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Slike slikane sa x10. Ima i na xda tweekana kamera koja jako brzo može slikati i radi odlične slike pa koga zanima nek potraži.

ajd kad si ti več upučen u to sve, daj nam link od te kamere....  da ne provedem dane kopajuči i ništ ne nađem

Darth Vader
16 godina

A nemam ga sad u sebe, morao bi i ja kopati. Ak nađem, stavit ću.

14 godina
protjeran
the_secret_me kaže...
ma kamera je dosta dobra samo kaj je ograničena glupim softwerom......btw ima ko od vas nekakav custom rom na svojim xperiama.....?

trenutno CM 6.1.3, a isprobao ih bar 5-6.

14 godina
neaktivan
si isprobao cm 7 jel sve dobro radi..?
14 godina
protjeran
the_secret_me kaže...
si isprobao cm 7 jel sve dobro radi..?

nisam, video mi je jedna od bitnijih stvari a jos ga nisu optimizirali na gingeru.

14 godina
neaktivan
a na ovom cm 6 sve radi kako bi trebalo...???
14 godina
protjeran
the_secret_me kaže...
a na ovom cm 6 sve radi kako bi trebalo...???

da. ne mogu ti reci za igre jer nemam ni jednu na mobu ali ovo sto koristim sve dobro radi. ponekad video snimanje malo zapinje. mobitel je neusporedivo brzi i fluidniji od stock ROM-a. evo ti SS od Quadranta :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 23:33 (zbuzz).
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

ok..kum mi se malo zeznuo pa sam dobio x10 mini...uglavnom, dajte mi preporucite neke igre i aplikacije besplatne naravno za moj mob jer ja i android ko krava i balet

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
FiCoO kaže...

ok..kum mi se malo zeznuo pa sam dobio x10 mini...uglavnom, dajte mi preporucite neke igre i aplikacije besplatne naravno za moj mob jer ja i android ko krava i balet

Imas temu "Android borbeni komplet" pa tamo vidi sta te zanima i sta ti treba.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

koji je najbolji ROM do sad?

da sve radi.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA X10

ovaj :)

7 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
eeeeeeee...... imam problem sa instaliravanjem custom zipa sa sd-a koristeći x recovery... poooomooooćć
14 godina
neaktivan
skinuo sam nekakav cyanogenmod i sad kad ga hoću instalirat xrecovery ne pronalazi ništa kamo god ga stavim..... na netu piše da trebam stavit u root folder na sd al nemam taj folder iako mi je mobitel rootan..
14 godina
protjeran
the_secret_me kaže...
skinuo sam nekakav cyanogenmod i sad kad ga hoću instalirat xrecovery ne pronalazi ništa kamo god ga stavim..... na netu piše da trebam stavit u root folder na sd al nemam taj folder iako mi je mobitel rootan..

root folder ti ne postoji kao folder. root folderom ti se smatra prvi folder na SD. tj ono sto se nalazi direktno na SD a ne u nekom folderu. kao sto ti je c: root folder hard diska. znaci snimis bez ikakvog foldera.

i upozorenje: file na SD treba biti u .zip formatu a ne da ga ekstraktiras na SD

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 1:21 (zbuzz).
14 godina
neaktivan
hvala... budem sad isprobal... :DDD
14 godina
neaktivan

ne radi ni to... :((( a neznam u čemu je problem... akmo god idem xrecovery ne pronalazi ništa, isprobao sam sve moguće kombinacije............ a baš treba pisat xxx.zip ?? meni piše x10i(v02)_54_baseband ....

14 godina
neaktivan

oke... sad sam skužil u čemu je greška.... to je rar a ne zip zato ga nije našlo.. :PPP

14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

ako stavim neki custom rom da li će jezik ostati hrvatski?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dustY kaže...

ako stavim neki custom rom da li će jezik ostati hrvatski?

Nece, ali kasnije bez problema izaberes hrvatski.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Imam jedan problem. 

Kada zovem nekoga, on se može javiti i sve je normalno, ali ja ništa ne čujem. Ne čujem niti da "okreće broj".

U čemu je problem? Nisam ga rootao ni ništa dirao.

EDIT:

Dajte pomozite ako znate, kada sam ugasio mob, pojavio se znak "Nema SIM kartice.". Probao sam drugu SIM karticu, ni ona ne radi, na ostalim mobitelima radi.

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 16:40 (gta_4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

Imam jedan problem. 

Kada zovem nekoga, on se može javiti i sve je normalno, ali ja ništa ne čujem. Ne čujem niti da "okreće broj".

U čemu je problem? Nisam ga rootao ni ništa dirao.

EDIT:

Dajte pomozite ako znate, kada sam ugasio mob, pojavio se znak "Nema SIM kartice.". Probao sam drugu SIM karticu, ni ona ne radi, na ostalim mobitelima radi.

Nosi mob.na servis,ako imas garanciju jos bolje...

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

pozdrav ljudi, novi sam ovdje i zanima me nekoliko stvari, planiram si kupit xperiu x10 preko e baya u americi, ali je zaključana u ATiT mreži, pa me zanima mogu li je otključat na naše t-mobile i vip mreže da sve normalno radi, koilko to košta i gdje to mogu obaviti (iz Kutine sam)

i još jedna stvar, pošto je mob iz amerike, jel se može staviti hrvtaski meni i sve slične stvari da mobitel izgleda ko da je kupljen u hrvatskoj? 

unaprijed hvala, stvarno mi treba odgovor! :/ =)

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da ti taj neće radit u hrvatskoj.

16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Ljudi izašao je novi update za x10. Nova verzija firmwarea je 2.1.B.0.1 Novosti koje donosi možete naći na GSM areni.

I ne, to nije 2.3 update, njega ćemo morati još malo pričekati.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
dejo6 kaže...

Ljudi izašao je novi update za x10. Nova verzija firmwarea je 2.1.B.0.1 Novosti koje donosi možete naći na GSM areni.

I ne, to nije 2.3 update, njega ćemo morati još malo pričekati.

Super ali jos nije dostupno kod nas. (barem meni ne nalazi novu verziju)

- Psiho246
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

moze li se sony ericsson xperia x10 dekodirati?pitan jer je na t-com mrezi a meni treba tele 2 mreza i ako moze dali ce se moci upgrade napraviti na android 2.3 za koji san cuja da izlazi krajen godine?

tiho1991

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Pozdrav, zanima me koji je mod najbolji i najstabilniji da radi na x10, trenutno mi je neki 2.1-updte1(valjda je to koji je :D)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Custom ROM ili...?

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10