- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slike slikane sa x10. Ima i na xda tweekana kamera koja jako brzo može slikati i radi odlične slike pa koga zanima nek potraži.
ajd kad si ti več upučen u to sve, daj nam link od te kamere.... da ne provedem dane kopajuči i ništ ne nađem
A nemam ga sad u sebe, morao bi i ja kopati. Ak nađem, stavit ću.
trenutno CM 6.1.3, a isprobao ih bar 5-6.
nisam, video mi je jedna od bitnijih stvari a jos ga nisu optimizirali na gingeru.
da. ne mogu ti reci za igre jer nemam ni jednu na mobu ali ovo sto koristim sve dobro radi. ponekad video snimanje malo zapinje. mobitel je neusporedivo brzi i fluidniji od stock ROM-a. evo ti SS od Quadranta :)
ok..kum mi se malo zeznuo pa sam dobio x10 mini...uglavnom, dajte mi preporucite neke igre i aplikacije besplatne naravno za moj mob jer ja i android ko krava i balet
ok..kum mi se malo zeznuo pa sam dobio x10 mini...uglavnom, dajte mi preporucite neke igre i aplikacije besplatne naravno za moj mob jer ja i android ko krava i balet
Imas temu "Android borbeni komplet" pa tamo vidi sta te zanima i sta ti treba.
koji je najbolji ROM do sad?
da sve radi.
root folder ti ne postoji kao folder. root folderom ti se smatra prvi folder na SD. tj ono sto se nalazi direktno na SD a ne u nekom folderu. kao sto ti je c: root folder hard diska. znaci snimis bez ikakvog foldera.
i upozorenje: file na SD treba biti u .zip formatu a ne da ga ekstraktiras na SD
ne radi ni to... :((( a neznam u čemu je problem... akmo god idem xrecovery ne pronalazi ništa, isprobao sam sve moguće kombinacije............ a baš treba pisat xxx.zip ?? meni piše x10i(v02)_54_baseband ....
oke... sad sam skužil u čemu je greška.... to je rar a ne zip zato ga nije našlo.. :PPP
ako stavim neki custom rom da li će jezik ostati hrvatski?
ako stavim neki custom rom da li će jezik ostati hrvatski?
Nece, ali kasnije bez problema izaberes hrvatski.
Imam jedan problem.
Kada zovem nekoga, on se može javiti i sve je normalno, ali ja ništa ne čujem. Ne čujem niti da "okreće broj".
U čemu je problem? Nisam ga rootao ni ništa dirao.
EDIT:
Dajte pomozite ako znate, kada sam ugasio mob, pojavio se znak "Nema SIM kartice.". Probao sam drugu SIM karticu, ni ona ne radi, na ostalim mobitelima radi.
Imam jedan problem.
Kada zovem nekoga, on se može javiti i sve je normalno, ali ja ništa ne čujem. Ne čujem niti da "okreće broj".
U čemu je problem? Nisam ga rootao ni ništa dirao.
EDIT:
Dajte pomozite ako znate, kada sam ugasio mob, pojavio se znak "Nema SIM kartice.". Probao sam drugu SIM karticu, ni ona ne radi, na ostalim mobitelima radi.
Nosi mob.na servis,ako imas garanciju jos bolje...
pozdrav ljudi, novi sam ovdje i zanima me nekoliko stvari, planiram si kupit xperiu x10 preko e baya u americi, ali je zaključana u ATiT mreži, pa me zanima mogu li je otključat na naše t-mobile i vip mreže da sve normalno radi, koilko to košta i gdje to mogu obaviti (iz Kutine sam)
i još jedna stvar, pošto je mob iz amerike, jel se može staviti hrvtaski meni i sve slične stvari da mobitel izgleda ko da je kupljen u hrvatskoj?
unaprijed hvala, stvarno mi treba odgovor! :/ =)
Mislim da ti taj neće radit u hrvatskoj.
Ljudi izašao je novi update za x10. Nova verzija firmwarea je 2.1.B.0.1 Novosti koje donosi možete naći na GSM areni.
I ne, to nije 2.3 update, njega ćemo morati još malo pričekati.
Ljudi izašao je novi update za x10. Nova verzija firmwarea je 2.1.B.0.1 Novosti koje donosi možete naći na GSM areni.
I ne, to nije 2.3 update, njega ćemo morati još malo pričekati.
Super ali jos nije dostupno kod nas. (barem meni ne nalazi novu verziju)
moze li se sony ericsson xperia x10 dekodirati?pitan jer je na t-com mrezi a meni treba tele 2 mreza i ako moze dali ce se moci upgrade napraviti na android 2.3 za koji san cuja da izlazi krajen godine?
Pozdrav, zanima me koji je mod najbolji i najstabilniji da radi na x10, trenutno mi je neki 2.1-updte1(valjda je to koji je :D)...
Custom ROM ili...?
ma svejedno, uglavnom da dobro radi...