HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 434.923
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
15 godina
protjeran
RE: HTC Desire HD
TomCat kaže...

Seljacki receno, ekran se na HD-u vidi na suncu a kod obicnog Desirea se ne vidi nista. Kako su i ovdje boje odlicne a slika ostra, SLCD je neusporedivo bolji od Amoleda bez obzira na kvalitetu crne boje. Teorija je teorija al hebes mob kad ekran vidis samo po noci i u kuci.

pa imas i desire sa slcd ekranom tj ovi novi su svi slcd

16 godina
DwightSchrute kaže...

Odgovor iz VIPa na upit o cijeni samog uređaja i da li je zaklučan:

Postovani gospodine

zahvaljujemo na Vasem e-mailu.

Cijena samog uredjaja HTC Desire HD je 4.499,00 kn i uredjaj je zakljucan na VIP mrezu.

Usluga otkljucavanja uredjaja moze se zatraziti samo u nasim VIP centrima i odnosi se samo na otkljucavanje uredjaja zakljucanih na VIP mrezu, koji su kupljeni na nekom VIP ovlastenom prodajnom mjestu. Pri ovakvom (legalnom) otkljucavanju uredjaja, ne gubi se garancija, a cijena otkljucavanja iznosi 488,00 kn (PDV uracunat)

zašto je onda lik meni rekao da je cijena 5.200kn?

ko tu sad koga?

15 godina
neaktivan
Ureďaj koji sam kupio u Vip a nije zaključan. Prodavači ti pojma nemaju..
15 godina

koji si ti sretnik... mene su gledali ko tele u sarena vrata kad sam ja htio isprobati i "zao mi je nije moguce" spiku uvaljivali.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 14:14 (LIX).

1 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

Moj iz vipa isto nije zakljucan, mogu sve kartice. Lazu ljude. Nema ni vodafone niti hr menu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

To mi je odgovorila služba za korisnike,a danas sam bio u VIP-u da isprobam uređaj,neuspješno,jer ga nisi imali izloženog. A isto mi je ponovila ženska na pultu,u svakom slučaju ako ga budem kupovao probat ću prvo ugurat tmobile karticu. Kad sam Desire kupovao nisu bili zaključani,al nakon par mjeseci počeli su ih prodavati zaključane.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DwightSchrute kaže...

To mi je odgovorila služba za korisnike,a danas sam bio u VIP-u da isprobam uređaj,neuspješno,jer ga nisi imali izloženog. A isto mi je ponovila ženska na pultu,u svakom slučaju ako ga budem kupovao probat ću prvo ugurat tmobile karticu. Kad sam Desire kupovao nisu bili zaključani,al nakon par mjeseci počeli su ih prodavati zaključane.

Jaooo zakaj svi tako kompliciraju oko te zaključanosti...? Kupiš si jednostavno univerzalnu sim za nekih 50-ak kuna i nemaš beda...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

kakve su to univerzalne kartice

prvi puta cujem za to

mozzart67
15 godina
mozzart67 kaže...

kakve su to univerzalne kartice

prvi puta cujem za to

To ti je jedan dodatak u koji staviš svoju sim karticu i onda kad se umetne u mob otključava ga automatski...i naravno ponovo zaključava čim ju izvadiš tako da nečeš izgubit garanciju...{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
protjeran
HTC Desire HD

Čim za njega naprave dodatnu bateriju kao što su napravili za običan HTC Desire (od 2600 mAh), kupujem ga.

0 0 hvala 0
17 godina

A sta fali ovoj bateriji sada? Zasto svi puno teoretizirate???

15 godina
ivanv000 kaže...

Čim za njega naprave dodatnu bateriju kao što su napravili za običan HTC Desire (od 2600 mAh), kupujem ga.

2600 mAh????

Koliko ta baterija traje? 2 mjeseca?

Pogledaj ti to rađe ponovo...

16 godina
protjeran
dec54 kaže...
ivanv000 kaže...

2600 mAh????

Koliko ta baterija traje? 2 mjeseca?

Pogledaj ti to rađe ponovo...

Pogledao sam i stvarno su je napravili za običan Desire.

Cijena je oko 19$

Kad naprave takvu za Desire HD (da može izdržat 3 dana), kupujem ga bez obzira koliko baterija sa većim kapacitetom bude koštala.

Jedan dan je ipak malo.

Ja kad putujem duže od 5 sati mogu slobodno na svojoj Nokiji 5800 pogledat koji film bez straha da će mi dok ne dođem baterija bit totalno prazna.

Kao što sam rekao, fenomenalan mobitel sa slabom baterijom (što se i može pročitati u recenzijama)

17 godina
HTC Desire HD

Bateriju treba testirati nakon 10-15 ciklusa praznjenja i punjenja da dosegne puni kapacitet. Ja sam na 25% baterije a ekran radi vec 7 sati. Pa ako je to slabo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koliko traje baterija ako se konstantno pusta glazba na sluskama, i kakve su sluske opecnito?
Aint no man above the crew
17 godina
HTC Desire HD

Cak ni Youtube ne dere bateriju pa MP3 jos manje. Slusalice imaju  dobar zbuk al ispadaju iz uha. Tu je ipak Sony Ericsson kralj sa svojim "u bubnjic" slusalicama.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i am sooooohapy
ako nedjem neki na ebayu uzet cu ga garant, malo mi je puno dat 4500kn za mob, ali na ebayu se nadje inace za manje od pola cjene...
jos si uzmem onu smiley tarifu sta dobis uz nju 2gb paketa i derem po 3g...
Aint no man above the crew
16 godina
neaktivan

a gdje si to nasao hr menu ? ja sam samo nasao hr tipkovnicu za android ali hrvatski jezik nigdje,pogotovo ne za desire hd.ako hoces posalji mi na mail gdje si to nasao jduvnjak5@gmail.com

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

GSM-Arena napravila recenziju:

http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-review-534.php

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
brtulin kaže...
Što se ekrana tiče ekran je svakako bolji od amoleda koji se ugraďivao u stari Desire . Nešto izmedju amoleda i Samoleda.
Ukratko ekran je čista fantastika. Ukratko ..jedina zamjerka mobitelu je što one gulikože šta imaju exlusivu na prodaju nisu stavili Hr menu ali hvala bogu u Marketu se sve može naći. Meni kao seljačini je sad sa hr izbornikom ovaj uredjaj stvarno najdraži mob koji sam imao. Ipak nebi ga preooručio likovima sa malom ručicom:)) ma pravi muški mobitel. Dizajn mu je čista fantastika a performanse još i bolje.

daj mi posalji link gdje si nasao hr menu ? evo ti mail  jduvnjak5@gmail.com

15 godina
Canis kaže...

Malo razočaravajuče za ekran a još više za zvuk što su mi jedno od najbitnijih stvari...{#}

Ipak ču čekat SE x12...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 23:13 (dec54).
15 godina
neaktivan
Tko čeka taj se načeka :) SE radi odlične najave a Htc radi odlične mibitele.
15 godina
brtulin kaže...
Tko čeka taj se načeka :) SE radi odlične najave a Htc radi odlične mibitele.

Kako za koga,u desire hd sam se razočaro bar što se tiče ovog rewieva...za SE znam da su na x10 napravili odličan poso i znam da neče razočarati ni sa x12,samo da stave jači zvučnik,MT,više memorije i možda malo bolji tip ekrana i mob kupujem prvi!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 23:28 (dec54).
15 godina
neaktivan
Sve si sam rekao:) SE x10 iako neloš mob ima jednu manu preko koje nitko kome mob slużi za razgovor nemože preći:) a to je loš zvuk u slušalici ha ha
15 godina
neaktivan

evo ja ga imam već par dana. prilično lijep i tanak mobitel/tablet.sve radi više manje ok.prvi android mob. slika je fantastična i nije preglomazan za držati a niti u džepu.

najveća zamjerka mi je totalno neprihvatljiv zvuk. strašno se slabo čuje muzika iz mobitela a ni u slušalicama koje su došle s njim nije nešto.

baterija je podnošljiva za sada i evo oko 2 poslijepodne nakon cijelojutarnjeg surfanja i snimanja videa od 20 minuta je na 60 posto.

NIJE zaključan mada su u VIPU tvrdili da jest.

pitanje gdje ima kod nas za kupiti neka zaštita,case,kurton ili nešto slično za HD? 

koji je najbolji app killer da mi ne vrti stalno obnavaljanje refresh? jel se može smanjitit onaj widget vremena i sata da zauzima samo jedan red ekrana?

17 godina
HTC Desire HD

Svi ste navalili na taj zvuk. A je li tko konacno upalio Dolby Mobile opciju??? Ja gledam filmove i slusam muziku bez grca i ne vidim tu takav problem.

BTW, postoji li za Android SMS Notifyer koji po dolasku poruke PALI EKRAN?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne znam al meni fakat ne valja zvuk. bolji je na mono tranzistoru iz 1977 nego ovo. drugo je ok. ja sam ti slab sa androidom tek se ucim pa ne znam za sms notifyer.

zna netko za case kakv

15 godina
brtulin kaže...
Sve si sam rekao:) SE x10 iako neloš mob ima jednu manu preko koje nitko kome mob slużi za razgovor nemože preći:) a to je loš zvuk u slušalici ha ha

milan blenton kaže...

ne znam al meni fakat ne valja zvuk. bolji je na mono tranzistoru iz 1977 nego ovo. drugo je ok. ja sam ti slab sa androidom tek se ucim pa ne znam za sms notifyer.

zna netko za case kakv

Jbg ne samo loš na slušalicama nego i na zvučniku je dosta tih ali zvuk nije loš po kvaliteti toliko...zato se nadam da če na x12 to biti bolje...a hd ima isto dosta nekvalitatan zvuk opčenito jel mob nije baš predviđen kao muzički svirač a i to se vidi u video snimanju da slabo rekordira zvuk no to je ja misllim više zato kaj može samo u 3gp filu snimat što je isto razočaravajuče sobzirom da je to android 2.2...

17 godina
HTC Desire HD

Istina je da se 720p snima u 3gp formatu a ne u MP4 sto bi bilo puno prikladnije. Ali snimka je sasvim solidna, cista, ne trzucka niti zvuk niti slika. Al zbilja cudno da ne moze snimati u MP4. Mozda bude sa nadogradnjama al, kazem, i ovako je kvaliteta ok.

Meni ovaj mob najvise treba za net i tu mu nema ravnog.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

spojio sam na nokia bluetooth slusalice http://www.iborntoshop.com/products/Nokia-BH%252d503-BH503-Stereo-Bluetooth-Headset-Headphones.html i zvuk je solidan na njima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice