Webhosting do 50mb

poruka: 7
|
čitano: 819
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Webhosting do 50mb

Zanima me najpovoljniji webhosting a da ima cpanel ili tome slićno, znaćin da je jednostavno sučelje. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Webhosting do 50mb
n00bina22 kaže...

Zanima me najpovoljniji webhosting a da ima cpanel ili tome slićno, znaćin da je jednostavno sučelje. 

milsim da ti nema hosting paketa od 50MB(neznam kome bi se to isplatilo prodavat), ja ti preporucujem da uzmeš hosting kod infoIT-a 120kn za 200MB. A pogledaj imaš i neke free hosting-e možda nisu sigurni ili nemaju dobru podršku ali je besplatno... i cpanel ima svaki server na linux-u. Btw. jeli imaš ti domenu ili ti je treba kupiti to ti je još dodatnih 60-ak kuna Smijeh

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
16 godina
neaktivan
bmw_power kaže...

skup hosting...50MB za 25 kn mjesecno u 12 mjeseci 270 uz taj popust od 10%, za tu cijenu mogao bi u infoIT-u 2 godine imat hosting od 200MB.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
n00bina22 kaže...

milsim da ti nema hosting paketa od 50MB(neznam kome bi se to isplatilo prodavat), ja ti preporucujem da uzmeš hosting kod infoIT-a 120kn za 200MB. A pogledaj imaš i neke free hosting-e možda nisu sigurni ili nemaju dobru podršku ali je besplatno... i cpanel ima svaki server na linux-u. Btw. jeli imaš ti domenu ili ti je treba kupiti to ti je još dodatnih 60-ak kuna Smijeh

Ovdje je 200MB samo 60kn.

k1.c0
16 godina
neaktivan
k1c0 kaže...
sk8 4 life kaže...
n00bina22 kaže...

Ovdje je 200MB samo 60kn.

a gle nije sve u cijeni...kakav im je support, ja sam išao na provjereno i uzeo infoIT zasada ne žalim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 10:58 (sk8 4 life).
15 godina
neaktivan
Webhosting do 50mb

Također imam hosting kod infoIt-a, i samo preporuke..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice