Sugestije, dodaci i misljenja na web

poruka: 13
|
čitano: 3.482
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ekipa, ako mi mozete iskomentirat stranicu http://www.tvpgk.com/

Nisam je ja radio, ali sam zaduzen za odrzavanje, pa sam tu za ikakve ideje i dodatke za koje vi mislite da fale, a trebali bi bit na jednoj takvoj stranici

zanima me dali je moguce napraviti neki box sa aktivnim tv rasporedom i kako...

hvala

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sugestije, dodaci i misljenja na web

Meni je dizajn super. 4/5

Za raspored pogledaj ovo.

http://tv.mediaking.hr/phbox/

Crushing Apple Fanboys dreams... One at the time.
16 godina

Stranica je odlična, a nije ni čudo kad su je radili ljudi iz Orsa-Net, ali je zato program na RITV katastrofa.

Taj sam program gledao svega dvije minute (dobro ajde priznajem 2 i pol Cool). 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

sry hakeru kaj ti kradem temu al trebam pomoc oko svog nooobskog weba 

http://theguildcommics.weebly.com/index.html

znaci tu stavljam stripove(naravno uz dopustenje) i bezveze mi je stavljat punu sliku na stranicu i onda ispadne 

predugacka a glupo mi stavljat na vise strana jedan strip pa bi htio napraviti nesto kak ima bug forum za slike 

(znaci napocetku je mala a kad stisnemo na nju uveca se) 

ako ima cim jednostavnije rjesenje jer sam jako nov na tom podrucju

Death Cube K
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 1:13 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ćeš uradtiti pomoću jquerya (javascript framework) i jquery plugina lightboxa

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde da vam se i ja pohvalim sa svojom prvom web stranicom, pa da čujem komentare.....

stranica je još u finiširanju, ali to bi trebalo biti to :)

http://www.konac.hr/

sve se može kad se hoće

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
webDizajnerica kaže...

ajde da vam se i ja pohvalim sa svojom prvom web stranicom, pa da čujem komentare.....

stranica je još u finiširanju, ali to bi trebalo biti to :)

http://www.konac.hr/

pod kontakt pod hitno ikakav telefonski broj da mogu cut tko god to radi, mail je jedna katastrofa u nekim slucajevima, gdje odgovora nema po 2 tjedna :D

pa te molim samo dodaj telefon :D mobitel po mogucnosti...

radno vrijeme? adresa? i obavezno kontakt...

inace odlicno...

potpis :D
16 godina

Postoji tema Community review vaših web stranica pa bi bilo dobro da tamo i nastavimo komentirati stranice Osmijeh

Dizajn je totalno fulan. Konac i LCD monitor nemaju baš ništa zajedničko. Mislim da bi bilo bolje da je nešto u smislu platna, konca i igle. Slike su dosta oštrog ruba, one dvije na vrhu imaju drugačiju boju pozadine od pozadine stranice. Stranica bi se mogla doraditi i iskoristiti za nešto drugo, ubaciti nekakav uvodni video u okvir monitora ili flash stranicu...

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

telefon i adresu sam mislila ubaciti kada mi se pokaže karta...trenutno još radim na karti jer mi je ne izbacuje kako bi htjela..

ubacit ću radno vrijeme, istina , vrlo je bitno !

hvala Osmijeh

sve se može kad se hoće
15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Postoji tema Community review vaših web stranica pa bi bilo dobro da tamo i nastavimo komentirati stranice Osmijeh

Dizajn je totalno fulan. Konac i LCD monitor nemaju baš ništa zajedničko. Mislim da bi bilo bolje da je nešto u smislu platna, konca i igle. Slike su dosta oštrog ruba, one dvije na vrhu imaju drugačiju boju pozadine od pozadine stranice. Stranica bi se mogla doraditi i iskoristiti za nešto drugo, ubaciti nekakav uvodni video u okvir monitora ili flash stranicu...

oko slika ću se pozabaviti, "konac" će biti u flashu, pozadinska boja je ostala od prije... i to ću srediti :)

a ovaj lcd mi se baš dopada, heheh, hvala na sugestiji, to će za sada ostati....

ipak mi je ovo početak svega, bit će zasigurno puno mijenjanja..

Namigiva

sve se može kad se hoće
16 godina
neaktivan
webDizajnerica kaže...

oko slika ću se pozabaviti, "konac" će biti u flashu, pozadinska boja je ostala od prije... i to ću srediti :)

a ovaj lcd mi se baš dopada, heheh, hvala na sugestiji, to će za sada ostati....

Namigiva

Najviše mi se sviđa domena... Stranica je ok, malo pogodit boje i linkove, to moglo je to ljepše. Pretpostavljam da ti dizajniranje i nije primarni posao u životu, zato dajem prolaznu ocjenu...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina

Za tv program mi je bolji mojtv.hr/tv-navigator/. Phazer mi se ne sviđa iz par razloga. Kao prvo ne možeš birati kanale, već ima samo određene grupe. Drugo ne prolazi validaciju. A kome to nije bitno Phazer je OK.

www.MojPortal.com.hr | http://twitter.com/MojPortal
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
webDizajnerica kaže...

Namigiva

Najviše mi se sviđa domena... Stranica je ok, malo pogodit boje i linkove, to moglo je to ljepše. Pretpostavljam da ti dizajniranje i nije primarni posao u životu, zato dajem prolaznu ocjenu...

heheh, za sad nije primarni, ali se želim baviti time...imam ideja i želja koje treba realizirati, ovo je za početak, stranica konac.hr po svom sadržaju ni ne bi trebala imati previše đinđa na sebi, zahtjeva jednostavnost i preglednost, a po mom početnom mišljenju to sam uspijela..

bit će još stranica, kad bude druga opet ću moliti za mišljenje :))

pozz svima, super ste !

sve se može kad se hoće
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice