PHP 5.3 problem s wordpressom

poruka: 4
|
čitano: 1.139
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam veliki problem i molim za pomoć. Hosting firma kod koje imam prostor i domenu je upgradeala php 5.2 na php 5.3, a moja stranica je napravljena u wordpressu. Sinoć su tako stavili 5.3 i nisam mogao više ući u stranicu (error 500 internal server error). Vratili su mi stariju verziju i rekli da prepravim kod jer unutar par dana će opet vratiti na verziju 5.3. Malo sam tražio po netu i vidio da je mogući problem neki plugin. Pošto nisam mogao ni ući u editor nisam u mogućnosti niti isključiti sve pluginove i paliti ih jednog po jednog da vidim koji stvara problem. Našao sam i da je moguće da problem nije u pluginu nego zato što je kompletna stranica napravljena kada je bio aktivan php 5.2 i da će možda trebati napraviti stranicu na novo. Verzija wp-a je najnovija...

Ima možda netko neke preporuke ili ideje kako bi se to moglo riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 16:13 (Studioworks).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas kakav log file za ponudit?  {#}

www.prijevodi-online.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Deaktiviraj plugine pomoću phpmysql-a. Otvori bazu podataka, otvori tabelu wp_options i nađi kolumnu active_plugins. Klikni na edit i obriši sve vrijednosti. Tako ćeš deaktivirati sve pluginove.

Za wordpress nemaš brige jer radi na php 5.3 verziji bez problema. Neki plugin (ili tema) očito nije optimiziran(a) dobro.

Ad astra peronospora

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PHP 5.3 problem s wordpressom

Hvala na odgovorima. Možda je problem s temom jer sam je ja sam napravio u onom wp theme generatoru. Samo sam mijenjao boje, padding, boje fontova i slično. Probat ću pa javim. Hvala!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice