Izrađujem web aplikacije / stranice

poruka: 10
|
čitano: 2.156
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Izrađujem web aplikacije/siteove pod PHP-om, LAMP okruzenje. Imam preko 8 godina iskustva u OO PHP-u, odlicno poznavanje CSS, XHTML, XML, DTHML, AJAX (Jquery/Xajax) i bilo kojeg SQL based database sistema. Ako je netko zainteresiran, neka se javi na mail galert420@gmail.com ili na PM pa saljem CV / reference. Mogucnost suradnje sa web dizajnerima koji je potreban developer.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A koliko bi naplatili izradu jedne web stranice?

josip valjak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerovatno onoliko koliko vrijedi njegov rad..

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Krivo! Cijena ovisi o količini posla. To je isto nkao da pitate nedkoga pošto kuća? I on vam kaže 100.000€. I vi mu na to kažete super, dajte mi jedno sa 6 spavaćih soba, 4 garaže, bazenom, 8 kupaonica, pozlaćenim stepenicama, računalom koje upravlja svakom sitnicom u kući.

Ljudi moji, pa ne ide to tako.

dr. Mito Korupcija, doktor političkih znanosti.
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Izrađujem web aplikacije / stranice
coder_ kaže...

Krivo! Cijena ovisi o količini posla. To je isto nkao da pitate nedkoga pošto kuća? I on vam kaže 100.000€. I vi mu na to kažete super, dajte mi jedno sa 6 spavaćih soba, 4 garaže, bazenom, 8 kupaonica, pozlaćenim stepenicama, računalom koje upravlja svakom sitnicom u kući.

Krivo! Ako ovisi o količini posla, to znači da ću ja platiti isto da mi netko sagradi kuću koja će se srušiti za jedan dan ili onu koja će 1000 godina trajati.

Cijena ovisi prvenstveno o kvaliteti, a tek onda o kvantiteti.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
coder_ kaže...

Krivo! Ako ovisi o količini posla, to znači da ću ja platiti isto da mi netko sagradi kuću koja će se srušiti za jedan dan ili onu koja će 1000 godina trajati.

Cijena ovisi prvenstveno o kvaliteti, a tek onda o kvantiteti.

Kvaliteta proizvoda je u ovome slucaju nuzno vezana i za kolicinu posla koja se obavlja. Nije isto imas li za napraviti web gdje samo imas login/logout ili forum! Sve sto se napravi mora biti kvalitetno, inace je to poluproizvod s kojim neces nista zaraditi.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
protjeran
Lion King kaže...

Kvaliteta proizvoda je u ovome slucaju nuzno vezana i za kolicinu posla koja se obavlja. Nije isto imas li za napraviti web gdje samo imas login/logout ili forum! Sve sto se napravi mora biti kvalitetno, inace je to poluproizvod s kojim neces nista zaraditi.

To sam i rekao. Prvenstveno kvaliteta, tek onda kvantiteta.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
Lion King kaže...

ali ja ovdje ne govorim o količini napravljenih stranica, već o poslu na jednoj. to je znatna razlika. i tu nema kvantitete. malo si krivo skontao, al nije bed.

tko meni garantira da ću ja, makar i uz dobre reference, dobit na kraju dobar proizvod. možda baš moj projekt bude taj koji će odradit katastrofalno, a svejedno naplatit pod izgovorom referenci.

dakle, kvantiteta je ako ja napravim 10 siteova, ne 10 elemenata jednog sitea.

dr. Mito Korupcija, doktor političkih znanosti.
17 godina

@ coder, kako si onda moj odgovor označio kao krivo???

Vjerovatno onoliko koliko vrijedi njegov rad..

rad = količina posla + kvaliteta / vrijeme , tako nekako :)

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
coder_ kaže...
Buffer Overflow kaže...
Lion King kaže...

ali ja ovdje ne govorim o količini napravljenih stranica, već o poslu na jednoj. to je znatna razlika. i tu nema kvantitete. malo si krivo skontao, al nije bed.

tko meni garantira da ću ja, makar i uz dobre reference, dobit na kraju dobar proizvod. možda baš moj projekt bude taj koji će odradit katastrofalno, a svejedno naplatit pod izgovorom referenci.

dakle, kvantiteta je ako ja napravim 10 siteova, ne 10 elemenata jednog sitea.

Ako se radi preko CMS-a onda ti je svejedno imas li jedan tekst ili milijun i jedan jer to programera nije briga.

Dakle radi se o broju i kompleksnosti modula, ne broju stranica. Dakle webshop, galerije, articles etc etc...

I'm going woo woo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice