Hrvatski-hosting.com?

poruka: 6
|
čitano: 3.096
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hrvatski-hosting.com?

Pozdrav, ne znam da li sam dobro smjestio temu. 

Zanimaju me mišljenja oko hrvatski-hosting.com stranice. Od kako nema diabolica, ne znam baš za ostale game hostere kod nas. Cijena je nekako premala, 2.5kn po slotu pa me zanima kakva su mišljenja ostalih?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hrvatski-hosting.com?

Ja kod njih imam web hosting i mogu reći da sam zadovoljan uslugom. Mislim da nećeš požaliti.

13 godina
neaktivan
dombo kaže...

Ja kod njih imam web hosting i mogu reći da sam zadovoljan uslugom. Mislim da nećeš požaliti.

Radi se o game serveru pa ne znam jel isto :/

Uglavnom evo jučer je palo valjda pola HR servera na COD2 jer ih valjda većinu oni hostaju. Bili su down nekoliko sati. 

11 godina
neaktivan

DDOS napadi nisu ništa čudno kod njih,tako da se ne čudiš,usluga u HR nema toliko napada,al ak uzmeš švabu,imaš garanciju da će ti minimalno jednom dnevno pasti ;)

Bolje bi ti preporučio njih http://server-hr.com/

Je da su skuplji ali svi serveri imaju zaštite od ddos napada 5 GBPS,ja imam Minecraft HR 4 gb ;)

12 godina
protjeran

Imao sam tamo hosting i imao sam velikih problema sa wordpressom, cpu mi je skakao i do 100%. Server-hr nebi preporucio. Radije uzmi neki stariji i kvalitetni hrvatski hosting poput infoit,avalon ili plus.

www.mmo-balkan.com/forum
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 12:06 (DeathBringer12).
11 godina
neaktivan

Iz poznavanja znam da server-hr koristi reseller {#},nemam nikakvih problema,a imam hosting kod njih.

Za Minecraft Gameservere nemam problema {#} Jer kao što rekoh server je zaštićen od ddos napada 5 gbps

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice