You Tube video upload

poruka: 5
|
čitano: 2.552
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
You Tube video upload

Ovako, imam pitanje pa bih molio ako netko ima iskustva da mi odgovori.

Zelim napraviti account na youtube, i uploadati videe koji ce ljudi gledati. To nije problem, dapace vec sam napravio.E sada, zeljeo bih imati glazbeni kanal - znaci od 50-ak mp3-ca i nekoliko slika napravio bih slideshow video, to bi bio spot. Ako ikoga zanima u pitanju je rock ;).

Problem je sto naravno nemam prava na te pjesme, a ni na slike koje bih stavljao u slideshow. Pa zanima me provjerava li to itko, koje su posljedice, da li mi samo brisu acc ili nesta vise, te koliko im treba da to otkriju. 

To je sve naravno u nekomercijalne svrhe, najvise meni za dusu. Ne bih pravio ni blog tako da o zaradi putem AddSensea nema sanse. 

Tko ima iskustva neka mi odgovori, jer necu dzabe praviti te sve videe i uploadati to ako se ne isplati ili ne moze.

Hvala!!!

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 15:32 (!mpact35).

0 0 hvala 0
16 godina
You Tube video upload

Mozes probat,neke su zasticene neke nisu.Moj frend je Ice Cubea uplodao i reko sam mu da ce mu zbrisat i jos nisu,to ti oni nakon 1 dan ja mislim otkriju,slobodno napravi acc jer ti ga oni nece zbrisat al mozda ti u nekim pjesmama zvuk maknu radi pjesme,tak je sta ces i autori se bore za svoje pjesmeCool

Poz

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
You Tube video upload

Bilo bi super da je za jedan dan, a ne da uredjujem to par mjeseci pa da mi onda ukinu. Inace inspiraciju sam dobio slusajuci na YT kanal usera ClassicRock, koji je imao 50-ak videa, i to sve moje omiljene pjesme. Svaka je imala po par desetaka tisuca viewa..i nekidan vidim da je account disablean. 

Ja sam napravio novi, 2009ClassicRock, pa bumo vidili..

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.

0 0 hvala 0
16 godina
You Tube video upload

Probaj,sam kazem oni ti nece disejblat acc ali mogu maknut audio

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 15:53 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
You Tube video upload

Neke pjesme će ti, kako je već rečeno, odmah izbrisati pa češ morati ili brisati video ili dodavan annotatione, savjetujem ti da pročačkaš po youtubeu za tu pjesmu koju želiš staviti ( sumnjam da si ti jedini koji je stavio ), i ukoliko je na nekom drugom videu ista pjesam maknuta, znači da će se to dogoditi i tvojoj, a ako ne, onda je dobro. ;)

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice